Προς το περιεχόμενο

Venom

coffeex

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 λεπτά πριν, tritonas00 είπε

και ειχε δωσει 10/10 στο bvs

οποτε μιλαμε για φολα

Μπορεί να είναι κάποια προσωπική του βαθμολόγηση. Πχ, στα 10 άτομα που ήταν στην αίθουσα, οι 9 έφυγαν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Kostasspil είπε

Στο IW παντως, απ τα 10 ατομα φυγαν σιγουρα οι 5

not here, τη γλυτωσαμε

Επεξ/σία από tritonas00

• Super Moderators
9 hours ago, tritonas00 said:

not here, τη γλυτωσαμε

Δεν την γλυτώσαμε στα topics με κάθε τρεις και λίγο supreme και  supreme... 😛

Με τράβηξε παρέα να πάμε να τη δούμε αν και οι περισοτεροι εχουμε σταματησει να πηγαίνουμε σε super hero ταινίες εδώ και2-3 χρόνια . Βασικά οι 2 απο τους 3 επέμεναν . « Έλα ρε μλκα δεν ειναι σα τις άλλες ειναι πιο σκοτεινή πιο τρομακτική παίζει ο Tom hardy που δε παίζει σε μλκιες . Έχοντας τις αμφιβολίες μου για το οτι ειναι πιο σκοτεινή και τρομακτική αφου ειναι 15+ αποφάσισα να πάω για να μη τη σπάσω στη παρέα . 

Τελικά πολυ σύντομα κατέληξα να παίζω λίγο με το κινητό λίγο να χαζεύω τα εφέ της ταινίας και λίγο να κανω πλάκα με το διπλανό μου αφου βλέπαμε αλλη μια super hero ταινία φτιαγμένη για παιδάκια του δημοτικού χωρίς σταγόνα αίμα με μια απο τα ιδια  ιστορία και ευτυχώς με το Tom Hardy να σώζει τη κατάσταση .

Πραγματικα το εχω απορία . Αν ένα στούντιο αποφασίσει να βγάλει μια super hero ταινία Ακαταληλη για ανήλικους ποσο έξω θα πέσει ?  Μια ταινία με κανονική βία οπως θα έπρεπε να ειναι με αίμα με βρισιδια και σενάριο που δεν ακολουθεί τα γνωστα που εχουμε δει ολα αυτα τα χρόνια ποσο έξω θα πέσει ?

• Moderators
12 λεπτά πριν, totalius είπε

Αν ένα στούντιο αποφασίσει να βγάλει μια super hero ταινία Ακαταληλη για ανήλικους ποσο έξω θα πέσει ?  Μια ταινία με κανονική βία οπως θα έπρεπε να ειναι με αίμα με βρισιδια και σενάριο που δεν ακολουθεί τα γνωστα που εχουμε δει ολα αυτα τα χρόνια ποσο έξω θα πέσει ?

Σαν αυτές;

p11098044_v_v8_af.jpg

p12854824_v_v8_bb.jpg

p12792395_v_v8_al.jpg

• Like 1

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχουν όμως αίμα και βρισίδια. Για σενάριο...ε, δύσκολο σε superhero movie να είναι πολύ original. Αν και οι Χ-Men γενικά το έχουν το dark στις ιστορίες αλλά στις ταινίες γίνονται όλα γλυκανάλατα ή στο νέο Spawn αν κάνουν κάτι...

Επεξ/σία από GhostRiderLSOV

Το xmen universe το εχω λίγο πιο ψηλά σε εκτίμηση και το βλεπω αρκετα πιο  άνετα απο τις κλασικές super hero ταινίες που βγαίνουν με το σωρό κάθε χρονο .

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...