GodzillaCover Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 10 ώρες πριν, umbrella co. είπε Συνηθως Shell για μενα, αλλα εξαρταται και απο τον πρατηριουχο. Κι εγώ έχω κόλλημα να βαζω από BP. Νομίζω όμως ότι δε στέκει κάπως αυτό, μια και όλα ίδια είναι.
nick#18 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Στις 3/4/2022 στις 9:15 ΠΜ, mp123 είπε Κακώς. Ένταξη 3 ευρώ στο γέμισμα παραπάνω μην κανείς ετσι. Δεν πάνε μια με την απλή. Εγω πάντα 100ρα στις μηχανές.Στο αμάξι οκ απλή. Μωρε δικιο εχεις... απλα μου "κακοφαινεται" να περναω το 20ρικο στο γεμισμα ενω ηθελα 16-17 απο λαμπακι.. Στο αμαξι μου που την παει την 100ρα με συμπιεση 11.8:1, κατεβαζει το στροφομετρο πολυ πιο γλυκα και στο ταξιδι εθνικη ειμαι σχεδον -1 λιτρο στο trip computer.. αλλα 95ρα βαζω 1
dimitris199292 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, nick#18 είπε Μωρε δικιο εχεις... απλα μου "κακοφαινεται" να περναω το 20ρικο στο γεμισμα ενω ηθελα 16-17 απο λαμπακι.. Στο αμαξι μου που την παει την 100ρα με συμπιεση 11.8:1, κατεβαζει το στροφομετρο πολυ πιο γλυκα και στο ταξιδι εθνικη ειμαι σχεδον -1 λιτρο στο trip computer.. αλλα 95ρα βαζω Άρα σα. Απόδοση πχ ένα σκούτερ 300 cc τι να βάζω ;; μέχρι e10 λέει ο καταναλωτής
Fordakias7 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 4 λεπτά πριν, dimitris199292 είπε Άρα σα. Απόδοση πχ ένα σκούτερ 300 cc τι να βάζω ;; μέχρι e10 λέει ο καταναλωτής 95αρα Καλό είναι και μια στο τόσο να βάζεις κατοστάρα 1 στα 5 γεμίσματα πχ Αν και το πιο σημαντικό απο όλα είναι να ξέρεις οτι το καύσιμο που μπαίνει είναι καθαρό να προτιμάς εταιρικά βενζινάδικα με καλές αξιολογήσεις.
dimitris199292 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 8 ώρες πριν, Fordakias7 είπε 95αρα Καλό είναι και μια στο τόσο να βάζεις κατοστάρα 1 στα 5 γεμίσματα πχ Αν και το πιο σημαντικό απο όλα είναι να ξέρεις οτι το καύσιμο που μπαίνει είναι καθαρό να προτιμάς εταιρικά βενζινάδικα με καλές αξιολογήσεις. Σωστός..... Ευχαριστώ πολύ Αν κ έβαλα elin. Τώρα 95 σαν να είναι καλύτερη από τη shell. Η είναι ιδέα μ
dimitris199292 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 9 ώρες πριν, Fordakias7 είπε Για μενα eko-bp-shell και παντα εταιρικα Elin;;
tutuyo Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Μυθος ειναι τα "εταιρικα" Παντα BP, ολα τα αλλα ειναι νερακια. Ειδικα η "προσφορα" της 98αρας, που ειναι απλα ενα καλο μαρκετιστικο κολπο να σε κανει να πηγαινεις στο βενζιναδικο οποτε θελει η Shell και οχι οποτε θελεις εσυ.
GodzillaCover Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 14 λεπτά πριν, tutuyo είπε Μυθος ειναι τα "εταιρικα" Παντα BP, ολα τα αλλα ειναι νερακια. Ειδικα η "προσφορα" της 98αρας, που ειναι απλα ενα καλο μαρκετιστικο κολπο να σε κανει να πηγαινεις στο βενζιναδικο οποτε θελει η Shell και οχι οποτε θελεις εσυ. Κι εγώ BP βάζω γιατί έχω καλές εμπειριες, αλλά στέκει κάπως αυτό; ΕΛΠΕ και Motor Oil δεν είναι τα δυο διυλιστήρια; Επομένως θεωρητικά η BP δεν είναι το ίδιο πράγμα με ΕΚΟ; 1
tutuyo Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 3 λεπτά πριν, GodzillaCover είπε Κι εγώ BP βάζω γιατί έχω καλές εμπειριες, αλλά στέκει κάπως αυτό; ΕΛΠΕ και Motor Oil δεν είναι τα δυο διυλιστήρια; Επομένως θεωρητικά η BP δεν είναι το ίδιο πράγμα με ΕΚΟ; Γιατι στεκει για ολους τους αλλους?😀 Κολοκυθια Βρειτε ενα καλο βενζιναδικο στην περιοχη σας που να ειναι χρονια, να εχει κινηση και βαζετε απο εκει. Αμα μπορειτε να το συνδυασετε με καποιο loyalty προγραμμα ποντων ακομη καλυτερα Κατα προτιμηση ας εχει τιμες κοντα στο Μ.Ο, αποφυγετε τα πολυ φτηνα 1
djcat Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 7/4/2022 στις 12:33 ΜΜ, GodzillaCover είπε ΕΛΠΕ και Motor Oil δεν είναι τα δυο διυλιστήρια; Ναι, ΕΛΠΕ είναι πλέον του Λάτση και Μοtor oil του Βαρδινογιάννη. ΕΚΟ και BP παίρνουν απο τα ΕΛΠΕ, Avin και SHELL,που στην ουσία είναι Coral, από motor oil. Οι υπόλοιποι παίρνουν και απο τους δύο, με μεγαλύτερο ποσοστό απο ΕΛΠΕ λογικά μιας και έχει μεγαλύτερη παραγωγή. Επεξ/σία 8 Απριλίου 2022 από djcat 1
kapodistrias Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Σήμερα έβαλα 98άρα 28lt από μια BP στην Αχαρνών. Μόλις το άνοιξα ο δείκτης ήταν ας πούμε στα 3/4. Μετά από λίγα μόλις χιλιόμετρα έπεσε πολύ γρήγορα λιγότερο από τα 3/4 σαν να ειχα βάλει 25lt. Είναι λογικό αυτό; Επεξ/σία 17 Απριλίου 2022 από kapodistrias
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 39 λεπτά πριν, kapodistrias είπε Σήμερα έβαλα 98άρα 28lt από μια BP στην Αχαρνών. Μόλις το άνοιξα ο δείκτης ήταν ας πούμε στα 3/4. Μετά από λίγα μόλις χιλιόμετρα έπεσε πολύ γρήγορα λιγότερο από τα 3/4 σαν να ειχα βάλει 25lt. Είναι λογικό αυτό; Ποιος το ξέρει ;Δεν έχεις μετρήσει κάτι που να είναι χειροπιαστό.
giorgaras_OGAME Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 57 λεπτά πριν, kapodistrias είπε Σήμερα έβαλα 98άρα 28lt από μια BP στην Αχαρνών. Μόλις το άνοιξα ο δείκτης ήταν ας πούμε στα 3/4. Μετά από λίγα μόλις χιλιόμετρα έπεσε πολύ γρήγορα λιγότερο από τα 3/4 σαν να ειχα βάλει 25lt. Είναι λογικό αυτό; BP βαζε στην Δεληγιάννη πριν τον σταθμό Λαρίσης δεξιά είναι η καλύτερη
kapodistrias Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Μήπως ο δείκτης μου έδωσε λάθος ένδειξη για κάποιο λόγο πχ επειδή δεν είχε "κάτσει" η βενζίνη (;)...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα