someone- Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 δε πιανει σε εμενα αν και εχω παραγγειλει καποιες φορες απο ιφουντ. παστιτσιο θα φαω για βραδυνο μαλλον!
MikeJ Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Έχω 2 λογαριασμούς, στον έναν δεν μου ήρθε mail, στον άλλον ήρθε και ήταν για TSIKNA4... αλλά έλεγε προσωποποιημένο. Μου το έστειλαν στον λογαριασμό που είχα ανοίξει δοκιμαστικά και δεν είχα χρησιμοποιήσει ποτέ και όχι στον κανονικό μου (οπότε ίσως είναι για κίνητρο σε εκείνους που δεν παραγγέλνουν συχνά) Μια χαρά θα τσικνίσουμε με 80 cents....
steliosdim Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπερα εκανα καινουριο Account για efood (συγκεκριμενα αντι να λογκαρω με facebook λογκαρα με google account)και μου δεχτηκε το κουπονι οσοι πιστοι προλαβετε 1
orck Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δεν μου επιασε, μονο τυχερη πεινιατα, καλη τσικνοπεμπτη σε ολους, σεμνα με τα φαγητα, μην χασουμε κανεναν.
alexserres2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, shamrock1404 είπε Ισχύει μόνο σήμερα? ναι 1
Passionate Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, steliosdim είπε Καλησπερα εκανα καινουριο Account για efood (συγκεκριμενα αντι να λογκαρω με facebook λογκαρα με google account)και μου δεχτηκε το κουπονι οσοι πιστοι προλαβετε Ούτε σε εμένα επιασε
hpdra Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Εμένα που ήρθε στο e-mail το κουπόνι, έγινε η παραγγελία "σωστά" αλλά η κάρτα μου χρεώθηκε +5ε. Τους έστειλα μήνυμα, είπαν θα το διορθώσουν. Ό,τι νά 'ναι είναι...
Passionate Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Άμα λέει ο vibratoras πεινάς deliveras τι φταίει μετά.
baskon Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Και εγώ εκμεταλλέυτηκα τον κωδικό TSIKNA8 που μου ηρθε σε έναν δευτερο λογαριασμό που δε χρησιμοποιώ καθόλου...Ωραια τσικνήσαμε πάλι
xaratsi Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Στα φρυδια τους για παλιους πελατες,ουτε εμενα ηρθε κι ας εφαγα του σκασμου.Ειναι το γαμωτο.Ευτυχως υπαρχουν κι αλλες πορτοκαλιες πλεον 1
shamrock1404 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Εγώ κομπλέ.. 5 καλαμάκια /1€...Μετα από 1.5 ωρα βέβαια, αλλά η δουλίτσα έγινε..
Zengar Zombolt Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Τόσες παραγγελίες και ούτε ένα κουπόνι...... Ίσως πρέπει ξεθάψω τα παλιά φυλλάδια
theo93 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 ως γκουρου που είστε στις online παραγγελίες, ποια εφαρμογη έχει τις καλύτερες τιμες-προσφορες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα