vasilissouvlaki Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 απλα θα ηθελα να πω για ενα πραγγμα που βλεπω τελευταια οτι παιρνεις τηλεωνο για μια αγγελια και σου μηλανε λες και ετους ξυπνησες ή τους εκοπσες απο το σεξ και μετα δεν προλαβαινεις να πεις για και στο εχουν κλεισει. ετσι εχω αποριψει αυτοκινητα που με ενδιεφεραν μονο και μονο για το τροπο τους. πως θελουν να πουλησουν κατι ετσι?
Dynamics Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 45 λεπτά πριν, vasilissouvlaki είπε απλα θα ηθελα να πω για ενα πραγγμα που βλεπω τελευταια οτι παιρνεις τηλεωνο για μια αγγελια και σου μηλανε λες και ετους ξυπνησες ή τους εκοπσες απο το σεξ και μετα δεν προλαβαινεις να πεις για και στο εχουν κλεισει. ετσι εχω αποριψει αυτοκινητα που με ενδιεφεραν μονο και μονο για το τροπο τους. πως θελουν να πουλησουν κατι ετσι? βασιλης σουβλακια απο Καλλιθεα?
vasilissouvlaki Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 31 λεπτά πριν, Dynamics είπε βασιλης σουβλακια απο Καλλιθεα? ?
Dynamics Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 19 λεπτά πριν, vasilissouvlaki είπε ? https://www.thelosouvlakia.gr/delivery_Αττική_Καλλιθέα_Ο_ΒΑΣΙΛΗΣ_v-1766-1,119.aspx
Joshua21 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, vasilissouvlaki είπε απλα θα ηθελα να πω για ενα πραγγμα που βλεπω τελευταια οτι παιρνεις τηλεωνο για μια αγγελια και σου μηλανε λες και ετους ξυπνησες ή τους εκοπσες απο το σεξ και μετα δεν προλαβαινεις να πεις για και στο εχουν κλεισει. ετσι εχω αποριψει αυτοκινητα που με ενδιεφεραν μονο και μονο για το τροπο τους. πως θελουν να πουλησουν κατι ετσι? Πάει, χάλασε ο κόσμος.
papoys1 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Τόχει η μέρα Τσικνοπέμπτη σήμερα στα ψητά είναι το μυαλό των περισσότερων. 1
vasilissouvlaki Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 54 λεπτά πριν, Dynamics είπε https://www.thelosouvlakia.gr/delivery_Αττική_Καλλιθέα_Ο_ΒΑΣΙΛΗΣ_v-1766-1,119.aspx Καμία σχέση
zio10 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Θα έτυχε ρε συ, ίσα ίσα όταν πουλάει κάτι κάποιος και τον παίρνουν τηλέφωνο είναι χαρούμενος κι ευγενικός συνήθως!
mp123 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Όχι δίκιο έχει. Οι περισσότεροι σου κάνουν τον δύσκολο. Έτσι όταν έψαχνα για αμάξι να πάρω για δεύτερο όλοι έκαναν σαν να μου το χάριζαν. Τα πήρα κρανίο και πήγα και πήρα καινούργιο. 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Εγω που ψαχνα αυτοκινητο εδω και ενα διμηνο δεν αντιμετωπισα καποιο προβλημα...Ισα ισα οι πιο πολλοι ηταν ευγενικοι,καποιοι δεν το σηκωσαν γτ ηταν δουλεια και μ περναν πισω μονοι τους και ειχαν ολοι παντα χρονο για να μιλησουμε...Μηπως παιρνεις τιποτα περιεργες ωρες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα