photiusg Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Είχα το CorelDraw Χ7 64 (όχι νόμιμο), το οποίο όμως απενεργοποιήθηκε (δεν ξέρω πως) και κατέβασα ένα άλλο CorelDraw Χ7 64. Τώρα όμως μόλις ανοίγω μια παλιότερη εργασία μου βγάζει αυτό! This file is version 19.0 To open the file, you must upgrade your version of the program Αυτό πως το κάνω;
XPHSTOS_ Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Νομίζω ότι πιο προφανής ΔΕΝ γίνεται η απάντηση... Αγοράζεις το πρόγραμμα!
micos000 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το corel έχει updates. Μάλλον πριν το είχες χωρίς update και τώρα το έχεις με update ή το αντίστροφο. Πήγαινε help > about CorelDraw και δες ποια έκδοση έχεις. Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2018 από micos000
photiusg Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 12 ώρες πριν, micos000 είπε Το corel έχει updates. Μάλλον πριν το είχες χωρίς update και τώρα το έχεις με update ή το αντίστροφο. Πήγαινε help > about CorelDraw και δες ποια έκδοση έχεις. Ευχαριστώ, θα το δω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα