Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια...κατι πατησα στος ρυθμισεις του iphone 7 και ενω οταν εσβηνα φωτος τις πεταγε σε προσωρινη διαγραφη στο φακελο προσφατες διαγραφες και απο χθες μου εμφανιζει τα εξης: και μετα παλι μια φορα μου γραφει οτι θα διαγραφουν οριστικα χωρις ν τις μετακινησει στο φακελο προσφατες διαγραφες ειτε στο cloud. Τι συμβαινει;;;;; απλα ν προσθεσω οτι εχω ελευθερο 1,5 gb στο cloud και δεν ειναι γεματο ππως γραφει

IMG_0686.PNG

Μόλις τώρα, splash18 είπε

Καλησπερα παιδια...κατι πατησα στος ρυθμισεις του iphone 7 και ενω οταν εσβηνα φωτος τις πεταγε σε προσωρινη διαγραφη στο φακελο προσφατες διαγραφες και απο χθες μου εμφανιζει τα εξης: και μετα παλι μια φορα μου γραφει οτι θα διαγραφουν οριστικα χωρις ν τις μετακινησει στο φακελο προσφατες διαγραφες ειτε στο cloud. Τι συμβαινει;;;;; απλα ν προσθεσω οτι εχω ελευθερο 1,5 gb στο cloud και δεν ειναι γεματο ππως γραφει

IMG_0686.PNG

Και η δευτερη

IMG_0687.PNG

IMG_0688.PNG

IMG_0690.PNG

IMG_0691.PNG

Δεν ξερω τι εχω πατησει κ δεν τις πηγαινει στον cloud 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συνδέσου από κάποιο wi-fi. Και δοκίμασε να κλείσεις και να ανοίξεις την συσκευή. Μπορεί να έχει κολλήσει το sync. Θα σου πρότεινα να μπεις και στο icloud.com από υπολογιστή και να δεις και εκεί τι παίζει με τις φωτό σου για να είσαι σίγουρος.

Επεξ/σία από kingjulien11_

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...