Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Mozzie είπε +1 Ο Ghost Rider του AoS (αν και TV series) ήταν κλάσεις ανώτερος... Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Συμφωνώ. Και όσο σκέφτομαι ότι όταν είχα πρωτοδεί ότι θα έβαζαν τον Robbie, έβριζα, γιατί στα comics (δεν ξέρω αν τον έχουν αλλάξει τώρα) δεν ήταν Spirit of Vengeance όπως οι άλλοι Ghost Riders και ήταν πιο κουκουρούκου στις δυνάμεις, κλπ και γενικά και δεν μου άρεσε καθόλου. Αντιθέτως στο AoS, τον άλλαξαν αρκετά ώστε να γίνει πιο κοντά στους γνωστούς GRs (Johnny Blaze / Dan Ketch - δείχνοντας και ότι πήρε την δύναμή του από τον Blaze. ) και γούσταρα τρελά. Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2018 από GhostRiderLSOV 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Leaked trailer scene που βλέπουμε επιτέλους Venom. I think it's not fake, αλλά κρατήστε μια πισινή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δεν είναι fake. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dekulinkgr Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Oπτικα μου αρεσε αρκετα ο venom αλλα το trailer μου φανηκε αρκετα αδιαφορο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Κάτι μου λέει ούτε ο Spidey δεν θα μπορέσει να σώσει την ταινία. Απορώ γιατί ακόμα το προσπαθεί η Sony... Επεξ/σία 24 Απριλίου 2018 από {TDi}Dj2k..infc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fronimitis Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Ο αγαπημενος μου αντι ηρωας θα εχει επιτελους δικη του ταινια! Μακαρι να τους βγει καλη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snake_plissken2112 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 ωραίος ο venom οπτικά, απαράδεκτο trailer από την άλλη, περιπέτεια της σειράς 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Πιο πολύ Spawn θυμίζει παρα Venom χωρίς Spiderman powers. Επίσης το symbiote έμαθε super fast αγγλικά, i like it Επίσης δεν θα είχε πιο πολλές πιθανότητες να πείσει το Brock άμα έκανε γυναικεία φωνή και όχι Darkness like?! Στην θέση του κάθε φορα που θα μιλούσε θα χεζόμουν Επεξ/σία 24 Απριλίου 2018 από {TDi}Dj2k..infc 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Μονο εμενα μου θυμιζει Prototype το game παρα Venom? Η ταινια χωρις Spidey kai Carnage η Toxin θα παει απατη. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2018 από Metaksas 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Πιο πολύ Spawn θυμίζει παρα Venom χωρίς Spiderman powers. Επίσης το symbiote έμαθε super fast αγγλικά, i like it Επίσης δεν θα είχε πιο πολλές πιθανότητες να πείσει το Brock άμα έκανε γυναικεία φωνή και όχι Darkness like?! Στην θέση του κάθε φορα που θα μιλούσε θα χεζόμουν It's a symbiote, it learns from you. Και οκ, πάντα έχει (in voice-overs) αυτή την περίεργη φωνή, αν ακουγόταν σαν κοπελιά από sex line και έλεγε "give me a kiss pretty-boy" όταν έβγαζε την γλώσσα, θα ήταν...κάπως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δεν θυμάμαι να έχει δικια του φωνή, αυτό που θυμάμαι είναι ότι αλλάζει την φωνή του host, εδώ είναι σαν φάση Deadpool voices Άμα εξαιρέσεις το reveal στο τέλος χαλαρά είναι το trailer του Prototype όπως είπε παραπάνω ο φίλος. Τώρα πως θα κάνουν origin story χωρίς Spiderman, Νέα Υόρκη και τα σχετικά που θα βγάζει νόημα δεν έχω ιδέα. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί υπάρχει ο Holland στα imdb credits, άμα το κρατάνε για έκπληξη ok, αλλα άμα δεν έχει καμια σχέση με το MCU τότε καλύτερα να το πουν, τζάμπα hate θα φάνε άμα το έχουν μονο για δόλωμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δεν θυμάμαι να αλλάζει φωνές, αλλά μπορούσε να πάρει μορφές διαφόρων ρούχων, κλπ (comics πάντα). Aλλά ε, Fox/Marvel είναι αυτή, μπορεί στο μέλλον να κάνουν και time travel τα symbiotes because..."oh, apparently they always could". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Αναφορά σε κείμενο "I'm not going to say that anyone was lying when they say 'Spider-Man is not in Venom,'" Schnepp said. "Because probably Spider-Man is not in Venom, Peter Parker is in Venom." This makes no sense. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 27 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε This makes no sense. Makes perfect sense. Προφανώς εννοεί τον Peter Parker πριν γίνει Spider-Man. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα