{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Makes perfect sense. Προφανώς εννοεί τον Peter Parker πριν γίνει Spider-Man. Δηλαδή πάει πρώτα στον Brock μετά πάει στον Peter και μετά ξανά γυρνάει στον Brock?! Η εννοείς ότι ο Venom δεν θα έχει Spidey powers ever? Δεν κολλάει imho. Επίσης ποιος θα είναι ο main villain στην ταινία?! Μάλλον τα αλλα "failed" πειράματα... Εγώ λέω ότι ο Holland θα είναι στην ταινία για μια σκηνή ώστε σε περίπτωση που πάει καλά η ταινία να το ενώσουν. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2018 από {TDi}Dj2k..infc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 9 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Δηλαδή πάει πρώτα στον Brock μετά πάει στον Peter και μετά ξανά γυρνάει στον Brock?! Η εννοείς ότι ο Venom δεν θα έχει Spidey powers ever? Δεν κολλάει imho. Επίσης ποιος θα είναι ο main villain στην ταινία?! Μάλλον τα αλλα "failed" πειράματα... Εγώ λέω ότι ο Holland θα είναι στην ταινία για μια σκηνή ώστε σε περίπτωση που πάει καλά η ταινία να το ενώσουν. Ίσως αυτό που λες στο δεύτερο. Ότι ο Venom δεν πάει καθόλου στον Peter και ότι δεν θα έχει δυνάμεις Spider-Man. Γιατί δεν κολλάει?? Έτσι κι αλλιώς το symbiote έχει ήδη ένα σωρό δυνάμεις από μόνο του. Shapeshifting, invisibility, mimicry, telepathic abilities, dimensional aperture, enhanced strength. Αυτό που δεν θα έχει από τον Spider-Man είναι ο ιστός και το σκαρφάλωμα σε τοίχους... Σιγά. Κι εγώ πιστεύω ότι ο ρόλος του Holland θα είναι καθαρά cameo. Ίσα ίσα για να βασιστεί η ταινία σε ένα ήδη υπάρχον marketing..εεε shared universe, παρά για κάτι κεντρικό στο plot ή στο origin του Venom. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
W0zzAp Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Venom χωρίς spiderman δεν ξέρω πως θα βγει το αποτέλεσμα. Επίσης δεν ξέρω αν θα μπορέσει να δείξει κάτι καλύτερο περα από τον venom που θα καθαρίζει κομπάρσους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Μα πριν τον SM πως γίνεται να υπήρχε Venom? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, Kostasspil είπε Μα πριν τον SM πως γίνεται να υπήρχε Venom? Υποθετικά μιλάμε χωρίς να δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στο comic γιατί άμα δώσουμε the whole thing is bullshit. Απλά όντως ακούγεται το πιο λογικό να έχει τις default δυνάμεις όπως ανέφερε ο Luffy. Προσωπική μου άποψη είναι ότι χαραμίζουν τον καλύτερο villain του Spiderman άμα το πάνε έτσι, από την άλλη ο Hardy τα σπάει, will see. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fronimitis Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Ρε παιδια απο περιεργεια,ενω μ'αρεσει πολυ να διαβαζω αυτα που γραφεται,τις αποψεις σας και τα οσα γνωριζεται απο τα κομικς,γιατι ενω μ'αρεσουν αυτες τις ταινιες,πολλες φορες δεν γνωριζω τις ιστοριες τους,δεν μπορω να καταλαβω γιατι γραφεται τοσες πολλες αγγλικες προτασεις και αρχικα. Οπως will see,SM(μαλλον spiderman σημαινει),mimicry,imho κτλ. Εκει που σας διαβαζω χανομαι μιλαμε και χανω ολο το νοημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Κοίτα πολλές λέξεις απλά δεν λέγονται στα ελληνικά και άλλες χρησιμοποιούνται για συντομία, ειδικά στο gaming. Γενικότερα συντομογραφίες έρχονται από chatting, texting, κτλ. Επίσης πολλές λέξεις δεν έχουν σωστή μετάφραση ή έστω μονολεκτική στα ελληνικά γιατί είναι σχετικά καινούργιες. Από εκεί και πέρα πολλοί από εμάς γράφουμε έτσι γιατί ζούμε/ζήσαμε πολλά χρονια εξωτερικό και χρησιμοποιούμε τα ελληνικά ελάχιστα και ειδικά στο γραπτό λόγο, προσωπικά τα posts μου τα περνάω από converter να φανταστείς Ελπίζω να σε κάλυψα. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2018 από {TDi}Dj2k..infc 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 10 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε προσωπικά τα posts μου τα περνάω από converter να φανταστείς Ελπίζω να σε κάλυψα. δημοσιευσεις* μετατροπεις* Αλλα ναι, απο gaming αλλα και ειδικα αμα συμμετεχεις σε αγγλικο forum (προσωπικα αρκετα στο xda και Overclock πιο παλια), σου μενουν κατι φρασεις. Πχ το gg σημαινει good game, αλλα μπορει να το δεις και σε φορουμ, ή και σε ομιλιες και να σημαινει "ως κατι καλο/γαματο κτλ" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, overpower είπε Πχ το gg σημαινει good game, αλλα μπορει να το δεις και σε φορουμ, ή και σε ομιλιες και να σημαινει "ως κατι καλο/γαματο κτλ" Τζιτζί δηλαδή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Υπάρχει Έλληνας κάτω των 70 χρονών που δεν ξέρει εν έτη 2018 αγγλικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 11 λεπτά πριν, skiabox είπε Υπάρχει Έλληνας κάτω των 70 χρονών που δεν ξέρει εν έτη 2018 αγγλικά; Η γιαγιά μου, στα 66 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, Pa0ki είπε Η γιαγιά μου, στα 66 Χεχεχε ....... καλό bro.Μέτρησε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Ρε παιδιά ο βενομ στο κομικ δεν πετάει ιστό; θα ήθελα να δω μπουκέτα ανάμεσα σε ΣΜ -βενομ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Αυτό το απέκτησε αφού έγινε host o Spiderman. Στην συγκεκριμένη ταινία δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο οπότε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_shadow Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) απ ότι φαίνεται δεν πάει ακριβώς βάση του origin απ τα comics, αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι θα είναι κακή ταινία (βλέπε Batman του Nolan) όσο για main villain μάλλον παίζει αυτό που λέει το breakdown εδώ: Spoiler Επεξ/σία 1 Μαΐου 2018 από john_shadow Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα