Προς το περιεχόμενο

Venom

coffeex

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παντως οτι και να βγει η ταινια ,Tom Hardy ειναι αυτος , ποσο μουφα θα ειναι ? Αν και αυτη η Michelle μου καθεται στο στομαχι ! ( καημενε Heath ποιος ξερει τι τραβαγες :)) 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Raptorex είπε

Ο holland θα κάνει cameo μόνο σαν spiderman η και σαν peter parker;  Όπως φαίνεται το Venom πάει για R rating και ο holland είναι καλός μόνο για κάνα PG-13

Μάλλον σαν Parker, δεν δώσαν straight answer, το πρώτο trailer πάντως ήταν PG. Τώρα για R δεν νομίζω, αλλα ακόμα και να μην είναι καλός ο Holland για R όπως λες (στο οποιο συμπέρασμα δεν κατάλαβα πως έφτασες) δεν νομίζω ότι θα έχει σημασία όταν θα παίζει μάλλον δευτερόλεπτα. Στην τελική ο Spidey δεν απευθύνεται σε R κοινό.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1 ώρα πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Μάλλον σαν Parker, δεν δώσαν straight answer, το πρώτο trailer πάντως ήταν PG. Τώρα για R δεν νομίζω, αλλα ακόμα και να μην είναι καλός ο Holland για R όπως λες (στο οποιο συμπέρασμα δεν κατάλαβα πως έφτασες) δεν νομίζω ότι θα έχει σημασία όταν θα παίζει μάλλον δευτερόλεπτα. Στην τελική ο Spidey δεν απευθύνεται σε R κοινό. 

Υποθέτω ότι με το venom να τρώει ανθρώπους στο τρέιλερ ότι θα πάει  για  R  και είχα διαβάσει και πρόσφατες δηλώσεις του σκηνοθέτη ruben fleischer ότι για  R το πηγαίνουνε.Αν η sony σκοπεύει να βγάλει σειρά ταινιών με χαρακτήρες από το spiderman universe κάποια στιγμή θα αναγκαστεί να χρησιμοποιήσει και τον spiderman.Αν είναι r rated ταινίες ο holland θα έχει πρόβλημα γιατί ταινίες που πρωτοεμφανίστηκε ήταν για παιδάκια.

Καλός είναι ο hardy για venom αν και θα προτιμούσa για villain symbiote άλλον από τον riz ahmed.

Επεξ/σία από Raptorex

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Η επίσημη συμφωνία λήγει ναι αλλα σιγά και δεν την ανανέωσαν με την επιτυχία που είχε, όπως επίσης έλεγαν ότι καμια σχέση με το MCU αλλα να πάρε το cameo του Holland. Dude σε λίγα χρονια η Disney θα αγοράσει και εμάς. :D

δεν υπαρχει λογος για την Σονυ να κανει νεα συμφωνια με την Μαρβελ. τα δικαιωματα του κινηματογραφικου Spiderverse ανηκουν σε αυτην. και η συνεργασια με την Marvel προεκυψε μετα το αποτυχημενο ASM2. νομιζω οτι η Marvel το μονο που κανει προς το παρον ειναι να φροντιζει το δημιουργικο κομματι των Spidey ταινιων και να τον χρησιμοποιει στις δικες της ΜCU ταινιες, ενω η Sony χτιζει το δικο της spinoff συμπαν γυρω απο αυτες. επομενως δεν θα δουμε ποτε τον Iron Man να πολεμαει τον Venom, αλλα σιγουρα θα δουμε κανα teamup Spidey και Venom εναντιων του Carnage στο μελλον.

------

12 λεπτά πριν, Raptorex είπε

Υποθέτω ότι με το venom να τρώει ανθρώπους στο τρέιλερ ότι θα πάει  για  R  και είχα διαβάσει και πρόσφατες δηλώσεις του σκηνοθέτη ruben fleischer ότι για  R το πηγαίνουνε.Αν η sony σκοπεύει να βγάλει σειρά ταινιών με χαρακτήρες από το spiderman universe κάποια στιγμή θα αναγκαστεί να χρησιμοποιήσει και τον spiderman.Αν είναι r rated ταινίες ο holland θα έχει πρόβλημα γιατί ταινίες που πρωτοεμφανίστηκε ήταν για παιδάκια.

Καλός είναι ο hardy για venom αν και θα προτιμούσa για villain symbiote άλλον από τον riz ahmed.

αστο, PG13 ειναι:

Αναφορά σε κείμενο

It's worth noting, the footage did not include any foul language or extreme violence directly on the screen. Instead, it simply cut before a villain's head would be removed by the Marvel anti-hero's giant teeth.

http://comicbook.com/marvel/2018/07/24/venom-r-rating-violence-director-ruben-fleischer/

Επεξ/σία από KilliK

Πολύ βίαιο τρέιλερ για τα σημερινά δεδομένα. Ας κόψουν κάτι γιατί σε λίγο θα φάνε και ban από τους κινηματογράφους.

Επίσης, μόλις μία σκηνή με "χιούμορ" στο τέλος ενώ θα έπρεπε μία στην αρχή και κανά δυο στη μέση τουλάχιστον ... Μα τι κάνουν εκεί στη Sony? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόνο μη μπει SJW, political correctness και @@.εδω. Γιατί τελευταία πολύ παίζει το παραπάνω λόγω πολλών "ευαίσθητων" ψυχουλιδων. 

Χωρίς να ξέρω πολλά για τον χαρακτήρα μαρεσε αυτό που είδα στο τρέιλερ. Καλύτερα που δεν έχουμε από τώρα τον Spiderman. Επίσης δεν θεωρώ καλό spiderman αυτόν της Marvel. Φαίνεται πολύ παιδικός και γενικά θα προτιμούσα να φτιάξει η Sony το δικό της universe με πιο σκοτεινό τόνο.

Επεξ/σία από 7nisiotis

Guys ο Spidey δεν έχει dark theme, έχει "dark" στιγμές αλλα απέχει από Punisher για παράδειγμα και φυσικά "παιδικός" ο ρόλος του Holland μιας και είναι ακόμα σχολειό και by the way όσοι γνωρίζουν από comics ξέρουν ότι πάντα έτσι είναι ο Peter σε γενικές γραμμές, spot on ήταν ο Holland για μένα, και tbh δεν θέλω dark themed Spidey, makes no sense.

2 ώρες πριν, D.Luffy είπε

Πολύ βίαιο τρέιλερ για τα σημερινά δεδομένα. Ας κόψουν κάτι γιατί σε λίγο θα φάνε και ban από τους κινηματογράφους.

Να υποθέσω μιλάς σοβαρά χωρίς να βάζεις emoticons, so seriously?! Πολύ βίαιο λες, που ακριβώς ήταν βίαιο dude? Στο trailer του DP κόβει κεφαλια...σε αυτό μονο λέει και στο τέλος σιγά μην τα δείχνει κανονικά να τους τρώει.

10 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Να υποθέσω μιλάς σοβαρά χωρίς να βάζεις emoticons, so seriously?! Πολύ βίαιο λες, που ακριβώς ήταν βίαιο dude? Στο trailer του DP κόβει κεφαλια...σε αυτό μονο λέει και στο τέλος σιγά μην τα δείχνει κανονικά να τους τρώει.

Τρολλάρω φυσικά. Νόμιζα ήταν τόσο προφανές που δεν θα χρειαζόταν να βάλω καν emoticons...

Εδώ αντικατέστησαν μία σκηνή που υποτίθεται ότι θα έπρεπε να έχει πολύ σοβαρό τόνο, με ένα αστείο της πλάκας στο τέλος. Καταλαβαίνουμε δηλαδή ποιος θα είναι ο τόνος της ταινίας μόνο και μόνο από αυτό. 

Και όλα αυτά όταν αρχικά ακούγαμε υποσχέσεις ότι θα δούμε κάτι σκοτεινό σε στυλ horror κιόλας. Αν η ταινία έβγαινε στα 80s ίσως.

• Like 2

Καλύτερα dude, θυμάσαι την τελευταία απόπειρα της Sony για σκοτεινή φάση?! F4?!  :eek: Ευτυχώς από ότι έχω διαβάσει η Marvel χειρίζεται την παραγωγή και όχι η Sony, η Sony απλά βάζει τα φράγκα. Φυσικά δεν ξέρω άμα ισχύει αυτό 100% εδώ απλά το φαντάζομαι μιας και έτσι έγινε στο τελευταίο Spiderman.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 minutes ago, {TDi}Dj2k..infc said:

έτσι έγινε στο τελευταίο Spiderman.

Ναι αλλα αυτο ηταν μερος του MCU, o Venom δεν ειναι

Επεξ/σία από Kostasspil

20 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Καλύτερα dude, θυμάσαι την τελευταία απόπειρα της Sony για σκοτεινή φάση?! F4?!  :eek: Ευτυχώς από ότι έχω διαβάσει η Marvel χειρίζεται την παραγωγή και όχι η Sony, η Sony απλά βάζει τα φράγκα. Φυσικά δεν ξέρω άμα ισχύει αυτό 100% εδώ απλά το φαντάζομαι μιας και έτσι έγινε στο τελευταίο Spiderman.

το F4 ανηκει στην FOX, οχι στην SONY. αλλα τωρα που γινεται η ενωση Disney-FOX, η Marvel θα παρει πισω τα δικαιωματα του F4.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 1/8/2018 στις 2:14 ΜΜ, {TDi}Dj2k..infc είπε

Ενω συμφωνω με το αρχικο κομματι που το γραφεις ομορφα και ωραια,το απο κατω video τι το ηθελες και το βαλες?

Αυτος την δουλεια του κανει βεβαια γιατι μαζευει views.

Επεξ/σία από Fulgore

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το F4 είναι της Fox by the way, μπέρδεψα τα μπούτια μου έτσι όπως τα έχουν κάνει με τα δικαιώματα, άντε να τα πάρει όλα η Disney να τελειώνουμε. :P

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc

8 ώρες πριν, KilliK είπε

Υπάρχει ενδιαφέρον από το κοινό για R rated superhero ταινίες, τα deadpool 1,2 και το logan έκαναν πολύ δυνατές εισπράξεις χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο σαν ταινίες.Επιπλέον ύστερα από maguire, garfield και Holland κάπως πρέπει να διαφοροποιησουν το προϊόν. Με το R rating θα μπορούσε να τραβήξει κοινό μιας και δεν νομίζω ότι το να έχεις σε ταινία origins του venom το spiderman τουρίστα θα ενθουσιάσει αυτούς που διάβαζαν τα comics.Ας υποθέσουμε ότι το venom είναι επιτυχία μετά λογικά θα ακολουθήσει η blackcat (σίγουρη επιτυχία λόγω sjws) μετά όμως;  Και με ποιον spiderman το Holland της Marvel;  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...