Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω βαζω σε shell ΕΡΜΗΣ , τη θεωρω καπως πιο αξιόπιστη απο τα αλλά βενζινάδικα και οτι υπάρχει μικρότερη πιθανότητα έως ελάχιστη να πετυχω νοθευμενο καύσιμο. Χιλιες φορες να με φαει στα λιτρα και να εχω καθαρη βενζίνη παρα να μπουκωνει ο κινητήρας και να βαραω πυρακια

• Like 2
  • Thanks 1
  • Απαντ. 335
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 9/2/2018 στις 1:39 ΜΜ, elpaso1 είπε

Οταν λετε εταιρικο; Για την Shell και BP εχω ακουσει τα χειροτερα και ειναι και οι εταιριες που ειχαν τα περισσοτερα πρατηρια με νοθευμενα καυσιμα.

Ποιος να ακουμπήσει το Λατση και τον Βαρδινογιαννη? 

Στις 9/2/2018 στις 7:00 ΜΜ, nik0laus είπε

1. Οι συνθήκες που οδηγείς είναι οι ίδιες, το ίδιο δρομολόγιο με την ίδια κίνηση , τα ίδια βάρη και την ίδια οδηγική συμπεριφορά εκ μέρους σου ;

2. Άλλο  η αντικροτική συμπεριφορά του καυσίμου και άλλο η θερμιδομετρική απόδοση του καυσίμου.

3. Το 90% των πρατηρίων κλέβουν .... γιατί αλλιώς δεν τη βγάζουν οικονομικά  (με μεικτό κέρδος προ φόρων 5 λεπτά το λίτρο και πολλά λέω). Όλοι  ψάχνουμε να βρούμε το υπόλοιπο 10% που υποτίθεται ότι είναι σωστοί αλλά σιγά μην το βρούμε.

Αυτό που γραφεις ειναι επιληψιμο και πρεπει να ανακαλεσεις. Υπαρχουν τίμιοι πρατηριούχοι μεγαλύτερο του ποσοστού που γράφεις. Πρώτον, γιατι δεν εχεις παει να γεμισεις( και αρα δε γνωριζεις) στο 100% των πρατηριουχων, δεύτερον τα κατα καιρούς άρθρα για τα πρατηρια ειναι ναι μεν απο ινστιτούτα αλλα δεν ειναι επισημα απο το κρατος(αρα και μη εγκυρα νομικά και ισως κατευθυνομενα) ειδάλλως θα κλείνανε το 90% αυτων. Συμφωνείς? 

Σπορα ψευδων ειδησεων λεγεται αυτο που κάνεις και ίσως να την πάθεις απο καποιον αγανακτησμενο πρατηριουχο. Φιλική συμβουλη

Καλες γιορτες

• Like 1
Δημοσ.
Στις 23/12/2019 στις 12:43 ΠΜ, Kamil είπε

Εγω βαζω σε shell ΕΡΜΗΣ , τη θεωρω καπως πιο αξιόπιστη απο τα αλλά βενζινάδικα και οτι υπάρχει μικρότερη πιθανότητα έως ελάχιστη να πετυχω νοθευμενο καύσιμο. Χιλιες φορες να με φαει στα λιτρα και να εχω καθαρη βενζίνη παρα να μπουκωνει ο κινητήρας και να βαραω πυρακια

και εγω μια απο τα ιδια.

shell ΕΡΜΗΣ ή

Shell ΜΥΡΤΕΑ

μόνο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, adminaros είπε

και εγω μια απο τα ιδια.

shell ΕΡΜΗΣ ή

Shell ΜΥΡΤΕΑ

μόνο.

Στις 23/12/2019 στις 12:43 ΠΜ, Kamil είπε

Χωρίς να λέω πως δεν είναι καλή, η Shell πλέον στην Ελλάδα δεν έχει καμία σχέση με τη Shell του εξωτερικού. Η εταιρεία είναι η Coral που απλά έχει αγοράσει τα δικαιώματα να διαχειρίζεται το λογότυπο της Shell.

Σε γενικές γραμμές το καύσιμο όλων των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα προέρχονται είτε από τα ΕΛ.ΠΕ. είτε από τα διυλιστήρια του Βαρδινογιάννη ( Motor Oil ). Η νοθεία,  αν και όπου γίνεται, πραγματοποιείται μετά.

ΕΚΟ και BP - τα καύσιμα είναι από τα ΕΛ.ΠΕ.

AVIN και SHELL - από Βαρδινογιάννη.

Τα υπόλοιπα δεν ξέρω - αν και οι περισσότεροι παίρνουν από ΕΛ.ΠΕ. μιας και έχει μεγαλύτερη παραγωγή.

Επεξ/σία από djcat
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, DimitrisVita είπε

Π

Σπορα ψευδων ειδησεων λεγεται αυτο που κάνεις και ίσως να την πάθεις απο καποιον αγανακτησμενο πρατηριουχο. Φιλική συμβουλη

Καλες γιορτες

Διασπορά είναι το σωστο.

ΙΣως και όχι..........

Επεξ/σία από Ukforthemoment
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, alexandro7 είπε

Ποια είναι η καλύτερη εταιρεία ρε παιδιά?

η καλυτερη εταιρεια ειναι αυτη που βενζινας ειναι καποιο γνωστο σου αξιοπιστο προσωπο

• Like 2
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, alexandro7 είπε

Ποια είναι η καλύτερη εταιρεία ρε παιδιά?

Για την ακριβεια ποιο ειναι το καλυτερο πρατηριο να λες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, alexandro7 είπε

Έχοντας δοκιμάσει για αρκετό καιρό shell και eko δεν είμαι ευχαριστημένος...

Για ΕΚΟ θα μπορουσα να πω το ιδιο πραγμα SHELL εδω περα ειναι πιο καλα

Δημοσ.

Γνωρίζει κάποιος κανένα καλό πρατήριο βενζίνης με ανόθευτη βενζίνη επί της λεωφόρου καβάλας στην Αθήνα; Ή έστω εκεί γύρω; Ή στο δρόμο Αθήνα-Κόρινθο.

Συνήθως γεμίζω το τεπόζιτο από επαρχία όταν είναι να πάω Αθήνα αλλά καμιά φορά τυχαίνει και χρειάζεται να συμπληρώσω για να γυρίσω πίσω από Αθήνα.

Πάντως από παλιά ποτέ δεν άκουσα καλά λόγια για τους βενζινάδες πάνω στη συγκεκριμένη λεωφόρο.Παλιά που έβγαζαν και δελτία με πρόστιμα για πειραγμένες αντλίες ή νοθευμένα καύσιμα ήταν σχεδόν όλοι τους στη λίστα.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, tarantules είπε

Γνωρίζει κάποιος κανένα καλό πρατήριο βενζίνης με ανόθευτη βενζίνη επί της λεωφόρου καβάλας στην Αθήνα; Ή έστω εκεί γύρω; Ή στο δρόμο Αθήνα-Κόρινθο.

Φίλε βάλε από όποιο πρατήριο βρεις στο δρόμο σου. Δε θα έχεις κανένα πρόβλημα.

Μην λάβεις καθόλου υπόψιν σου αυτά που έγραψα σε προηγούμενα μηνύματα. Έκανα λάθος.

Είμαστε τυχεροί που ζούμε στην Ελλάδα.

Δημοσ.

Μην ξεχνάμε και την παράμετρο της κατάστασης των δεξαμενών. Μπορεί να βάζουμε από εταιρικό πρατήριο να έχει καθαρή βενζίνη αλλά λόγω παλαιότητας και μη συντήρησης των δεξαμενών του το καύσιμο να έχει σκουπίδια και υγρασία.

Προσωπικά βάζω μόνο σε εταιρικά της ΕΚΟ και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. 

Δημοσ.

Έχω καταλήξει ότι το πιο σημαντικό είναι το πρατήριο παρα η εταιρεία.

Έβαζα shell v power σε εταιρικό: καταπληκτικό σαν καύσιμο, όμως με έκλεβαν στην αντλία. (Έβαλα 47λ σε ντεπόζιτο 45. Και όχι, μην μου πείτε ότι το ντεπόζιτο χωρα παραπάνω. Ουτε 2 λιτρα παραπανω χωράει, ούτε εγω ημουν στα μηδέν λίτρα)

Άλλαξα πρατήριο και πηγα σε αλλο shell εταιρικό . Ομοίως και εκει με έκλεβαν στην αντλία. Βεβαια ξανά σαν απόδοση καυσίμου,  πολυ καλο.

Έχω βρει ένα eko εταιρικό, πολυ καλο σαν καυσιμο και δεν με έχει κλέψει ουτε λιτρο.

Στην επαρχία, βαζω απο ενα Avin που ίσως....ειναι και καλύτερο από τα 3 που προανέφερα. Εκει βάζω και πετρέλαιο θέρμανσης(Έχω μετρήσει και ποσο χωρά ο λέβητας πριν έρθει να γεμίσει, και στα 350 περίπου λιτρα δεν είχα απόκλιση ουτε μισο λίτρο απο αυτο που με χρέωσε).

Συνοψίζοντας, ολα ειναι θεμα πρατηρίου/πρατηριούχου/διαχειριστή όπως θελετε πείτε το. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...