Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω θέμα διότι χρειάζομαι όσο πιο αξιόπιστο αλλά και πολύ αποδοτικό (αν υπάρχει έστω και ελάχιστη διαφορά σε απόδοση τη χρειάζομαι) για μικρό εξωλέμβιο τετράχρονο κινητήρα. Θέλω φυσικά αξιοπιστία (άντε να σου σβήσει μέσα... ) και απόδοση διότι είναι οριακός σε ιπποδύναμη.

Έβαζα shell racing αλλά με προβληματίζουν όσα διαβάζω τώρα τελευταία σχετικά με την αλλαγή της ποιότητας και επίσης προβληματίζομαι αν είναι καλύτερα να βάζω την όποια υποτιθέμενη κατοστάρα διότι είμαι επαρχία και μπορεί να μην είναι καθόλου κινήσιμη η ακριβή βενζίνη. Οπότε το ερώτημα είναι 95ρα αλλά φρέσκια ή 100ρα ή 97ρα που πιθανόν ξεμένει καιρό;

• Απαντ. 335
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν υπάρχει καλύτερη εταιρία , μόνο πρατήριο που να εμπιστεύεσαι ,επίσης είναι άσχετο αν είναι εταιρικό ή όχι.

Βάλε απο το πρατήριο που βάζεις βενζίνη στο αμάξι , δηλαδή που σου βγάζει τα περισσότερα χλμ και τραβάει κανονικά χωρίς να ρετάρει...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο αμάξι βάζω 95ρα. Να βάλω στο ίδιο πρατήριο (BP βάζω στο αμάξι λόγω πόντων στην κάρτα) αλλά να βάλω 95ρα ή να ζητήσω κάποια ακριβότερη αλλά με το ρίσκο να μην είναι φρέσκια;

Επίσης, γνωρίζω πρατήριο στην πόλη (AVIN) που έχει σίγουρα καλύτερο πετρέλαιο (τσεκαρισμένο με τον καυστήρα) αλλά δεν ξέρω αν αυτό σημαίνει ότι θα έχει και καλή βενζίνα.

Επεξ/σία από fonzi
Δημοσ.
5 ώρες πριν, korakios είπε

Δεν υπάρχει καλύτερη εταιρία , μόνο πρατήριο που να εμπιστεύεσαι ,επίσης είναι άσχετο αν είναι εταιρικό ή όχι.

Τα φθηνότερα πρατήρια έχουν καλά καύσιμα, ή είναι παγίδα?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Candela είπε

Τα φθηνότερα πρατήρια έχουν καλά καύσιμα, ή είναι παγίδα?

Παγίδα.

Είτε για να σε κλέψουν στο ζύγι, είτε για να σε δελεάσουν να μπείς και να σε πείσουν να ¨τσεκάρουν λάδια", να κάνεις κανά πλύσιμο κλπ.

• Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Realzeus_ είπε

Παγίδα.

Είτε για να σε κλέψουν στο ζύγι, είτε για να σε δελεάσουν να μπείς και να σε πείσουν να ¨τσεκάρουν λάδια", να κάνεις κανά πλύσιμο κλπ.

Με τα ΑΠ (Ανεξάρτητα πρατήρια) που είναι όλα ποιο φθηνά από τα επώνυμα τι παίζει? Μήπως είναι ποιο φθηνά επειδή δεν διαφημίζουν την εταιρεία?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Candela είπε

Με τα ΑΠ (Ανεξάρτητα πρατήρια) που είναι όλα ποιο φθηνά από τα επώνυμα τι παίζει? Μήπως είναι ποιο φθηνά επειδή δεν διαφημίζουν την εταιρεία?

Ναι.

Παρακάμπτουν την υποχρεωτική συνεργασία με κάποια εταιρεία εμπορίας (άρα και το σήμα της) οπότε γλιτώνουν κόστος.

• Thanks 1
Δημοσ.

Βάζω 30 ευρώ με 1,50 το λίτρο σε φθηνό βενζινάδικο και βαζω πάλι 30 με 1,65 το λίτρο σε Shell. Το αποτέλεσμα είναι ότι με την 1,65 γεμίζει πιο πολύ το αμάξι . Οποτε μακριά από τα φθηνά !!! 

• Confused 1
Δημοσ.
21 ώρες πριν, giorgaras_OGAME είπε

Βάζω 30 ευρώ με 1,50 το λίτρο σε φθηνό βενζινάδικο και βαζω πάλι 30 με 1,65 το λίτρο σε Shell. Το αποτέλεσμα είναι ότι με την 1,65 γεμίζει πιο πολύ το αμάξι . Οποτε μακριά από τα φθηνά !!! 

95αρα ή 98αρα βάζεις από το shell με 1,65 ευρώ το λίτρο?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 1/7/2021 στις 4:41 ΜΜ, Realzeus_ είπε

Παγίδα.

Στις 1/7/2021 στις 4:46 ΜΜ, Candela είπε

13 ώρες πριν, giorgaras_OGAME είπε

Όποτε έχω βάλει σε φθηνό έχω φάει φόλα!!! 

Βάζω πάνω από δύο χρόνια στο πιο φθηνό της περιοχής Silk που το έχει ιδιώτης και το αυτοκίνητο δεν έχει κανένα πρόβλημα και δεν το αλλάζω με κανένα. Αυτή την εποχή την έχει 1,57 όταν γνωστή εταιρεία την έχει κοντά στο 1,70. Σε όποιον του περισσεύουν ας πάει στο 1,70 ή ας βάλει την άλλη την 98 με 1,80 🤣 και να νομίζει πως του βάζουν περισσότερο καύσιμο.

Κλέφτης μπορεί να είναι και ο φτηνός και ο ακριβός.  Δεν πάει να πει ότι όποιος πουλάει ακριβά δεν κλέβει. Πιο πολύ φοβάμαι τον ακριβό γιατί έχει ελάχιστη δουλειά ενώ ο δικός μου που είναι φτηνός πάντα έχει ουρά. Δεν έχει ανάγκη να κλέψει γιατί αν το κάνει την έχασε την πελατεία.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Η βενζίνη φεύγει από τα διυλιστήρια σήμερα 14/7 γύρω στο 1,247 €/lt χωρίς ΦΠΑ, μεταφορικά η κέρδος πρατηρίου. Αν βάλουμε το ΦΠΑ μέσα, πάει στα ~ 1,546 €/lt. Οπότε, μέσα σε 0,03 €/lt, ο τύπος βγάζει και κέρδος και τα μεταφορικά της βενζίνης.

πόσιμπολ.

• Like 2
Δημοσ.

Έχει και μερικά ΑΠ φτηνά που είναι χρόνια στο ίδιο σημείο υπό την ίδια διεύθυνση, ίσως ένας δείκτης ότι κάτι κάνει καλά. Προσωπικά έχω υπόψιν μου ένα στο κέντρο του Αμαρουσίου που είναι χρόνια εκεί

Δημοσ.
1 ώρα πριν, NT1G είπε

Η βενζίνη φεύγει από τα διυλιστήρια σήμερα 14/7 γύρω στο 1,247 €/lt χωρίς ΦΠΑ, μεταφορικά η κέρδος πρατηρίου. Αν βάλουμε το ΦΠΑ μέσα, πάει στα ~ 1,546 €/lt. Οπότε, μέσα σε 0,03 €/lt, ο τύπος βγάζει και κέρδος και τα μεταφορικά της βενζίνης.

πόσιμπολ.

Φίλε το silk που βάζω εγώ στο Γέρακα το έχει ιδιώτης  έχει τρία  στο Γέρακα και ένα στα Γλυκά Νερά με την ίδια τιμή. Φυσικά έχει δικά του βυτία και για να πουλάει τόσο κερδίζει. Επίσης ιδιώτης ΕΤΕΚΑ έχει άλλα δύο στη Λαυρίου στα Γλυκά Νερά και αυτός εξαιρετικά καύσιμα από τον οποία έβαζα παλαιότερα και βάζω πάλι καμιά φορά στην ίδια τιμή και αυτός.

Μιλάμε για πρατήρια πολλά χρόνια με πολύ δουλειά δίνουν καύσιμα σε ταξιτζήδες , βυτία , λεωφορεία τα οποία ξέρουμε ότι δεν βάζουν καύσιμα ποτέ από ακριβά και ποτέ από αυτούς που κλέβουν.

Άρα μη λέμε ο φτηνός είναι κλέφτης.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...