Alxnks Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 20 ώρες πριν, Alxnks είπε ειναι προσωποποιημενη προσφορα, μου ηρθε και εμενα. εμενα βεβαια κατα λαθος με χρεωσαν στο paypal τα 5 ευρω (ενω στο efood δειχνει να εχει περαστει η εκπτωση), αλλα επικοινωνησα μαζι τους και θα μου επιστραφουν τα χρηματα. Μου επέστρεψαν τα 5€ μόλις, μπράβο τους, γρήγοροι. 1
naruto14 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Alxnks είπε Μου επέστρεψαν τα 5€ μόλις, μπράβο τους, γρήγοροι. Τυχερός είσαι. Έχει τύχει να παραγγείλω, να τραβηχτούν τα χρήματα και μετά να μου έρθει ειδοποίηση ότι το κατάστημα απέρριψε τη παραγγελία. Το refund μου ήρθε μετά από 2 μέρες...
Billator Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, naruto14 είπε Τυχερός είσαι. Έχει τύχει να παραγγείλω, να τραβηχτούν τα χρήματα και μετά να μου έρθει ειδοποίηση ότι το κατάστημα απέρριψε τη παραγγελία. Το refund μου ήρθε μετά από 2 μέρες... Αν μιλούσες μαζί τους γίνεται μέσα σε 24 ώρες. Την έπαθα πολλές φορές μιας και είμαι σχεδόν καθημερινός θαμώνας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα