jemadux Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) με τον γνωστό τρόπο πήρα το handshake .cap file .. υπάρχει κάποιο προγραμμα το όποιο να μπορέσει το σπάσει χωρις wordlist ? μόνο το προγραμμα θέλω .. απλά το google και ή παπια δεν μου δίνουν αποτελεμάτα .. Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2018 από jemadux
zexnaf Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Wpa wpa2 θελεις wordlist.Μην ψαχεις τιποτα αλλο.Δε θα δεις φως
johnzoro750 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Hashcat https://hashcat.net/wiki/doku.php?id=cracking_wpawpa2 Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2018 από johnzoro750
zexnaf Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 17 ώρες πριν, johnzoro750 είπε Hashcat https://hashcat.net/wiki/doku.php?id=cracking_wpawpa2 Οπως ειπα και πριν ... Rule και dictiinary χρειαζοντε wordlist και καλη τυχη.Αν ο κωδικος στη wordlist που εχεις δεν ειναι ακριβως οπως ο κωδικος που ειναι στο ρουτερ απο το handshake που πηρες ... τζιφος!Οσο για brute force ... Αν ξεκινησεις τωρα να σπας πες μου κοντα στο 2035 που θα βαρεθεις ποσο θελει να τελειωσει...
RTW4ever Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 9/2/2018 στις 12:42 ΠΜ, jemadux είπε με τον γνωστό τρόπο πήρα το handshake .cap file .. υπάρχει κάποιο προγραμμα το όποιο να μπορέσει το σπάσει χωρις wordlist ? μόνο το προγραμμα θέλω .. απλά το google και ή παπια δεν μου δίνουν αποτελεμάτα .. Όπως λένε και άλλοι, η λύση του wordlist είναι γελοία. Οι κωδικοί που βάζω εγώ δεν θα βρεθούν σε wordlist στον αιώνα τον άπαντα. Τώρα αν κάποιοι βάζουν κωδικούς στιλ 12345! τι να πω. Και ούτε με brute force θα κάνεις τίποτα. Άρα η όλη ιστορία είναι ανούσια. Ωχ, την πάτησα! Τώρα είδα ότι είναι από το... 2018! Ας όψεται το "επόμενο μη αναγνωσμένο"! 😇 Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2020 από RTW4ever 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα