Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 minutes ago, stefanidisg said:

Και κάθε Πέμπτη v power diesel, αλλά να ρωτήσω είναι η μόνη εταιρεία που κάνει έκπτωση ; γιατί την κάνει; όταν η  BP δεν κάνει καθόλου τουλάχιστον στα μέρη μου.

Γιατί δεν είναι παρά ένα μάρκετινγκ κόλπο για να σε κάνει να ψωνίσεις οπότε θέλει αυτή και όχι οπότε χρειάζεσαι εσύ 

Επεξ/σία από tutuyo
  • Like 2
  • Απαντ. 335
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, tutuyo είπε

Γιατί δεν είναι παρά ένα μάρκετινγκ κόλπο για να σε κάνει να ψωνίσεις οπότε θέλει αυτή και όχι οπότε χρειάζεσαι εσύ 

Εντάξει αλλά είναι προς όφελος μας στην τελική

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, andreaspA είπε

Γιατι δεν το καταλαβες? θεωρεις οτι καθε τριτη η vpower βενζινη ειναι χαμηλοτερης ποιοτητας, και καθε Πεμπτη το πετρελαιο ?

Και αυτό αλλά θα σου πως και ένα αληθινό γεγονός.

Καθε Τρίτη έβαζε  ο γιος μου στο αυτοκίνητο και στη μοτοσυκλέτα το συγκεκριμένο και πήγε τα δύο μοτέρ για συνολική επισκευή. Και δεν φτάνει αυτό. Παίρνω μια μέρα τη μηχανή μετά την επισκευή να πάω κέντρο. Στα φανάρια στο ρελαντί δίχως λόγο ανεβοκατέβαζε σαν τρελλό στροφές . Λέω θα μείνει πάλι από μηχανή , ευτυχώς ήταν το καύσιμο στο τέρμα σχεδόν πάω το φουλάρω 100άρα σε ένα ΕΤΕΚΑ. Ξαφνικά η μηχανή κελαιδούσε τόσο στο δρόμο όσο και στο ρελαντί. Γυρίζω σπίτι τον ρωτάω τι καύσιμο είχες βάλει;;; Το συνηθισμένο vpower μου λέει. Συνέχισε να βάζεις του λέω και σύντομα θα την ξαναπάς για επισκευή. Από τότε φυσικά δεν ξαναέβαλε. Μπορεί να το έκανε και ο πρατηριούχος, ή ο μεταφορέας , και να μην φταίει το καύσιμο αλλά εγώ δεν  εμπιστεύομαι ενα καύσιμο για το αυτοκίνητό μου , που σήμερα μεγάλη εταιρεία και όχι ΡΟΜΑ με χαλιά , μου λέει κοστίζει 1,80 και αύριο 1,70.

Να ρωτήσω αν ξέρει κανείς.

Η Mobil σαν εταιρεία από ποιον εκπροσωπείται στη χώρα μας;; Γνωρίζει κάποιος είναι αξιόπιστη;;;

Ρωτάω γιατί έχουμε ένα πρατήριο στην περιοχής μας με τιμές χώμα π.χ. υγραέριο που βάζω εγω 69 λεπτά όταν οι άλλοι είναι από 75 και πάνω. Φοβάμαι και δεν βάζω από εκεί και ρωτάω να ακούσω απόψεις αν χρησιμοποιεί κάποιος.

Επεξ/σία από papoys1
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, tutuyo είπε

12 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Και αυτό αλλά θα σου πως και ένα αληθινό γεγονός.

Καθε Τρίτη έβαζε  ο γιος μου στο αυτοκίνητο και στη μοτοσυκλέτα το συγκεκριμένο και πήγε τα δύο μοτέρ για συνολική επισκευή. Και δεν φτάνει αυτό. Παίρνω μια μέρα τη μηχανή μετά την επισκευή να πάω κέντρο. Στα φανάρια στο ρελαντί δίχως λόγο ανεβοκατέβαζε σαν τρελλό στροφές . Λέω θα μείνει πάλι από μηχανή , ευτυχώς ήταν το καύσιμο στο τέρμα σχεδόν πάω το φουλάρω 100άρα σε ένα ΕΤΕΚΑ. Ξαφνικά η μηχανή κελαιδούσε τόσο στο δρόμο όσο και στο ρελαντί. Γυρίζω σπίτι τον ρωτάω τι καύσιμο είχες βάλει;;; Το συνηθισμένο vpower μου λέει. Συνέχισε να βάζεις του λέω και σύντομα θα την ξαναπάς για επισκευή. Από τότε φυσικά δεν ξαναέβαλε. Μπορεί να το έκανε και ο πρατηριούχος, ή ο μεταφορέας , και να μην φταίει το καύσιμο αλλά εγώ δεν  εμπιστεύομαι ενα καύσιμο για το αυτοκίνητό μου , που σήμερα μεγάλη εταιρεία και όχι ΡΟΜΑ με χαλιά , μου λέει κοστίζει 1,80 και αύριο 1,70.

