Mixalis.85 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Καλημερα παιδια, ενδιαφερομαι για αγορά μιας action cam. Να πω οτι γενικα ειμαι άσχετος με το αντικείμενο της «φωτογραφίας/βίντεο» δεν εχω ξαναααχοληθει..περα απο φωτογραφίες με ενα ταπεινό iPhone 6s..αλλα μου αρέσουν φωτογραφίες που βλεπω τραβηγμένες απο action cams που ειναι εντυπωσιακές και πολυ όμορφα επεξεργασμένες μιας κ μαρεσει να πειράζω φωτογραφίες με προγράμματα κλπ..Στο δια ταυτα, σαν μη σχετικός με το αντικείμενο - μπήκα σκρουτζ και «σκρουτζαρα» κατευθείαν «gopro».. γιατι το εχω στο μυαλό μου οτι action cam= gopro..τσεκαρα την πιο φθηνή αυτη την εποχή και διάβασα καλές κριτικές..την GoPro hero5 session. έβαλα να τη χαζέψω στο YouTube για να δω review κλπ κ παρατηρησα οτι δεν εχει οθόνη και με απομάκρυνε στο θέμα επιλογής..ειπα να δώσω αν ειναι 80€ παραπανω να παω στην hero5 Black..γιατι χωρις οθόνη δε ξερω κατα ποσο μπορει να ειανι βολική οπως το χω στο μυαλό μου..μιας κ σαν ασχετος Που η τελευταία φωτογραφική που εχει πιάσει στα χέρια του κ εχει στο μυαλό του ειναι μια κλασσικη ψηφιακή..εχουν κάποιες μικρόδιαφορες οι δυο τους και η Black εχει οθόνη..και μου κανει οτι ειανι και πολυ «μινιον» η session εκτός του οτι φαντάζομαι οτι δε θα βολευει στο χειρισμό λόγο απουσίας οθόνης. Τωρα αυτο π θελω να ρωτήσω- επειδη κάποιοι λένε οτι οι gopro δεν αξίζουν για τα λεφτα τους και οτι αν αποφασισεις να τα δωσεις ειναι για αυτους που θέλουν βίντεο & μονο και Οχι φωτογραφίες (εχω διαβάσει & πολυ κακα σχόλια για τις φωτογραφίες)..γενικα δε θα ημουν αρνητικός εννοείται να δώσω λιγοτερα λεφτα αν υπήρχε κατι όμοιο σε λιγοτερα χρήματα τύπου 150-200€ (με οθόνη).. διαβαζω απο πολλούς κ εδω στο φόρουμ για την xiaomi yi..αυτη ειναι απλα μια value for money λύση ή κοντράρει την hero 5 Black στα ισα; (Ενδιαφερομαι κυριως για τις φωτο/ μελλοντικά βεβαια μπορει να μου ερθει να τη χρησιμοποησω όμοια και για βίντεο).. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα