Προς το περιεχόμενο

Venom

coffeex

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή δεν έχω και πολύ επαφή με τα κόμικ, εσείς που ξέρετε από αυτά, υποτίθεται ότι ο Venom έχει τηλεκινητικές ικανότητες; Γιατί εγώ είχα μείνει σε αυτό:

Spoiler

Fb7q4vc.png

Σε κάθε περίπτωση φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον.

Επεξ/σία από Gilmaru
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

13 λεπτά πριν, Gilmaru είπε

Επειδή δεν έχω και πολύ επαφή με τα κόμικ, εσείς που ξέρετε από αυτά, υποτίθεται ότι ο Venom έχει τηλεκινητικές ικανότητες;

Όχι... αν αναφέρεσαι στη σκηνή στο 01:10 περίπου νομίζω πως απλά έχουν μοντάρει 2 διαφορετικές σκηνές και δείχνει έτσι...

Υπάρχει και ο Holland στο cast αλλα είπαν θα είναι άσχετο με MCU, tbh χωρίς Spiderman whats the fuckin point? Άμα δεν υπήρχε στις παλιές ταινίες ο Venom παίζει να μην τον ήξερε κανένας πέρα από τους fans του Spidey. Επίσης δεν λέει το rating που άμα είναι PG13 άντε γεια.

• Like 1

Εγώ προσωπικά απογοητεύτηκα  βλέποντας ένα από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του να συμμετέχει στην συγκεκριμένη  ψιλό αδιάφορη super hero movie. Δεν το χρειαζόταν η καριέρα του, τουλάχιστον όχι τον συγκεκριμένο ρόλο του venom. 

Για να επένδυσαν σε τέτοιο όνομα σίγουρα υπάρχει κάποιο κοινό πλάνο μεταξύ Disney - sony κατά την άποψή μου. 

• Like 1

Υποψιάζομαι ότι η ταινία θα είναι κάτι μεταξύ venom και carnage και στο τέλος κανένα post credit Easter egg Spiderman. Απλά για μένα είναι λάθος η χρονική στιγμή π βγαίνει η ταινια, έπρεπε να είχε βγει 3- 4 χρόνια πριν.

• Super Moderators
7 hours ago, Rebel21 said:

Δεν το χρειαζόταν η καριέρα του, τουλάχιστον όχι τον συγκεκριμένο ρόλο του venom

Δεν είμαι σίγουρος, αλλά κάπου πήρε το μάτι μου ότι ο Hardy είναι Venom fanboy...

• Like 1

36 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Δεν είμαι σίγουρος, αλλά κάπου πήρε το μάτι μου ότι ο Hardy είναι Venom fanboy...

Μήπως εννοεί  το venom του Bane; :P

Πάντως, δεν ξέρω πως θα μπορούσαν να κάνουν τον  Venom χωρίς τον  Peter, συν του ότι το να πάρει ο Peter το Black Suit κάποια στιγμή θα είναι πολύ καλή κίνηση. Θα μου άρεσε να το βάλουν σε μελλοντικό σύμπαν, και θα άνοιγε τον δρόμο σε παράλληλα σύμπαντα για το MCU και θα μπορούσαν να φτιάξουν  ταινία Spider-Man 2099 ή Spider-Man Noir (με πιο μικρό budget και τέρμα darkila, μαζί με πολιτικές αναφορές).

• Like 1

1 ώρα πριν, ThReSh είπε

Ισχυει νομιζω, και εγω το διαβασα καπου απ οσο θυμαμαι

18 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε

Και ο Nicholas Cage είχε τατουάζ του Ghost Rider και ξέρουμε πόσο καλές ταινίες ήταν και οι 2...

Απόκρυψη περιεχομένων

JcbA23m.gif

+1

Ο Ghost Rider του AoS (αν και TV series) ήταν κλάσεις ανώτερος...

Spoiler

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...