Όπως τα λέει ο Παππούς είναι, προσοχή. Προσφορά μπαίνει ώστε να τους φεύγει από τις δεξαμενές αφού αλλιώς θα είχε πολύ περιορισμένο κοινό.

Σε αντίθεση όμως ΕΚΟ 98αρα σε εταιρικό έχει σίγουρα διαφορά προς το καλύτερο σε εμένα αφού σταμάτησαν τα πειράκια το καλοκαίρι σε φορτίο και τα μπουζί παραμένουν καινούρια με πολύ καλή καύση.

*Δοκίμασα με 2ο αυτοκίνητο με ίδιο κινητήρα γιαυτό και είμαι 100% σίγουρος αφού και τα δύο είχαν το ίδιο θέμα με οποιαδήποτε 95αρα της περιοχής μου κάτι που παλιότερα δεν γινόταν αλλά... πως θα πουλήσουν 98-100αρα.....;

• Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Η Mobil σαν εταιρεία από ποιον εκπροσωπείται στη χώρα μας;; Γνωρίζει κάποιος είναι αξιόπιστη;;;

Ρωτάω γιατί έχουμε ένα πρατήριο στην περιοχής μας με τιμές χώμα π.χ. υγραέριο που βάζω εγω 69 λεπτά όταν οι άλλοι είναι από 75 και πάνω. Φοβάμαι και δεν βάζω από εκεί και ρωτάω να ακούσω απόψεις αν χρησιμοποιεί κάποιος.

Μobil καυσιμα δεν υπάρχουν,θα έχει βάλει ταμπέλα απο τα λιπαντικά για να δείχνει κάτι.Ανεξάρτητο θα είναι.

• Like 1
Δημοσ.

αν θελετε να βλεπετε αν σας κλεβουν κατεβαστε στο κινητο σας το fuel calc .

θα βαζετε τον μερικο χιλιομετρητη οταν γεμισετε και την επομενη φορα βαλτε στο προγραμμα τα χιλιομετρα και τα λιτρα που σας εβαλαν.

εγω σε δυο βενζιναδικα μου βγαζει το smart να καιει 9 λιτρα στα 100 ενω σε συγκεκριμενο ειμαι στα 6.7 με 6.8 στα 100 οσο δηλαδη καιει κανονικα το αμαξι.

ασχετως τιμης μου βγαινει ποιο φτηνα απο το να βαλω στα ποιο οικονομικα βενζιναδικα.

επισης για τον φιλο που λεει ποιο πανω για την βενζινη καινουργιο παπι injection βαζω απο εναν και μου εσβηνε το μηχανακι στο ρελαντι στο φαναρι. τιμη πρατηριου χωμα. 

αδειασα ολο το ντεποζιτο εβαλα απο αλλου και ολα κομπλε.

το ποιο σωστο ειναι να το αδειασεις γιατι ακομα και αν βαλεις κατοσταρα μπορει να σου κανει ζημια η νοθευμενη.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Μobil καυσιμα δεν υπάρχουν,θα έχει βάλει ταμπέλα απο τα λιπαντικά για να δείχνει κάτι.Ανεξάρτητο θα είναι.

Ειχα ακούσει πολύ άσχημα πράγματα για το συγκεκριμένο παλαιότερα που είχε κλείσει 2-3 φορές με άλλα ονόματα και τελευταία που άνοιξε είδα Mobil γιαυτό και ρώτησα, άρα καλά κάνω και δεν βάζω από κει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εταιρικά ΒΡ Shell EΚΟ (νομίζω ξεχωρίζουν απο τα χρώματα στις ταμπέλες) και έχω ακούσει και καλά λόγια για τα AVIN. 

