vrwmiaris Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 3 ώρες πριν, john_shadow είπε απ ότι φαίνεται δεν πάει ακριβώς βάση του origin απ τα comics, αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι θα είναι κακή ταινία (βλέπε Batman του Nolan) όσο για main villian μάλλον παίζει αυτό που λέει το breakdown εδώ: Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Τι λέει δηλαδή; δεν κατάλαβα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_shadow Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 15 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε Τι λέει δηλαδή; δεν κατάλαβα Spoiler https://comicvine.gamespot.com/the-five-symbiotes/4060-55703/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 O Peter θα είναι φάση "You got a symbiote suit, that's awesome dude!". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) τελικα ο Woody Harrelson θα ειναι ο Carnage 😁 Επεξ/σία 30 Μαΐου 2018 από najinblue3 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Φαίνεται ΔΥΝΑΤΗ και καλή μεταφορά σε σχέση με το έκτρωμα στο Spiderman 3. Αναμένω τρομερή ερμηνεία από τον Τομ Χάρντι, μας έχει συνηθίσει σε αυτά! #WeAreVenom Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 που ειναι η λευκη αραχνη στο στηθος του; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_shadow Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 4 λεπτά πριν, KilliK είπε που ειναι η λευκη αραχνη στο στηθος του; http://www.ign.com/articles/2018/07/28/why-venom-is-missing-his-white-spider-chest-symbol-comic-con-2018 άλλο ένα τρέιλερ και την είδαμε και αυτή την ταινία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Εμένα μου άρεσε αυτό που είδα παντως. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Εφόσον δεν ανήκει στο ίδιο σύμπαν, δεν θα έστεκε να τη έχει πάντως 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) για μια στιγμη. δηλαδη αυτος ο Venom δεν θα εχει τις δυναμεις του Spider-Man? και το ονομα Venom πως το πηρε δηλαδη; διοτι κατι μου λεει δεν θα δειξουν τον Eddie Brock ως βαπορακι σε αυτη την ταινια.. και εφοσων αυτος ο Venom δεν εχει καμια απολυτως σχεση με τον Venom του Spiderverse, καποιος να μου εξηγησει γιατι να πληρωσω εισιτηριο για να δω μια ταινια με τον Venom in Name Οnly? Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2018 από KilliK Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 4 λεπτά πριν, KilliK είπε δεν στεκει ομως και το ονομα Venom...εκτος και αν το εξηγουν στην ταινια.. και εφοσων αυτος ο Venom δεν εχει καμια απολυτως σχεση με τον Venom του Spiderverse, καποιος να μου εξηγησει γιατι να πληρωσω εισιτηριο για να δω μια ταινια με τον Venom in Name Οnly? εσυ αφου δε πας σινεμα, γτ να σου εξηγησουμε κ ολας? κατσε διαβαζε στα reddit σποιλερς και εισαι κομπλε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 μην αγχωνεσαι. εδω θα ειμαι να θαψω την ταινια, ειτε παω, ειτε δεν παω σινεμα να την δω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 23 λεπτά πριν, KilliK είπε μην αγχωνεσαι. εδω θα ειμαι να θαψω την ταινια, ειτε παω, ειτε δεν παω σινεμα να την δω. καθολου ομως, το εχω μαθει το pattern σου και δεν με ενοχλει πλεον ΦΩΛΑ ΟΛΑ ΠΑΝΤΟΥ χωρις να δουμε την ταινια βεβαιως βεβαιως 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 εγω ειμαι με τον killik καθαρισα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα