Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η ταμπέλα λέει προσφορά μέσα-έξω 6ε.

-Ζητάω μέσα-έξω,

-μου λέει μόνο έξω.

-ΟΚ .     

Ψεκάζει με ένα υγρό το αμάξι το ξεπλένει κάνει οτι σκουπίζει τα νερά και λεει 5ε

-Του λέω σου τελείωσε και η σαπουνάδα

-Εντάξει είναι μου λέει

Του έδειξα σημεία που είχε ακόμα λεκέδες πήρε το πανί και έκανε πάλι οτι τα καθάριζε

έφυγα ξενερωμένος δεν ξαναπατάω εκεί πρώτη και τελευταία φορά ΕΝΝΟΕΊΤΕ δεν έκοψε απόδειξη το μαγαζί είναι Λεωφ. Δεκελείας 179

υπάρχει κάτι που μπορω να κάνω σαν καταναλωτής κάποια καταγγελια

πλ.png

Δημοσ.

Καταγγελία στο ΣΔΟΕ μπορείς να κάνεις για την απόδειξη.

Δική μου γνώμη είναι ότι έπρεπε να φύγεις άμεσα όταν σου είπε ότι δεν ισχύει η προσφορά των 6 ευρώ για μέσα-έξω.

Δημοσ.

επιχειρηματικος νομος ζωης τυπε μου

"If it sounds to good to be true, it propably is"

το λοιπον, ακομα και 6 να ηταν το μεσα εξω, μια μουφα και μιση θα ηταν απο αποψη ποιοτητας, ενω οι αλλοι χρεωνουν κοντα στα 20...

δες το σαν μαθημα ζωης αξιας 6 ευρω και προχωρα

Δημοσ.

Εγώ έχω κάνει πλύσιμο μέσα-έξω με αφρό και μάλιστα αρκετή ώρα δουλειάς, με 5 ευρώ (από κουπόνι στο ιντερνετ).

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, GenesisX είπε

Εγώ έχω κάνει πλύσιμο μέσα-έξω με αφρό και μάλιστα αρκετή ώρα δουλειάς, με 5 ευρώ (από κουπόνι στο ιντερνετ).

• Moderators
Δημοσ.

Εντάξει υπάρχουν και με 10€ μέσα-έξω που δεν περιμένεις και 1,5 ώρα, τέτοιου τύπου, άλλο που μια φορά μου βούτηξαν κάτι ψιλά που είχα μέσα στο τασάκι (κιτ καπνιστού) και μια άλλη φορά δυνάμωσαν τη μουσική γιατί τους άρεσε...

Δε μπορώ να κάνω κι αλλιώς όμως, όλα τα άλλα πλυσταριά εδώ κοντά είναι απαράδεκτα, αυτοί τουλάχιστον το καθαρίζουν... Από τότε όμως μόνο με κλειστό ράδιο, το αυτοκίνητο το οδηγάω εγώ ακόμα και για 2 μέτρα και εντελώς γυμνό, τα βγάζω όλα πριν το πάω, ακόμα και έναν φορτιστή που έχω μέσα στον τεμπέλη...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, GeorgeMan είπε

Εντάξει υπάρχουν και με 10€ μέσα-έξω που δεν περιμένεις και 1,5 ώρα, τέτοιου τύπου, άλλο που μια φορά μου βούτηξαν κάτι ψιλά που είχα μέσα στο τασάκι (κιτ καπνιστού) και μια άλλη φορά δυνάμωσαν τη μουσική γιατί τους άρεσε...

Δε μπορώ να κάνω κι αλλιώς όμως, όλα τα άλλα πλυσταριά εδώ κοντά είναι απαράδεκτα, αυτοί τουλάχιστον το καθαρίζουν... Από τότε όμως μόνο με κλειστό ράδιο, το αυτοκίνητο το οδηγάω εγώ ακόμα και για 2 μέτρα και εντελώς γυμνό, τα βγάζω όλα πριν το πάω, ακόμα και έναν φορτιστή που έχω μέσα στον τεμπέλη...

μισό για να καταλάβω, σου σουφρωσαν ψιλά και συνεχίζεις να πηγαίνεις εκει; λολ

4 ώρες πριν, opcorsa είπε

επιχειρηματικος νομος ζωης τυπε μου

"If it sounds to good to be true, it propably is"

το λοιπον, ακομα και 6 να ηταν το μεσα εξω, μια μουφα και μιση θα ηταν απο αποψη ποιοτητας, ενω οι αλλοι χρεωνουν κοντα στα 20...

δες το σαν μαθημα ζωης αξιας 6 ευρω και προχωρα

τυπε 20 ευρω δεν παίζει, 10-12-15 μαξ

απορώ πού είδες τετοια τιμή εκτος και αν το εχεις τεράστια ανάγκη το πουρμπουάρ 

Δημοσ.

Κι εγώ ένα 10αρικο δίνω για μέσα-έξω και κάνουν καλή δουλειά

Μου βρίσκουν και χαμένα κέρματα και τα αφήνουν σε σημείο για να τα δω :P

Συμφωνώ κι εγώ πως έπρεπε να φύγεις απ την στιγμή που σε ενημέρωσε πως δεν ισχύει η προσφορά.. 6 ευρώ μόνο για έξω τι να λέει; Στο μέσα είναι η ταλαιπωρία..

Τώρα απλά δεν ξαναπατάς, απλά τα πράγματα

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ με 5€ μέσα έξω στο lambiko... Ξέρω πως να το πλύνω και ξέρω με τι πανιά το καθαρίζω. 

Καλύτερα "τσαλακωθείτε" λιγάκι και πλύντε μόνοι σας το αμάξι σας παρά να το εμπιστευτείτε σε ξένα χέρια. 

• Like 5
  • Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, άκουσε φίλε εμιγκρέ said:

Έτσι νομίζω ναι, αλλά δεν υπάρχει εναλλακτική πραγματικά...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, evoracing είπε

Εγώ με 5€ μέσα έξω στο lambiko... Ξέρω πως να το πλύνω και ξέρω με τι πανιά το καθαρίζω. 

Καλύτερα "τσαλακωθείτε" λιγάκι και πλύντε μόνοι σας το αμάξι σας παρά να το εμπιστευτείτε σε ξένα χέρια. 

Και εγώ με 4 ευρώ στο αυτόματο πλυντήριο του  BP στο Γέρακα.Επειδή είμαι παλιός πελάτης δίνω 3.:P

Δίνω και άλλα δύο 50λεπτα για σκούπα και αέρα και με το δερματάκι μου το κάνω τζιτζι. Να ξέρετε η Κυριακή πρωί  είναι αφιερωμένη στον άντρα για ένα καλό πλύσιμο - καθάρισμα μέσω έξω του αυτοκινήτου.Δεν ξέρεις τι κουβαλάει ο Πακιστανός και ο μαύρος που θα μπει μέσα στο αυτοκίνητο να το καθαρίσει.

Edit.

TS καλά αυτό το πεζοδρόμιο είναι πλυντήριο αυτοκινήτων;;; Και οι σαπουνάδες μετά που πάνε.Παίρνουν την κατηφόρα δίπλα στο πεζοδρόμιο;;;;:lol:

Επεξ/σία από papoys1
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Πάντως εγώ το πάω στο πλυντήριο στο υπόγειο πάρκινγκ του Avenue. 

Πολύ καλό αποτέλεσμα με τιμή για μέσα-έξω στα 12 ευρώ. Εμένα με βολεύει γτ πάω στον σκλαβενιτη κ μέσα σε 40 λεπτά είναι έτοιμο. 

Υπάρχουν κ καλά πλυντήρια μην είμαστε υπερβολικοί. Εντάξει οποίος επιλέγει πλυντήρια σε βενζινάδικα ή κάτι πλυντήρια που πλένουν 30 αυτοκίνητα το 10 λεπτό περιμένει κ το ανάλογο αποτέλεσμα. 

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, άκουσε φίλε εμιγκρέ είπε

τυπε με κλανιες δεν βαφεις αυγα λεει μια παροιμια...

τα σωστα πληντυρια τοσο περνουν... μιλαω για μεσα εξω , περιποιηση ελαστικων, κερωμα με μηχανημα κλπ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...