dalailamas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Σε ενα καινουριο λαπτοπ dell i7 πολλες φορες σε διαφορα προγραμματαη παιχνιδια τα γραμματα εμφανιζονται με διαφορετικα χρωματα.μια λεξη δηλαδη μπορει να ειναι σε δυο χρωματα.εχω κανει διαγνωστικα της dell μηπως ειχε θεμα η καρτα γραφικων ή η οθονη αλλα τα περναει μια χαρα.καμια ιδεα για το τι μπορει να ειναι?
Sheogorath Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημέρα. Πιο πολύ μου κάνει για θέμα του παιχνιδιού, κωδικοποίησης στα ελληνικά. Σε αλλα το κάνει; Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2018 από Sheogorath
dalailamas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Καλημέρα. Πιο πολύ μου κάνει για θέμα του παιχνιδιού, κωδικοποίησης στα ελληνικά. Σε αλλα το κάνει; Ναι το κανει και autocad ακομα και σε browser
Sheogorath Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Μπορείς να γυρίσεις τα προγράμματα αυτά στα αγγλικα, να δεις αν στο κάνει ακομα;
Sheogorath Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Ψάξε αν έχει να επιλέξεις κωδικοποίηση στο επιλογές και γλώσσα, του πίνακα ελέγχου. Αν έχει Unicode, UTF8 κτλ. Αφού είναι μόνο στα γράμματα, μου μοιάζει για θέμα κωδικοποίησης/software.
dalailamas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Αγορασμενα ειναι αλλα το κανει και στον browser οπως προειπα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα