Ukforthemoment Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 31 λεπτά πριν, RIO1ANTIRIO είπε Και εγώ έβαλα πριν 5 μέρες ναι δεν νομίζω να πέσει άλλο. Τελικα πόσα καπέλα και τ τρελό κέρδος που έχουν, κρίμα δεν μπορούμε να βάλουμε σε μπιτόνια να έχουμε κάβα γιατί μετά θα πάει στο θεό η τιμή Στο ένα λίτρο βενζίνης το ΕΝΑ ευρώ είναι φόροι.Απο εκεί και πάνω είναι το κόστος της πρώτης ύλης κλπ κλπ.
tutuyo Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Στο ένα λίτρο βενζίνης το ΕΝΑ ευρώ είναι φόροι.Απο εκεί και πάνω είναι το κόστος της πρώτης ύλης κλπ κλπ. είναι να γελάει κανείς, τα 2/3 της τελικής τιμής είναι φόροι😕 Επεξ/σία 20 Απριλίου 2020 από tutuyo 1
RIO1ANTIRIO Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Για να σας φτιάξουμε την... διάθεση σας παραθέτουμε τις τιμές της βενζίνης (σε ευρώ) που ισχύουν σήμερα, 21 Απρ. 2020, σε διάφορα κράτη... Όπως βλέπετε ο Έλληνας για να φουλάρει το σαραβαλάκι του (με 50 λίτρα καυσίμου) πρέπει να διαθέσει 68,5 €. Την ίδια στιγμή οι αυτοκινητάρες των Αμερικανών φουλάρουν με μόλις ...27 €, των Καναδών με 31 €, ενώ εντύπωση προκαλεί η τιμή στο Ιράν, αφού για να φουλάρει ένα αυτοκίνητο απαιτούνται μόλις... 4 ευρώ... Τυχερέ Έλληνα... έκανες απίστευτη οικονομία κατά το φετινό Πάσχα που σου απαγόρευσαν την μετακίνηση... ΥΓ 1 : Πηγή : https://gr.globalpetrolprices.com/gasoline_prices/ ΥΓ 2 : Το globalpetrolprices συλλέγει πληροφορίες από δεκάδες πρατήρια υγρών καυσίμων σε όλη την επικράτεια κάθε χώρας. Η τιμή που εμφανίζεται σε κάθε χώρα (π.χ 1,37 € /λίτρο για την Ελλάδα) αφορά την μέση τιμή πώλησης. Δηλαδή μπορεί στην Αθήνα η τιμή της βενζίνης να είναι 1,20 €/λίτρο, αλλά επειδή στις Κυκλάδες είναι 1,60 € (κλπ) εξάγεται η μέση τιμή των 1,37 €/λίτρο. 2 1 2
Kamil Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Λετε να επανέλθουμε στο 1.580 ξανα ; Ή θα κρατήσει αρκετά αυτη η τιμη;
turbat0s Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 4 ώρες πριν, Kamil είπε Λετε να επανέλθουμε στο 1.580 ξανα ; Ή θα κρατήσει αρκετά αυτη η τιμη; Λογικά θα επανέλθουμε διότι με την άρση των περιορισμών θα αυξηθεί η ζήτηση.
tutuyo Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Κάπου πήρε το μάτι μου σε πρατήριο BP, νέα βενζίνη 98αρα. Νομίζω δεν την είχα, την λανσάρουν στα μουλωχτά? Στο site τους όντως υπάρχει H γκάμα καυσίμων μας έγινε ακόμη καλύτερη. H ΒΡ Super Unleaded 98 με τεχνολογία ACTIVE, είναι το νέο μας καύσιμο με περισσότερα οκτάνια που μπορεί να σαςακόμη πάει ακόμα πιο μακριά* και προσφέρει στον κινητήρα σας «super» προστασία και «super» επιδόσεις. Όπως και με όλα τα καύσιμά μας η νέα BP Super Unleaded 98 με τεχνολογία ACTIVE απομακρύνει τη βρωμιά του κινητήρα και εμποδίζουν τη δημιουργία νέας. Επιπλέον, με συνεχή χρήση: προστατεύει τον κινητήρα σας και τον βοηθά να λειτουργεί σαν καινούριος βοηθά στη μείωση πιθανότητας το αυτοκίνητό σας να χρειαστεί συντήρηση εκτός προγράμματος μπορεί να σας πάει ακόμη πιο μακριά προσφέροντας περισσότερα χιλιόμετρα ανά γέμισμα* * Σε σύγκριση με τα κοινά καύσιμα 95 οκτανίων. Τα πλεονεκτήματα μπορεί να διαφέρουν λόγω παραγόντων όπως ο τύπος του οχήματος, οι συνθήκες και ο τρόπος οδήγησης.
toyo73 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, tutuyo είπε Κάπου πήρε το μάτι μου σε πρατήριο BP, νέα βενζίνη 98αρα. Νομίζω δεν την είχα, την λανσάρουν στα μουλωχτά? Στο site τους όντως υπάρχει H γκάμα καυσίμων μας έγινε ακόμη καλύτερη. H ΒΡ Super Unleaded 98 με τεχνολογία ACTIVE, είναι το νέο μας καύσιμο με περισσότερα οκτάνια που μπορεί να σαςακόμη πάει ακόμα πιο μακριά* και προσφέρει στον κινητήρα σας «super» προστασία και «super» επιδόσεις. Όπως και με όλα τα καύσιμά μας η νέα BP Super Unleaded 98 με τεχνολογία ACTIVE απομακρύνει τη βρωμιά του κινητήρα και εμποδίζουν τη δημιουργία νέας. Επιπλέον, με συνεχή χρήση: προστατεύει τον κινητήρα σας και τον βοηθά να λειτουργεί σαν καινούριος βοηθά στη μείωση πιθανότητας το αυτοκίνητό σας να χρειαστεί συντήρηση εκτός προγράμματος μπορεί να σας πάει ακόμη πιο μακριά προσφέροντας περισσότερα χιλιόμετρα ανά γέμισμα* * Σε σύγκριση με τα κοινά καύσιμα 95 οκτανίων. Τα πλεονεκτήματα μπορεί να διαφέρουν λόγω παραγόντων όπως ο τύπος του οχήματος, οι συνθήκες και ο τρόπος οδήγησης. Εαν την εχουν στην ιδια τιμη την δοκιμαζω.Αντε 3-5 λεπτα παραπανω.Υπαρχουν αρκετα πρατηρια στην πολη μου, που εχουν μονο 95αρα, καθως στην δεξαμενη της 100αρας κυκλοφορουσαν κροκοδειλοι απο την ακινησια.Δεν εβαζε κανεις.Οποτε δεν ξαναφεραν. Λεω σε ενα φιλο που δουλευει σε βενζιναδικο. "Εχεις ακομη 100αρα" "Ηταν", μου λεει."Τοσο καιρο που ειναι στην δεξαμενη δεν ξερω τι εμεινε απο 100αρα."Προφανως δεν εβαζε κανεις. Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2020 από toyo73
gaspari Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 BP 95αρα 1,367 και 98αρα 1,449 σε εταιρικό στο Περιστέρι.
toyo73 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, gaspari είπε BP 95αρα 1,367 και 98αρα 1,449 σε εταιρικό στο Περιστέρι. Δεν θα παρω.Βλεπω να μου ζαλιζουν τα @ρχιδια και στα πρατηρια BP, οπως στα Shell για να βαζω 98. 1
gaspari Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Η αλήθεια είναι ότι εδώ και δύο εβδομάδες με έχουν ζαλίσει και μένα με την 98αρα,τι λέτε αξίζει το κόπο ή τσάμπα το επιπλέον κόστος;
JOHN ONLY Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Και μόνο που οι πωλητές είναι υποχρεωμένοι να έχουν στο "ενεργητικό" τους συγκεκριμένη ποσότητα πώλησης της 98αρας βρωμάει η δουλειά. Κοινή λογική. Τουλάχιστον αυτό ίσχυε στη shell 3 χρόνια πριν και δεν πιστεύω να άλλαξε από το ζαλισμα που πέφτει. Καλύτερα βάζεις την "απλή" και με τα ρέστα αγοράζεις ότι πρόσθετο θέλεις για να είσαι σίγουρος, αν σώνει και καλά θέλεις κάτι έξτρα.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 16 ώρες πριν, gaspari είπε Η αλήθεια είναι ότι εδώ και δύο εβδομάδες με έχουν ζαλίσει και μένα με την 98αρα,τι λέτε αξίζει το κόπο ή τσάμπα το επιπλέον κόστος; Αν το αμάξι σου είναι κατασκευασμένο για 95αρα και αν η 95αρα που θα σου βάλουν είναι όντως καθαρη 95αρα,τότε και με 98αρα και με 100αρα δεν θα δεις καμμία απολύτως διαφορά σε κατανάλωση,επιδόσεις και λειτουργία κινητήρα. Θα δεις βέβαια διαφορά στη τσέπη. Όσο για τα χλμ που τάχαμου βγάζει παραπάνω η 100αρα,είναι πάντα "έως" τόσα χλμ,δηλαδή από 0 έως 50 στην καλύτερη.Ε τότε με τα παραπάνω χρήματα για 100αρα,βάζω παραπάνω λίτρα 95αρα και μου βγάζει σίγουρα παραπάνω χλμ με τα ίδια χρήματα.
phanispal Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Νομίζω ότι οι περισσότεροι που σκέφτονται να βάλουν ή βάζουν βενζίνη με >95 οκτάνια, είναι για να έχουν όσο γίνεται το κεφάλι τους ήσυχο ότι τουλάχιστον δε βάζουν βενζίνη <95 οκτανίων, και όχι αν θα δουν 5% μεγαλύτερη αυτονομία. Γιατί κυκλοφορεί γενικά έξω η άποψη ότι η απλή σε πολλές περιπτώσεις δεν είναι 95 οκτανίων αλλά λίγο πιο κάτω, και άντε να σε πείσουν ότι δεν είναι ελέφαντες. 1
Candela Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Πιστεύω ότι η AVIN είναι πολύ καλή εταιρία καυσίμων.Στα εταιρικά της πρατήρια έχει πολύ σοβαρούς υπάλληλους που σου κάνουν κλικ και σου εμπνέουν εμπιστοσύνη με την πρώτη ματιά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα