Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό που κάποιος ζητάει να βλέπει gore και αίματα θεωρείται ψυχιατρική πάθηση;

Έχουμε κάποιον ψυχολόγο στο forum να μας το εξηγήσει;

Ρωτάω γιατί το βλέπω όλο και πιο συχνά!

• Confused 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, skiabox είπε

giphy.gif

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, skiabox είπε

Όχι είναι καλύτερα να βλέπεις να τις παίζουν ασταμάτητα σούπερ κακοί με σούπερ ήρωες χωρίς σταγόνα αίμα κ χωρίς καμια βρισιά . Είναι τόσο ψεύτικο όλο αυτό που γίνεται σε αυτές τις ταινίες που έχει καταντήσει αηδία . Δεν έχει να κάνει με το αίμα . Έχει να κάνει με το μη περιορισμό μιας ταινίας λόγω του 13+ .  Κ μιλάμε για ταινιεσ που ετσι κ αλιως έχουν τη βία ως βασικό παράγοντα στην ιστορία τους .

Ακομα κ από περιέργεια δε θα ήθελες να δεις μια ανάλογη ταινία χωρίς αυτούς τους περιορισμούς; Δε θα ήταν ο Venom με το Τομ Χάρντι μια καλή ευκαιρία για να δούμε κάτι τέτοιο ; 

• Like 1
Δημοσ.

Μόνο οι Έλληνες αντιμετωπίζουν μια ψυχιατρική πάθηση ως κάτι μη φυσιολογικό ή μου φαίνεται;

Προφανώς για αυτό έχουμε σκάρτους ανθρώπους μέχρι τα γεράματα.

Γιατί αντί να πάνε σε έναν ψυχολόγο παίρνουν συμβουλές από γνωστούς και φίλους.

ΛΟΟΛ

• Confused 10
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίζει να μη κατάλαβες ουτε εσυ ο ίδιος τι έγραψες αλλα οκ 

ΛΟΟΛ

Επεξ/σία από totalius
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tritonas00 είπε

bot ειναι?

Ναι, της Ελληνικής ψυχιατρικής εταιρείας! Θέλει να μας βγάλει τρελούς προκειμένου να πάμε να γίνουμε πελάτες :P

Δημοσ.

Μόλις βγήκα από την αίθουσα, μου άρεσε αρκετά και ο χρόνος πέρασε νερο

Αρνητικα:πολύ βαρετή εισαγωγή, full κλισέ. 0 σταλα αίμα. 

Γενικά θα την πρότεινα, οι ηθοποιοί ικανοποιητικόι με 2 εξαιρέσεις. Αυτοί που της δωσαν 3αρια είναι τραγικοί 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, KilliK είπε

της δωσανε 3αρια γιατι δεν την γυρισε η Μαρβελ.

Αληθεια δε μπορω να καταλαβω αυτα τα 3αρια. Η ταινια σε καμια περιπτωση δεν ειναι κακη. Εχει κακα κομματια, αλλα σαν συνολο ξεπερναει πολλες απο το MCU, για μενα.

Επεξ/σία από najinblue3
  • Like 1
Δημοσ.

διοτι το σινεμα εχει καταντησει οπως τα ελληνικα γηπεδα. μονο τυφλος οπαδισμος. αν η ιδια η ταινια ειχε το ονομα της Μarvel Studios, θα την ειχανε εξυμνησει τωρα.

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

Αληθεια δε μπορω να καταλαβω αυτα τα 3αρια. Η ταινια σε καμια περιπτωση δεν ειναι κακη. Εχει κακα κομματια, αλλα σαν συνολο ξεπερναει πολλες απο το MCU, για μενα.

Συμφωνω

Δημοσ.

Εγώ πάντως βλέπω 89% θετικά από το κοινό ενώ 32% από τους κριτικούς στο Rotten.
Κάτι δεν πάει καλά παιδιά. Σε γενικές γραμμές τελευταία βλέπω τρελές αποκλίσεις κριτικών με κοινό, πάντα είχαμε αλλά όχι τόσο συχνά και τόσο μεγάλες.
Γενικά ότι είναι Disney έχω παρατηρήσει ότι τρώει γερό σπρώξιμο από κριτικούς (αξίζει δεν αξίζει) ενώ ότι είναι στο αντίπαλο στρατόπεδο από Disney το τρώει η μαρμάγκα.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Nomedor είπε

Εγώ πάντως βλέπω 89% θετικά από το κοινό ενώ 32% από τους κριτικούς στο Rotten.
Κάτι δεν πάει καλά παιδιά. Σε γενικές γραμμές τελευταία βλέπω τρελές αποκλίσεις κριτικών με κοινό, πάντα είχαμε αλλά όχι τόσο συχνά και τόσο μεγάλες.
Γενικά ότι είναι Disney έχω παρατηρήσει ότι τρώει γερό σπρώξιμο από κριτικούς (αξίζει δεν αξίζει) ενώ ότι είναι στο αντίπαλο στρατόπεδο από Disney το τρώει η μαρμάγκα.

Δεν παρακολουθώ το θέμα για να κρίνω αν ισχύει αυτό που αναφέρεις, αλλά αν είναι έτσι, τι ότι το μισό Χόλιγουντ ανήκει στην Disney είμαι σίγουρος ότι δεν παίζει κανένα ρόλο στις βαθμολογίες των κριτικών

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...