Προς το περιεχόμενο

Venom

coffeex

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, KilliK είπε

καποιος να μου εξηγησει γιατι να πληρωσω εισιτηριο για να δω μια ταινια με τον Venom in Name Οnly?

Αν δεν πας να δεις την ταινια με το ζορι(οπως γραφεις),θα στειλει η Sony μπραβους εξω απο το σπιτι σου.

Περαν της πλακας η ταινια εχει τιτλο Venom και ο κεντρικος χαρακτηρας ειναι ο Venom/eddie brock.

Οπως ισχυει και σε καθε ταινια στον κινηματογραφο εδω και δεκαετιες,αν δεν θελεις να δεις μια ταινια για τον χ,ψ λογο(ακομα και για την ασπρη αραχνη που λειπει απο το κουστουμι ξερω γω)απλα δεν πας να την δεις.

Κανεις δεν υποχρεωνει κανενα με το ζορι να παει να δει καμια ταινια,και φυσικα το ιδιο ισχυει και για το Venom.

Τελος να τονισω οτι υπαρχει και το μισο εισιτηριο οταν καποιος ψιλο φοβαται για το αν μια ταινια θα του αρεσει πολυ ή λιγο και δεν θελει να πληρωσει ολοκληρο εισιτηριο.

Επεξ/σία από Fulgore
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Let με guess...στο τέλος εμφανίζεται ο Peter με κάποιο τρόπο παίρνει την στολή και αφού την παρατήσει μετά γίνετε proper Venom ο Eddie στο Venom 2. :D Στο trailer όμως νομίζω έδειχνε να web swinging...όπως και να έχει χωρίς τις δυνάμεις του Peter φαίνεται σαν ένας low tier Spawn. Anyways ήταν πάντα ο favorite villain μαζί με Carnage οποτε cinema χαλαρά και ας βγει μούφα, στην τελική ο Hardy δεν με απογοήτευσε ποτε. :) An arm and a leg για teamup Spidey με Deadpool vs Venom με Carnage :D

• Like 3

Οποιος ηθελε να δει τον κανονικο Venom,υπαρχει η 3η ταινια του Spider man να θυμισω πριν 10 χρονια(βεβαια δεν ηταν οτι το καλυτερο).

https://www.imdb.com/title/tt0413300/?ref_=nv_sr_1

Περαν τουτου ας βγει και ας ειναι πατατα,δεν νομιζω να περιμενε κανεις ταινια με κεντρικο χαρακτηρα τον Venom να πηγαινει για Oscar.

Νομιζω οτι το σημαντικοτερο πραγμα στην ταινια θα ειναι το τελος της οντως(δηλαδη που θελει να το παει το πραγμα που λεμε)περαν απο μια μαχη μεταξυ Symbiotes .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Fulgore

το ζητημα δεν ειναι αν με υποχρεωνει καποιος να δω την ταινια. αλλα οτι το στουντιο που απευθυνεται σε εμενα τον εν  δυναμει πελατη της,  μου διαφημιζει καποιον που δεν εχει καμια απολυτως σχεση με αυτον που θελει να μου πουλησει εξαρχης. ειναι σαν να θελει η Pepsi να μου πουλησει τo αναψυκτικο της ως Coca-Cola. ποιο ειναι το selling point εδω; οτι απλως μοιαζουν τα δυο προιοντα;

τουλαχιστον αν εκανε μια προσπαθεια να σεβαστει τoν χαρακτηρα και να τον μεταφερει σωστα, θα τους εδινα μια ευκαιρια. αλλα τωρα οχι. οποτε προτιμω να δωσω τα χρηματα μου για τα οποια δουλεψα, σε καποια αλλη ταινια που το αξιζει περισσοτερο παρα σε αυτην την απατη-αρπακτη.

---

@{TDi}Dj2k..infc

o Venom μοιαζει με τον Spawn επειδη εχουν κοινο συνδημιουργο.

Επεξ/σία από KilliK

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω μετά το sequel του spiderman homecoming η συμφωνία με τη marvel λήγει και η Sony θα έχει τα properties του spiderman  μόνη της. Μπορεί να αποφεύγει να συνδέσει το venom με το spiderman μέχρι να κάνει καστ δικό της ηθοποιό.Δεν βρίσκω άλλη λογική στο να έχεις ταινία με το venom χωρίς το spiderman.Η Sony έχει αρκετούς χαρακτήρες από το spiderman universe και από ότι φαίνεται σκοπεύει να κάνει σειρά ταινιών. 

Επεξ/σία από Raptorex

10 λεπτά πριν, Raptorex είπε

Νομίζω μετά το sequel του spiderman homecoming η συμφωνία με τη marvel λήγει και η Sony θα έχει τα properties του spiderman  μόνη της. Μπορεί να αποφεύγει να συνδέσει το venom με το spiderman μέχρι να κάνει καστ δικό της ηθοποιό.Δεν βρίσκω άλλη λογική στο να έχεις ταινία με το venom χωρίς το spiderman.Η Sony έχει αρκετούς χαρακτήρες από το spiderman universe και από ότι φαίνεται σκοπεύει να κάνει σειρά ταινιών. 

ισως δεν μπορει να χρησιμοποιησει τον Spider-Man μεχρι να βγει το IW2. αλλα μετα απο αυτο, εχει την αποκλειστικοτητα του χαρακτηρα. και ξεκινησε  απο τωρα να εδραιωσει το δικο της shared cinematic universe, μεσω της επιτυχιας του Spidey reboot που εκανε με την Marvel. ολα αυτα θα υπαρχουν μεσα στην μεταξυ τους συμφωνια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, KilliK είπε

@Fulgore

το ζητημα δεν ειναι αν με υποχρεωνει καποιος να δω την ταινια. αλλα οτι το στουντιο που απευθυνεται σε εμενα τον εν  δυναμει πελατη της,  μου διαφημιζει καποιον που δεν εχει καμια απολυτως σχεση με αυτον που θελει να μου πουλησει εξαρχης.

5 ώρες πριν, KilliK είπε

εδω θα ειμαι να θαψω την ταινια, ειτε παω, ειτε δεν παω σινεμα να την δω.

Λυπαμαι αλλα μετα απο αυτο που εγραψες δεν μπορω να παρω στα σοβαρα τα υπολοιπα που λες περι χρηματων.

Επεξ/σία από Fulgore

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, KilliK είπε

γιατι;

Γιατι ειναι παραλογο. Για ποιο λογο να μπεις στο θεμα να θαψεις μια ταινια που δεν σε ενδιαφερει/δεν θες να δεις?

Να κερδισεις τι ακριβως?

Ειμαι σιγουρος οτι οι περισσοτεροι απο εδω ξερουν πολυ καλα για τι πανω κατω θα πανε να δουν την ταινια,με βαση και το πιο προσφατο trailer.

Αν παλι η ταινια ειναι οντως πατατα και αρπαχτη τοτε θα την κραξουν απαντες ή τελος οι περισσοτεροι.

Αλλα κατσε πρωτα να βγει να δουμε τι ρολο βαραει και μετα η οποια κριτικη(για δεδομενα marvel ταινιας παντα).

Επεξ/σία από Fulgore

19 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Γιατι ειναι παραλογο. Για ποιο λογο να μπεις στο θεμα να θαψεις μια ταινια που δεν σε ενδιαφερει/δεν θες να δεις?

γτ ειναι ο κιλλικ και το κανει σε καθε ταινια/σειρα χωρις να εχει δει και δεν εχει ιδεα παρα οτι διαβαζει στο reddit/4chan

• Like 4

22 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Να κερδισεις τι ακριβως?

Ειμαι σιγουρος οτι οι περισσοτεροι απο εδω ξερουν πολυ καλα για τι πανω κατω θα πανε να δουν την ταινια,με βαση και το πιο προσφατο trailer.

Αν παλι η ταινια ειναι οντως πατατα και αρπαχτη τοτε θα την κραξουν απαντες ή τελος οι περισσοτεροι.

Αλλα κατσε πρωτα να βγει να δουμε τι ρολο βαραει και μετα η οποια κριτικη(για δεδομενα marvel ταινιας παντα).

την εχουμε ξανακανει αυτη την συζητησημ Fulgore. σου ειχα πει οτι σχεδον παντα βγαινω σωστος γιαυτα τα σκουπιδια, χωρις να χρειαστει να τα δω. και μαλιστα εσυ ο ιδιος ειχες επιβεβαιωσει αυτα που ειχα περιγραψει για μια συγκεκριμενη ταινια, μετα αφου την ειδες. και οταν εγω σου ειπα οτι η δικια σου κριτικη της ταινιας που ποσταρες, αποτελει επιχειρημα υπερ της δικιας μου θεσης, εκανες τοτε πως δεν καταλαβαινες τι σου ελεγα. ολα αυτα τα θυμαμαι, αν εσυ δεν τα θυμασαι, κατσε ψαξε βρες την κουβεντουλα που ειχαμε κανει. νομιζω η ταινια ηταν το Wonder Woman.

επισης δεν ειπα πουθενα οτι δεν θα δω την ταινια. ειπα οτι δεν θα την δω σινεμα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, Raptorex είπε

Νομίζω μετά το sequel του spiderman homecoming η συμφωνία με τη marvel λήγει και η Sony θα έχει τα properties του spiderman  μόνη της.

Η επίσημη συμφωνία λήγει ναι αλλα σιγά και δεν την ανανέωσαν με την επιτυχία που είχε, όπως επίσης έλεγαν ότι καμια σχέση με το MCU αλλα να πάρε το cameo του Holland. Dude σε λίγα χρονια η Disney θα αγοράσει και εμάς. :D

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το trailer φαίνεται λίγο χάλια, από τη μια προσωπικά δε με χαλάει το look του Venom -σιγά τις διαφορές με το comic δλδ, δεν τον κάναν και ροζ με κέρατα και ουρά αλόγου-  και ο Hardy σαν Brock -ο Hardy γενικά μετράει ανεξαρτήτου ταινίας-, αλλά με χαλάει πολύ το όλο evil corporate πάλι σκηνικό και η generic δράση, το κακό χιούμορ κτλ κτλ, overall η εικόνα ενός random generic comic blockbuster της σειράς ξανά...

μου αρέσει που λέγαν/διάβαζα εδώ και κεί παλαιότερα ότι θα κάναν ένα σκοτεινό ενήλικο comic book movie με στοιχεία θρίλερ κτλ κτλ, με βιολογικό τρόμο και νοσηρό κτλ κτλ... το new mutants έχει απείρως καλύτερη ατμόσφαιρα από αυτό εδώ, το οποίο μοιάζει να είναι κατάλοιπο των 00ς εποχών Underworld και Fantastic Four...

Επεξ/σία από snake_plissken2112
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Η επίσημη συμφωνία λήγει ναι αλλα σιγά και δεν την ανανέωσαν με την επιτυχία που είχε, όπως επίσης έλεγαν ότι καμια σχέση με το MCU αλλα να πάρε το cameo του Holland. Dude σε λίγα χρονια η Disney θα αγοράσει και εμάς. :D

Ο holland θα κάνει cameo μόνο σαν spiderman η και σαν peter parker;  Όπως φαίνεται το Venom πάει για R rating και ο holland είναι καλός μόνο για κάνα PG-13

Επεξ/σία από Raptorex

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...