Επεξ/σία από Artman13
Δημοσ.
3 ώρες πριν, stefanidisg είπε

Εντάξει αλλά είναι προς όφελος μας στην τελική

Πάντως σε αρκετά εταιρικά οι ουρές την Τρίτη είναι τελείως αποτρεπτικές, δε βάζω έτσι κι αλλιώς 98άρα απλά περνάω απο έξω και βλέπω κόσμο να περιμένει στο δρόμο λες και εχουμε πετρελαϊκή κρίση. Π.χ. στο Χαλάνδρι μετά τα Σίδερα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, papoys1 είπε

Το προβλημα σου δεν ειναι η Τριτη. Το προβλημα σου ειναι η shell που θα συμφωνησω. Ειδικα πετρελαιο δεν βαζω απο εκει. Σαν τηγανόλαδο ειναι.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, andreaspA είπε

Το προβλημα σου δεν ειναι η Τριτη. Το προβλημα σου ειναι η shell που θα συμφωνησω. Ειδικα πετρελαιο δεν βαζω απο εκει. Σαν τηγανόλαδο ειναι.

Οχι Αντρέα  δεν είναι η Shell σαν εταιρεία. Δεν έχω κάτι με την 95άρα και την 100άρα  , απλά δεν βάζω γιατί είναι πολύ ακριβή στην τιμή και βρίσκω αλλού καλά και δοκιμασμένα πρατήρια με πολύ καλύτερες τιμές.

Με την 98άρα έχω πρόβλημα που δεν είναι ένα καύσιμο όπως βγαίνει από το διυλιστήριο , αλλά είναι μία 95άρα στην οποία επεμβαίνει η κάθε εταιρεία με δικά της πρόσθετα και τη βαφτίζει 98άρα. Αν έβγαινε από το διυλιστήριο 98άρα δεν θα είχα κανένα πρόβλημα απλά και πάλι δεν με ενδιαφέρει γιατί το αυτοκίνητό μου λέει 95 οκτάνια.

Τώρα αν κάποιοι την εμπιστεύονται τη θεωρούν και τη βλέπουν καλή για το αυτοκίνητό τους σέβομαι την άποψή τους να πηγαίνουν να βάζουν. Απλά την άποψή μου λέω και κατέθεσα την εμπειρία από το συγκεκριμένο καύσιμο με το γιο μου.

• Like 2
Δημοσ.

Εμένα το ρεζερβουάρ χωράει 60lt - το λέει το manual.

Έχω δοκιμάσει να ελέγξω αν με κλέβουν αφήνοντάς το να αδειάσει - δουλεύει για κάποια  χλμ με το λαμπάκι αναμμένο - και μετά το γεμίζω.

Σε 3 διαφορετικά (φθηνά) πρατήρια έχει πάει αρκετά πάνω από 60lt. Σε ένα shell μόνο πήγε λίγο παραπάνω.

Τι να κάνω ρε γμτ? Όλοι είναι κλέφτες?

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, nikS είπε

Εμένα το ρεζερβουάρ χωράει 60lt - το λέει το manual.

Έχω δοκιμάσει να ελέγξω αν με κλέβουν αφήνοντάς το να αδειάσει - δουλεύει για κάποια  χλμ με το λαμπάκι αναμμένο - και μετά το γεμίζω.

Σε 3 διαφορετικά (φθηνά) πρατήρια έχει πάει αρκετά πάνω από 60lt. Σε ένα shell μόνο πήγε λίγο παραπάνω.

Τι να κάνω ρε γμτ? Όλοι είναι κλέφτες?

ποσο ειναι το "αρκετα παραπανω" ? παντως παιρνει και κανα 2-3 λιτρα η σωληνα μεχρι το ρεζερβουαρ.

• Like 1
Δημοσ.

παντος χιλιες φορες να κλεψουν σε ποσότητα παρα σε ποιοτητα στην μηχανη μεσα σε 3 χρονια άλλαξα 3 αντλιες δυο μαλιστα σε ενα χρονο 4 φορες καθαρισμο μπεκ 2 φορες καθαρισμο ρεζερβουαρ |

στο αυτοκίνητο 1 φορα αντλια τελευταια 3 χρονια και 2 φορες καθαρισμο μπεκ

• Like 1
  • Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...