ExTaCy1337 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Στις 3/4/2019 στις 9:18 ΜΜ, gia_nnis είπε Θα σου πω νοοτροπιες-μυαλα. Δεν το φουλαρω: -Γιατι θεωρω οτι κουβαλαω περιττο βαρος..! (αυξηση καταναλωσης) -Γιατι μπορει η τιμη της βενζινης να κατεβει..(την πληρωσα πιο ακριβα) -Αν δεν κινειται.. το καυσιμο χανει την δυναμη του(απωλεια χιλιομετρων-αυξηση καταναλωσης) -Να εχει λιγοτερα λιτρα για ευνοητους λογους πχ σε ατυχημα.. Το φουλαρω: -Γιατι οσο μεγαλυτερη ποσοτητα βαζω τοσο λιγοτερο σε κλεβει η αντλια.. Η αντλια κλεβει στην αρχη.. -Για να μειωσω την φθορα στο μηχανισμο(πορτακι βενζινης) -Την βρηκα σε καλη τιμη.. ή αν θα ανεβει η τιμη της(τις επομενες μερες) θα ειμαι κερδισμενος! καπου ξεχασες το να πας στο βενζιναδικο καθε τρεις και λιγο να γεμησεις, βγαινοντας απο τον δρομο σου. σβηνεις και την μηχανη και ξαναβαζεις μπροστα. Φθορα και στη μιζα δηλαδη.
Nikolas00 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 8 ώρες πριν, aetos1988 είπε Εγώ που είμαι Θεσσαλονίκη αυτό που εμπιστεύομαι είναι η BP στον Grand Μασούτη οδός Λαγκαδά. Σαν δεύτερη επιλογή έχω την Shell Η Shell μια χαρά είναι στα εταιρικά...αν είσαι δυτικά έχει ενα Revoil ιδιωτη στα Διαβατά μετά την Πειραιώς στο ρεύμα προς Χαλκηδόνα...πολύ καλή σχέση τιμης-ποιοτητας και τσεκαρισμενος σε πετρέλαιο και βενζίνη. 8 ώρες πριν, aetos1988 είπε Εγώ που είμαι Θεσσαλονίκη αυτό που εμπιστεύομαι είναι η BP στον Grand Μασούτη οδός Λαγκαδά. Σαν δεύτερη επιλογή έχω την Shell Η Shell μια χαρά είναι στα εταιρικά...αν είσαι δυτικά έχει ενα Revoil ιδιωτη στα Διαβατά μετά την Πειραιώς στο ρεύμα προς Χαλκηδόνα...πολύ καλή σχέση τιμης-ποιοτητας και τσεκαρισμενος σε πετρέλαιο και βενζίνη. 8 ώρες πριν, aetos1988 είπε Εγώ που είμαι Θεσσαλονίκη αυτό που εμπιστεύομαι είναι η BP στον Grand Μασούτη οδός Λαγκαδά. Σαν δεύτερη επιλογή έχω την Shell Η Shell μια χαρά είναι στα εταιρικά...αν είσαι δυτικά έχει ενα Revoil ιδιωτη στα Διαβατά μετά την Πειραιώς στο ρεύμα προς Χαλκηδόνα...πολύ καλή σχέση τιμης-ποιοτητας και τσεκαρισμενος σε πετρέλαιο και βενζίνη. 8 ώρες πριν, aetos1988 είπε Εγώ που είμαι Θεσσαλονίκη αυτό που εμπιστεύομαι είναι η BP στον Grand Μασούτη οδός Λαγκαδά. Σαν δεύτερη επιλογή έχω την Shell Η Shell μια χαρά είναι στα εταιρικά...αν είσαι δυτικά έχει ενα Revoil ιδιωτη στα Διαβατά μετά την Πειραιώς στο ρεύμα προς Χαλκηδόνα...πολύ καλή σχέση τιμης-ποιοτητας και τσεκαρισμενος σε πετρέλαιο και βενζίνη. 8 ώρες πριν, aetos1988 είπε Εγώ που είμαι Θεσσαλονίκη αυτό που εμπιστεύομαι είναι η BP στον Grand Μασούτη οδός Λαγκαδά. Σαν δεύτερη επιλογή έχω την Shell Η Shell μια χαρά είναι στα εταιρικά...αν είσαι δυτικά έχει ενα Revoil ιδιωτη στα Διαβατά μετά την Πειραιώς στο ρεύμα προς Χαλκηδόνα...πολύ καλή σχέση τιμης-ποιοτητας και τσεκαρισμενος σε πετρέλαιο και βενζίνη. 8 ώρες πριν, aetos1988 είπε Εγώ που είμαι Θεσσαλονίκη αυτό που εμπιστεύομαι είναι η BP στον Grand Μασούτη οδός Λαγκαδά. Σαν δεύτερη επιλογή έχω την Shell Η Shell μια χαρά είναι στα εταιρικά...αν είσαι δυτικά έχει ενα Revoil ιδιωτη στα Διαβατά μετά την Πειραιώς στο ρεύμα προς Χαλκηδόνα...πολύ καλή σχέση τιμης-ποιοτητας και τσεκαρισμενος σε πετρέλαιο και βενζίνη. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Αυτο ξαναπέστο... 4
elpaso1 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Λιγο ασχετο, αλλα υπαρχει σωστος τροπος για να βαζει καποιος βενζινη; Εννοω απο τον τροπο που θα κραταει την μανικα; Συνηθως στα περισσοτερα βενζιναδικα που πηγαινω απλα την αφηνουν επανω στο καπακι βενζινης και πηγαινουν στο επομενο αμαξι. Ετσι ομως και η ροη ειναι μεγαλη και ισως δημιουργειται και αφρος, με αποτελεσμα να δειχνει οτι γεμισε χωρις να εχει γινει κατι τετοιο, αλλα τα λιτρα να γραφουν και η τσεπη να αδειαζει.
papoys1 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Γέρακα Λ. Μαραθώνος και Silk. Τόσο αμόλυβδη βενζίνη στο 1,54 όσο και LPG (υγραέριο) στο 0.674 μόνιμα και σταθερά.Δοκιμασμένο άπειρες φορές τόσο για ποσότητα όσο και για ποιότητα.Ειλικρινά καμιά φορά αν βάλω αλλού λόγω ανάγκης φοβάμαι πέραν της τιμής τόσο για την ποιότητα όσο και για την ποσότητα. Για τιμή δεν το συζητάμε το βλέπετε και μόνοι σας.☺️ Edit.Να λέμε και το άλλο.Απίστευτες γυναικείες παρουσίες στο χειρισμό στις μάνικες. Επεξ/σία 29 Απριλίου 2019 από papoys1
turbat0s Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, elpaso1 είπε Λιγο ασχετο, αλλα υπαρχει σωστος τροπος για να βαζει καποιος βενζινη; Εννοω απο τον τροπο που θα κραταει την μανικα; Συνηθως στα περισσοτερα βενζιναδικα που πηγαινω απλα την αφηνουν επανω στο καπακι βενζινης και πηγαινουν στο επομενο αμαξι. Ετσι ομως και η ροη ειναι μεγαλη και ισως δημιουργειται και αφρος, με αποτελεσμα να δειχνει οτι γεμισε χωρις να εχει γινει κατι τετοιο, αλλα τα λιτρα να γραφουν και η τσεπη να αδειαζει. Ο αφρός είναι "εκμεταλεύσιμος" στο πετρέλαιο θέρμανσης που μετράς τη στάθμη με τη βέργα. Στα οχήματα δεν κλέβουν έτσι, απλά ρυθμίζουν την αντλία να γράφει 10 λίτρα αλλά να έχει δώσει π.χ 9,5. Επεξ/σία 29 Απριλίου 2019 από turbat0s
gia_nnis Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 8 ώρες πριν, ExTaCy1337 είπε καπου ξεχασες το να πας στο βενζιναδικο καθε τρεις και λιγο να γεμησεις, βγαινοντας απο τον δρομο σου. σβηνεις και την μηχανη και ξαναβαζεις μπροστα. Φθορα και στη μιζα δηλαδη. Εγω παλι δεν θελω να κινησω αποκλειστικα το αυτοκινητο για να βαλω βενζινη.. Παντα συνδυαζω το δρομολογιο..!
HALF EVIL Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Αν ανακατεψεις βενζινες απο διαφορετικες εταιριες μπορει να δημιουργηθει προβλημα στην μηχανη; πχ. Εκο 100αρα με shell V power
bjj-p Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 σημερα καταφεραν να βαλουν περισσοτερα λιτρα απ' οσα χωραει το ντεποζιτο σε ΕΚΟ 'καλυψω' εταιρικο που τα ειχα σε εκτιμηση, μιας και ειχε βγει στην πιατσα οτι επειδη ειναι εταιρικα δεν εχουν λογο να κλεψουν και να νοθευσουν. τι θα γινει με αυτες τι βενζινες; δεν τους πιανεις πουθενα!! για ελεγξτε τα εκο σε γεμισματα με χαμηλη ροη στην αντλια.. στην γρηγορη ροη ισως δεν φαινεται η κλεψια επειδη εχει αρκετο αερα μεσα η βενζινη.
GoMaR Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 ποσα λιτρα παραπανω; Μια φορα εμενα χωρεσε 62 λιτρα αντι για 60.. Οχι απο ΕΚΟ ομως..
bjj-p Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 δεν ξερω γιατι δεν σταματησε η αντλια απο γεμισμα. δηλ ειχε ακομη, εκτιμω. συνηθως 1-2 λιτρα χωραει ακομη οταν σταματα η αντλια. οποτε καπου εκει θεωρω, που ειναι πολλα.
james01gr Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 συνήθως τα ντεπόζιτα έχουν ένα μικρό περιθώριο (για λόγους ασφαλείας) στο οποίο ''χτυπάει'' το πιστόλι όταν το γεμίζεις. σε όλα τα πρατήρια όμως, το υπεργεμίζουν. αυτό το παραπάνω, ο κατασκευαστής δεν το μετράει γιατί το θεωρεί ως περιθώριο ασφαλείας. αλλά δεν είναι 2 λίτρα με τίποτα.
phanispal Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δεν ξέρω αν το μικρό περιθώριο ξεκινά με το που «χτυπήσει» η αντλία, πάντως 2 λίτρα πάνω κάτω θεωρώ πως παίρνουν τα περισσότερα αυτοκίνητα. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Μπήκα εδώ http://www.fuelprices.gr/GetGeography και είδα ότι στην περιοχή μου η πιο φθηνή είναι η Silk Oil. Δεν έχω βάλει ποτέ. Τι λέει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα