Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, 2MM είπε

Τα Shell και Avin δεν ειναι τοσο καλα δλδ? 

Εγώ πάντως που βάζω shell v  power diesel , όταν άλλαξα φίλτρο πετρελαίου ο μηχανικός το είδε πολύ καθαρό , και η μηχανή δουλεύει πολύ ωραία σε ήχο , όταν είχα βάλει δύο φορές eko avio  η μηχανή χτύπαγε πολύ έντονα στο ρελαντί πάντα. 

• Like 2
  • Απαντ. 335
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, 2MM είπε

Kαι από τα διυλιστήρια του Λάτση(Ελληνικά Πετρέλαια) και από του Βαρδινογιάννη(Μότορ Όιλ) τα καύσιμα που βγαίνουν είναι καλής ποιότητας. Το θέμα είναι μετά τι γίνεται. Για αυτό θα ακούσεις διάφορες απόψεις, ο ένας να βρίζει την ΕΚΟ, άλλος τη Shell, ανάλογα με τις εμπειρίες που έχει.Αξιόπιστα πρατήρια θέλει να βρεις. Τώρα το πόσο εύκολο είναι αυτό...

• Like 2
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, 2MM είπε

δεν έχω άποψη, δεν τα έχω χρησιμοποιήσει, υποθέτω όμως τα εταιρικά πρατήρια της MotorOil (Βαρδινογιάννης) θα είναι αντίστοιχου επιπέδου με των ΕΛΠΕ, καθώς έχει το διυλιστήριο στη Κόρινθο

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγώ έβαζα shell v power, γύρισα eko avio για δοκιμή 3-4 ντεπόζιτα και ανέβηκε και η κατανάλωση, αρκετά, και ο θόρυβος έχω δύο εβδομάδες ξαναγύρισα shell αφού έβαλα και ένα καθαριστικό για τα μπεκ, γιατί μου φάνηκε ύποπτη η αύξηση κατανάλωσης, κάποιο EKO ήταν χάλια λογικά.

Επεξ/σία από Linuxdude
Δημοσ.

Δεν νομιζω οτι ειναι θεμα εταιριας το τι ποιοτητας καυσιμο βαζουμε αλλα πρατηριου. Μπορεις να βρεις κακα πρατηρια σε ολες τις εταριες οπως και καλα. Αυτη νομιζω ειναι η μονη λυση, βρειτε ενα καλο πρατηρια κοντα στο σπιτι/εργασια σας και θα ειστε μια χαρα! 

• Like 4
Δημοσ.

Shell V Power (diesel) μόνο απο εταιρικό (έχοντας ψάξει και κριτικές πρώτα). Κανένα προβλημα έως σήμερα

Δημοσ.

Για τη μεταφορά από το διυλιστήριο στο πρατήριο υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που εμπλέκονται ενδιάμεσα. Δε σημαίνει ότι πάντα φταίει το πρατήριο για την κακή ποιότητα του καυσίμου. 

Δημοσ.

Άλλο το ΕΚΟ του κυρ-Μητσου στη Λεωφόρο Αμφιθέας που έχει αλλάξει 30 φορές διεύθυνση απο τα πρόστιμα, άλλο το εταιρικό. Το ιδιο ισχυει για όλες τις φίρμες. Στην γειτονιά μου υπάρχουν εταιρικά ΕΚΟ και Shell, βαζω κι απο τα δύο και δεν εχω παρατηρήσει διαφορά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Δεν νομιζω οτι  ειναι θεμα εταιριας το τι ποιοτητας καυσιμο βαζουμε αλλα πρατηριου. Μπορεις να βρεις κακα πρατηρια σε ολες τις εταριες οπως και καλα. Αυτη νομιζω ειναι η μονη λυση, βρειτε ενα καλο πρατηρια κοντα στο σπιτι/εργασια σας και θα ειστε μια χαρα! 

Ακριβώς αυτό. Τα υπόλοιπα είναι νάχαμε να λέγαμε

Αυτό το βάζω κάθε Τρίτη V power ποτέ δεν το κατάλαβα και ποτέ δεν θα βάλω ένα καυσιμο κράχτη στο αυτοκίνητό μου. 

Επεξ/σία από papoys1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, papoys1 είπε

Αυτό το βάζω κάθε Τρίτη V power ποτέ δεν το κατάλαβα και ποτέ δεν θα βάλω ένα καυσιμο κράχτη στο αυτοκίνητό μου. 

Γιατι δεν το καταλαβες? θεωρεις οτι καθε τριτη η vpower βενζινη ειναι χαμηλοτερης ποιοτητας, και καθε Πεμπτη το πετρελαιο ?

Δημοσ.
41 minutes ago, andreaspA said:

Γιατι δεν το καταλαβες? θεωρεις οτι καθε τριτη η vpower βενζινη ειναι χαμηλοτερης ποιοτητας, και καθε Πεμπτη το πετρελαιο ?

η shell έχει έκπτωση στη v power καθε τρίτη

3 hours ago, papoys1 said:

Ακριβώς αυτό. Τα υπόλοιπα είναι νάχαμε να λέγαμε

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, alan2 είπε

Και κάθε Πέμπτη v power diesel, αλλά να ρωτήσω είναι η μόνη εταιρεία που κάνει έκπτωση ; γιατί την κάνει; όταν η  BP δεν κάνει καθόλου τουλάχιστον στα μέρη μου.

• Like 2
Δημοσ.
Just now, stefanidisg said:

Και κάθε Πέμπτη v power diesel, αλλά να ρωτήσω είναι η μόνη εταιρεία που κάνει έκπτωση ; γιατί την κάνει; όταν η  BP δεν κάνει καθόλου τουλάχιστον στα μέρη μου.

και η ΕΚΟ έκανε έκπτωση μία Παρασκευή τη βενζίνη υψηλών οκτανίων. Έβαλα μια φορά δεν ξέρω αν συνεχίζει. 

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, alan2 είπε

στην βενζινη. Στα πετρελαια καθε πεμπτη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...