beastie74 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 προσπαθησα να την ενεργοποιήσω αλλα οταν βαζω λογαριασμο Paypal και κάρτα μου γυρνάει σε 30 μέρες αντι για 60 και με βάζει να δώσω πάλι λογαριασμο. εχει δοκιμαστει με 2 καρτες ελληνική και αγγλικη (revolut)
Dellapple Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Εμένα μόνο 30 μέρες μου έδωσες τώρα πως πήρατε 60 απορώ
macovet Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Με κλικ από το λινκ της πρώτης σελίδας 1.δημιουργώ νέο λογαριασμό 2.δίνω τρόπο πληρωμής paypal 3.κάνω login στο paypal Information from Spotify Limited 60 day of recurring Spotify Premium μέχρι εδώ καλα! Μόλις όμως πατάω Agree & Continue στο paypal με γυρνάει πάλι στη σελίδα πληρωμής του spotify που μου ζητάει να επιλέξω τρόπο πληρωμής (χωρίς άλλο μήνυμα) η πληρωμή δεν έχει γίνει, πατάω ξανά continue και loop πάλι τα ίδια. Ελέγχω και στο paypal, tο agreement δεν έχει ενεργοποιηθεί
Damachi Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Offer not available to users who already tried Premium Θυμάται όλα τα παλιά mail και στοιχεία φαντάζομαι ...
macovet Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) εμένα δεν μου βγάζει τέτοιο μήνυμα. προσθέτω νέο mail στο paypal. εκτός αν έχουν βρει τρόπο να κάνουν τρακ το paypal account όχι απο το email email... Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2018 από macovet
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα