orck Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Στην Shell εχει προσφορα με cosmote οπου κανεις δυο πλυσηματα το ιδιο η αλλο αυτοκινητο σε 30ημερες με 10ευρω, μεσα εξω. Προσοχη δεν ειναι ολες οι Shell, εχουν καταλογο με τα καταστηματα, πρεπει να ειναι τα περισσοτερα. Τωρα αυτο με τον Πακιστανο τι να πω; Τι να εχει βρε ο Πακιστανος, αερομεταφερομενο aids; Θα σε κολλησει καμια οξεια μουσουλμανιτιδα; 9
christopher0016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, orck είπε Τωρα αυτο με τον Πακιστανο τι να πω; Τι να εχει βρε ο Πακιστανος, αερομεταφερομενο aids; Θα σε κολλησει καμια οξεια μουσουλμανιτιδα; οχι βρε συ δεν εχει να φοβαται κατι.. ουτε ανθρωπια , ουτε αντιληψη ουτε θετικα ανθρωπινα στοιχεια . δεν θα σας κολησει κανενας δυστηχως δεν μεταδιδονται αυτα...
Green Dragon Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Υπάρχει πλυντήριο αυτόματο στα Βριλήσσια, που βγάζει στο διαδίκτυο κουπόνια των 25 ευρώ για 5 πλυσίματα μέσα- έξω. Εγώ δίνω και ένα ευρώ tip στα παιδιά εκεί και μου καθαρίζουν και τη μηχανή με αέρα και πανιά και πορτ παγκάζ και όλα κομπλέ! 1
papoys1 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 opelcorca τα καλά και ακριβά πλυντήρια πέθαναν μαζί με την κρίση πριν 4-5 χρόνια.Άντε να έχουν μείνει 3-4 Κηφισιά και Γλυφάδα (Άνω βέβαια) μεριά . Στις υπόλοιπες γειτονιές της Αθήνας 10ευρο και πολύ τους είναι και όπως πάει η κατάσταση θα βλέπεις σε 1-2 χρόνια Πατήσια Κυψέλη Παγκράτι να κατεβάζουν λάστιχο από τα μπαλκόνια και να τα πλένουν στο δρόμο. Στην γειτονιά μου (Γέρακα) που είμαστε πιο χαλαρά το κάνουν ήδη πολλοί. Φοβάμαι ότι θα γίνει και μόδα σιγά - σιγά.
mp123 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Εγώ το αμαξι σε πακιστανό δεν το παω. Ούτε καν βενζίνη να βάλω. 2
orck Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 9 λεπτά πριν, mp123 είπε Εγώ το αμαξι σε πακιστανό δεν το παω. Ούτε καν βενζίνη να βάλω. Ανοιξτε ενα θεμα οσοι αγαπατε την πατριδα (με τροπο εριστικο) να τα συζητησετε τα "προβληματα" σας. 2
gia_nnis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 17 ώρες πριν, skrape1636 είπε Η ταμπέλα λέει προσφορά μέσα-έξω 6ε. -Ζητάω μέσα-έξω, -μου λέει μόνο έξω. -ΟΚ . Ψεκάζει με ένα υγρό το αμάξι το ξεπλένει κάνει οτι σκουπίζει τα νερά και λεει 5ε -Του λέω σου τελείωσε και η σαπουνάδα -Εντάξει είναι μου λέει Του έδειξα σημεία που είχε ακόμα λεκέδες πήρε το πανί και έκανε πάλι οτι τα καθάριζε έφυγα ξενερωμένος δεν ξαναπατάω εκεί πρώτη και τελευταία φορά ΕΝΝΟΕΊΤΕ δεν έκοψε απόδειξη το μαγαζί είναι Λεωφ. Δεκελείας 179 υπάρχει κάτι που μπορω να κάνω σαν καταναλωτής κάποια καταγγελια Βρισκουν και τα κανουν..! Εγω πολυ απλα οταν δω μαλακιες μιλαω με τον υπευθυνο του λεω 1,2,3 αλλιως πληρωνω κατ εκτιμηση ή και καθολου!!! Οποιος δεν μου κοβει αποδειξη(ξεχασει) δεν πληρωνω φπα.. 1 ώρα πριν, mp123 είπε Εγώ το αμαξι σε πακιστανό δεν το παω. Ούτε καν βενζίνη να βάλω. μακαρι να το εκαναν ολοι.. θα ειμασταν πολυ μπροστα..! 1 ώρα πριν, orck είπε Ανοιξτε ενα θεμα οσοι αγαπατε την πατριδα (με τροπο εριστικο) να τα συζητησετε τα "προβληματα" σας. Δεν ειναι αγαπη για την πατριδα αλλα το αυτονοητο.. 1 1
Ntinaras Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Εγω παντως εχω πιλοτη, και το πλενω εκει με πιεστικο και ηλεκτρικη σκουπα μαι φορα το 2μηνο και πολυ του ειναι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα