Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απλα θα ηθελα να πω για ενα πραγγμα που βλεπω τελευταια οτι παιρνεις τηλεωνο για μια αγγελια και σου μηλανε λες και ετους ξυπνησες ή τους εκοπσες απο το σεξ και μετα δεν προλαβαινεις να πεις για και στο εχουν κλεισει. ετσι εχω αποριψει αυτοκινητα που με ενδιεφεραν μονο και μονο για το τροπο τους. πως θελουν να πουλησουν κατι ετσι? 

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, vasilissouvlaki είπε

απλα θα ηθελα να πω για ενα πραγγμα που βλεπω τελευταια οτι παιρνεις τηλεωνο για μια αγγελια και σου μηλανε λες και ετους ξυπνησες ή τους εκοπσες απο το σεξ και μετα δεν προλαβαινεις να πεις για και στο εχουν κλεισει. ετσι εχω αποριψει αυτοκινητα που με ενδιεφεραν μονο και μονο για το τροπο τους. πως θελουν να πουλησουν κατι ετσι? 

βασιλης σουβλακια απο Καλλιθεα?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, vasilissouvlaki είπε

Πάει, χάλασε ο κόσμος.

Δημοσ.

Θα έτυχε ρε συ, ίσα ίσα όταν πουλάει κάτι κάποιος και τον παίρνουν τηλέφωνο είναι χαρούμενος κι ευγενικός συνήθως!

Δημοσ.

Όχι δίκιο έχει. Οι περισσότεροι σου κάνουν τον δύσκολο. Έτσι όταν έψαχνα για αμάξι να πάρω για δεύτερο όλοι έκαναν σαν να μου το χάριζαν. Τα πήρα κρανίο και πήγα και πήρα καινούργιο. 

• Like 1
Δημοσ.

Εγω που ψαχνα αυτοκινητο εδω και ενα διμηνο δεν αντιμετωπισα καποιο προβλημα...Ισα ισα οι πιο πολλοι ηταν ευγενικοι,καποιοι δεν το σηκωσαν γτ ηταν δουλεια και μ περναν πισω μονοι τους και ειχαν ολοι παντα χρονο για να μιλησουμε...Μηπως παιρνεις τιποτα περιεργες ωρες?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...