Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δε πιανει σε εμενα αν και εχω παραγγειλει καποιες φορες απο ιφουντ. παστιτσιο θα φαω για βραδυνο μαλλον!

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Έχω 2 λογαριασμούς, στον έναν δεν μου ήρθε mail, στον άλλον ήρθε και ήταν για TSIKNA4... αλλά έλεγε προσωποποιημένο. 

Μου το έστειλαν στον λογαριασμό που είχα ανοίξει δοκιμαστικά και δεν είχα χρησιμοποιήσει ποτέ και όχι στον κανονικό μου (οπότε ίσως είναι για κίνητρο σε εκείνους που δεν παραγγέλνουν συχνά)

Μια χαρά θα τσικνίσουμε με 80 cents.... B)

Δημοσ.

Καλησπερα εκανα καινουριο Account για efood (συγκεκριμενα αντι να λογκαρω με facebook λογκαρα με google account)και μου δεχτηκε το κουπονι οσοι πιστοι προλαβετε  :P

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μου επιασε, μονο τυχερη πεινιατα, καλη τσικνοπεμπτη σε ολους, σεμνα με τα φαγητα, μην χασουμε κανεναν.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, steliosdim είπε

Καλησπερα εκανα καινουριο Account για efood (συγκεκριμενα αντι να λογκαρω με facebook λογκαρα με google account)και μου δεχτηκε το κουπονι οσοι πιστοι προλαβετε  :P

Ούτε σε εμένα επιασε

Δημοσ.

Εμένα που ήρθε στο e-mail το κουπόνι, έγινε η παραγγελία "σωστά" αλλά η κάρτα μου χρεώθηκε +5ε. Τους έστειλα μήνυμα, είπαν θα το διορθώσουν. Ό,τι νά 'ναι είναι...

Δημοσ.

Και εγώ εκμεταλλέυτηκα τον κωδικό TSIKNA8 που μου ηρθε σε έναν δευτερο λογαριασμό που δε χρησιμοποιώ καθόλου...Ωραια τσικνήσαμε πάλι :P

Δημοσ.

Στα φρυδια τους για παλιους πελατες,ουτε εμενα ηρθε κι ας εφαγα του σκασμου.Ειναι το γαμωτο.Ευτυχως υπαρχουν κι αλλες πορτοκαλιες πλεον ;)

• Like 1
Δημοσ.

ως γκουρου που είστε στις online παραγγελίες, ποια εφαρμογη έχει τις καλύτερες τιμες-προσφορες; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...