Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψαχνω ενα τροφοδοτικο με πρωτο κριτιριο να ειναι πραγματικα αθορυβο γιατι λειτουργει βραδυ και ακουγονται τα παντα!

Το συστημα εχει ενεργειακες απαιτησεις max 250-300 watt.

Με νοιαζει ομως και σε καποιες στιγμες που το cpu load θα φθανει 90% πχ να ειναι ακομα αθορυβο αν γινεται.

Το μηχανημα τρεχει εναν ssd,2 lcd οθονες,1 απλη καρτα γραφικων οχι για gaming και εναν 2πυρινο phenom στα 3.5ghz

Λιγο που το ψαξα εχω κανει bookmark αυτα :

Corsair VS Series VS350 https://www.skroutz.gr/s/5604242/Corsair-VS-Series-VS350.html?keyphrase=corsair+vs350#specs

Corsair CX Series CX450 https://www.skroutz.gr/s/11542607/Corsair-CX-Series-CX450.html

Be Quiet System Power 8 400W https://www.skroutz.gr/s/8145209/Be-Quiet-System-Power-8-400W.html#

Γνωμες?

Επεξ/σία από azuli
Δημοσ.

Nαι ξεφευγει με fanless!

Δεν θα ανοιγα καν τετοιο thread αλλα ειναι πολυ δυσκολο να βρεις στο ιντερνετ μετρησεις db για το καθε psu,ειδικα σε αυτην την τιμη σχεδον καμια εταιρια δεν βαζει db στα specs

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν θες να μειωσεις το θορυβο,θες μαλλον αλλη ψυκτρα για τον επεξεργαστη.σιγουρα δεν κανει απο κει _φασαρία; επειδη μιλησες και για 90% load,οχι τπτ αλλο.ποσα ανεμιστηρια εχεις επισης;

Επεξ/σία από countass
  • Like 1
Δημοσ.
8 hours ago, countass said:

Αν θες να μειωσεις το θορυβο,θες μαλλον αλλη ψυκτρα για τον επεξεργαστη.σιγουρα δεν κανει απο κει _φασαρία; επειδη μιλησες και για 90% load,οχι τπτ αλλο.ποσα ανεμιστηρια εχεις επισης;

ναι θα αλλαξω και την ψυκτρα,βγαζει κι απο κει λιγο θορυβο.Δεν εχω καθολου ανεμιστηρες στο κουτι,μονο αυτους που εχει η καρτα γραφικων η cpu και το τροφοδοτικο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οπως στα ειπε ο countass.

Δεν χρειαζεται περιουσια για τροφοδοτικο ουτε για ψυκτρα. Πρεπει να τροφοδοτεις και συναμα να βγαζεις αερα απο το κουτι, για να μην ανεβαινουν οι θερμοκρασιες σε σημειο να δουλευουν ολα τερμα οποτε ξεκινα με δυο fans ενα μπροστα ενα πισω.

Ποια μητρικη εχεις;

Και ποιο κουτι;

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 2/9/2018 at 10:15 AM, radiohead said:

Οπως στα ειπε ο countass.

Δεν χρειαζεται περιουσια για τροφοδοτικο ουτε για ψυκτρα. Πρεπει να τροφοδοτεις και συναμα να βγαζεις αερα απο το κουτι, για να μην ανεβαινουν οι θερμοκρασιες σε σημειο να δουλευουν ολα τερμα οποτε ξεκινα με δυο fans ενα μπροστα ενα πισω.

Ποια μητρικη εχεις;

Και ποιο κουτι;

Προοριζεται για ενα παλιο μηχανημα.Το mb ειναι ενα asus m2n-e και το κουτι δεν θυμαμαι πια αλλα οχι κατι ακριβο.

Ανεμιστηρακια στο κουτι δεν εβαζα ποτε γιατι δεν ηθελα να εχω εξτρα θορυβο,βεβαια μπορει και να βοηθουσαν στον λιγοτερο θορυβο αλλα γενικα δεν το χα ψαξει ποτε τοσο με τις ψυξεις κλπ γιατι ειχα κι αλλο θορυβο απο αλλα μηχανηματα στο ιδιο δωματιο και δεν μου φαινοταν δυνατος.

Τωρα ομως εχω αποσυρει τα θορυβωδη μηχανηματα και εχει μεινει αυτο που πλεον μου φαινεται μονο του πολυ θορυβωδες.

Χρειαζεται οντως εξτρα ανεμιστηρακια οταν δεν εχει και πολυ load?Σπανια χτυπαω 90ρια,μονο σε κατι projects συγκεκριμενα (1-2),αλλιως ειναι σε normal load το μηχανημα. (Ειναι για μουσικη το μηχανημα σε στουντιο,οχι γραφικα και τετοια)

Επεξ/σία από azuli

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...