Raptorex Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 9 λεπτά πριν, jerry banana είπε Παιδια ημουν απο τους τυχερους που το ειδα πριν την επισημη πρεμιερα στην Ευρωπη λογω εισητηριων που κερδισα.Το γραφω τωρα μολις γυρισα απο το the mall athens.Οποιος εχει απορια να με ρωτησει.Την καταευχαριστηθηκα και την προτεινω σε ολους.Την ειδα σε avant premiere στη αιθουσα Vmax Sphera. Γράψε και πέντε λόγια για τη ταινία.
kirileman Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 9 λεπτά πριν, Raptorex είπε Γράψε και πέντε λόγια για τη ταινία. Φρέσκα και ζεστά κοκ πορν ποπ κορν, άνετα καθίσματα, καλός κόσμος. 1
jerry banana Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Θα προσπαθησω να αποφυγω τα spoilers:Ξεκινα σαν μια κλασσικη ταινια εδω ομως μιλαμε για αντιηρωα οποτε αρχικα βλεπουμε την εργασιακη του ζωη και τη σχεση του με την κοπελα του.Επειτα βλεπουμε το <<λαθος>> και το πως εφτασε απο το διαστημα ο οργανισμος στη γη οπως και το πως κατελαβε τον 1ο ανθρωπο .Μετα η ταινια δειχνει τον κυριο κακο για τις περιπου 1¨30 που ημουν εκει(Ξεκινησε η ταινια 8 και τεταρτο με εικοσι και τελειωσε 10 η ωρα με την τελευταια σκηνη after credits) .Ο κακος κυνηγαει μεσω των μπραβων του τον πρωταγωνιστη και μας δειχνει πως κινδυνευει ταυτοχρονα και η κοπελα του.Τελος εχουμε οπως τετοιου ειδους ταινιες το τελικο fight μεταξυ των <<αρχηγων>> και τον επιλογο.Να σημειωσω ομως τα θετικα και τα αρνητικα.Για Θετικα εχουμε πως ο ηχος (ισως φταιει η αιθουσα που ειναι ολοκαινουργια ) ηταν απο αλλο κοσμο,εβλεπα καταδιωξη και αισθανομουν οτι ημουν εκει.Η σκηνη με την καταδιωξη ειναι ολα τα λεφτα και θα ελεγα το ζουμι ολης της ταινιας καθως εκει βλεπουμε πολυ δραση.Ο Tom hardy εδωσε εναν τελειο ρολο και αξιοπρεπεστατο χωρις να καταλαβαινεις καν οτι ειναι 1 ατομο στα γυρισματα ενιωθα οτι οντως ηταν κυριευμενος.Αρα για εμενα ηταν ο καταλληλοτερος ηθοποιος για αυτο το ρολο .Αρα μεχρι τωρα εχω στα συν δραση και πρωταγωνιστη.Επισης η φωνη του venom ολα τα λεφτα την πετυχαν οι ατοιμοι τελεια.Συν οτι ειχε μερικες σκηνες με χιουμορακι μεταξυ του <<παρασιτου>> και του ξενιστη που εδιωχναν ομορφα την πιεση απο τις σκηνες δρασης.Επειτα να αναφερω πως τα γραφικα εκανανα τον venom τελειως αληθοφανη δεν βρηκα οουτε ενα ψεγαδι οσον αναφορα την αναπαρασταση του αντιηρωα στην μεγαλη οθονη.Αρα και τα γραφικα στα συν.Τωρα για τα αρνητικα.Ενιωσα οτι θα μπορουσε να δωσει λιγο παραπανω η ταινια απο αποψη venom και οχι τοσο τον καθημερινο δημοσιογραφο και την σχεση του με τους αλλους.Αφου ειδα σε μια συνεντευξη οτι η ταινια ηταν για περισσοτερη ωρα αλλα τελικα βγηκε μονο αυτο το τελικο κομματι στις αιθουσες.Ο ιδιος ο ηθοποιος ειχε δηλωσει σε συνεντευξη οτι γυρισε 7 ωρες υλικο καθαρα σαν venom.Θεωρω οτι δεν ειχε πολυ καλη ισσοροπια η ταινια σαν δραση και καθημερινη ζωη.Επιπροσθετως,η κοπελα του πρωταγωνιστη δεν μου αρεσε καθολου σαν ηθοποιος θα μπορουσαν να εχουν διαλεξει καλυτερη για το ρολο.Τέλος και το μεγαλυτερο αρνητικο για εμενα ηταν η μειωση της ταινιας απο 18 και ανω σε 13 και ανω.Αυτο ειχε σαν αποτελεσμα να μην δειξει καθολου αιμαι στην ταινια και αποκεφαλισμους ή τα κλασσικα πραγματα που κανει ο venom. Spoiler Εδειξε σε μερικες σκηνες που τρωει 2 ατομα αλλα η καμερα γυριζει και δεν δειχνει ουτε αιμα ουτε τιποτα.Δεν εχει αιμα ουτε ακρωτιριασμους. Θεωρω οτι το να βγαλεις αυτη τη ταινια σε 18 και κατω δεν αξιζε.Εχουν κοψει αρκετα πλανα απο το trailer που δεν μπηκαν καν και εαν περιμενετε βια και γενικα τιποτα ωμο δεν θα το δειτε.Εχει ξυλο αλλα το κλασσικο χωρις αιμα και θανατους(πολλους).Οπως και περισσοτερη γενικως καφριλα που οι φαν του venom γνωριζουμε οτι κανει δεν υπηρχε.Μεγαλο μειον για εμενα οτι ηταν pg13 ταινια πολυ λαθος.Αυτα ειχα να πω για οσους κατσουν να το διαβασουν.τα γραφω φρεσκος τελειως απο τη ταινια πριν 1 ωρα και 17 λεπτα εφυγα απο την αιθουσα. Spoiler Tέλος για όσους ενδιαφερονται η σκηνη μετα τα credits δειχνει τον πρωταγωνιστη να επισκεφτεται φυλακες σαν δημοσιογραφος και να συνανταει τον carnage σε ανρθωπινη μορφη,ο οποιος πριν καν μπει ο πρωταγωνιστης στο κελι,είχε ήδη γράψει το "Welcome venom " με το αιμα του στους τειχους του κελιου.Απλως συζητουν και ουσιαστικα δειχνει η σκηνηη οτι ο κακος στην αλλη ταινια θα ειναι ο carnage. Εχει και δευτερη σκηνη μετα το τελος που ουσιαστικα προειδεαζει τους θεατες για την καινουργια ταινια κινουμενων σχεδιων spiderverse. Ευτυχως εφυγα στη πρωτη χωρις να ξερω οτι εχει δευτερη γιατι δεν με ενδιαφερει το spiderverse. Spoiler Επισης εχει μια αλλη ωραια σκηνη που ο venom εχει μπει στην κοπελα του πρωταγωνιστη και φιλαει η κοπελα με μορφη venom αλλα θυληκη venom (δηλαδη δειχνει αλλα με μαυρη πισα,γιατι η κοπελα εχει κυριεφθει με τον venom , απλως φαινονται τα στηθη και ο ποπος). 10 ώρες πριν, kirileman είπε Φρέσκα και ζεστά κοκ πορν ποπ κορν, άνετα καθίσματα, καλός κόσμος. σε ποια αιθουσα ησουν? Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2018 από jerry banana Προσθήκη 3
skiabox Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 15 ώρες πριν, jerry banana είπε Παιδια ημουν απο τους τυχερους που το ειδα πριν την επισημη πρεμιερα στην Ευρωπη λογω εισητηριων που κερδισα.Το γραφω τωρα μολις γυρισα απο το the mall athens.Οποιος εχει απορια να με ρωτησει.Την καταευχαριστηθηκα και την προτεινω σε ολους.Την ειδα σε avant premiere στη αιθουσα Vmax Sphera. Ωραία οπότε θα πάω να την δω!
najinblue3 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 28 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε It's not bad but it's also disappointing, αντε βγαλε ακρη xD
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Υep, βλέπεται για τα σημεία που είπε (κυρίως Eddie και Venom relationship) και disappointing που δεν είναι R18, no chemistry με την ex, κλπ. Οπότε όπως λέει "it's a pretty fun time if you're drunk".
najinblue3 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 4 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Υep, βλέπεται για τα σημεία που είπε (κυρίως Eddie και Venom relationship) και disappointing που δεν είναι R18, no chemistry με την ex, κλπ. Οπότε όπως λέει "it's a pretty fun time if you're drunk". Εμενα μου φαινεται πως προσπαθει να την δικαιολογησει, και δε ξερω γιατι. Εχω κλεισει ηδη να παω να το δω, ας ελπισουμε να ειναι τουλαχιστον fun
jerry banana Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 33 λεπτά πριν, najinblue3 είπε Εμενα μου φαινεται πως προσπαθει να την δικαιολογησει, και δε ξερω γιατι. Εχω κλεισει ηδη να παω να το δω, ας ελπισουμε να ειναι τουλαχιστον fun Ειναι εγω πηγα με τον πατερα μου που δεν ξερει τιποτα απο κομιξ και σαν απλη ταινια του αρεσε. 1
jerry banana Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, ThReSh είπε ρε φιλε μην την κανεις διασημη την κοπελια την εχουμε σιχαθει δηλαδη ελεος παντου την βλεπουμε.Οχι και εδω. 1 1
najinblue3 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, ThReSh είπε Αυτη επρεπε να λεει, Ε ενταξει ημουν και εγω ο Βενομ
skiabox Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Μόλις γύρισα από το σινεμά. Καλύτερη φετινή ταινία μετά το Infinity War. Του δίνω 9/10. WE ARE VENOM BABY!!! 2
jerry banana Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, skiabox είπε Μόλις γύρισα από το σινεμά. Καλύτερη φετινή ταινία μετά το Infinity War. Του δίνω 9/10. WE ARE VENOM BABY!!! Τελικα αυτο που μου ειχες απαντησει ποιο πανω επιασε τοπο
tritonas00 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 και ειχε δωσει 10/10 στο bvs οποτε μιλαμε για φολα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα