Valind Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Πολλές καλησπερες. Έχω το N910C και θα ήθελα προτάσεις για Custom ROM. Επίσης τωρα τελευταία εχει αρχησει και κολλάει με την μαμα ROM.Διαβαζοντας σε καποια forum βρήκα οτι πιθανο να φταίει το kernel,αρα θελω να δω μπας και το αλλαξω και αυτο. Αλλα απο Custom ROM δεν γνωριζω τι παιζει και ποιό ειναι καλό.Καποια ιδέα-άποψη?!
saruman123 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Το θέμα είναι αν ξέρεις να περνάς γιατί πρώτα θέλει να το ρουταρης και μετά τα υπόλοιπα.
Valind Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Έχω πολλα χρονια να κανω root και να βαλω αλλη rom.ξερω απο αυτα και πριν παντα θα ειμαι 100% σιγουρος για το τι θα κανω μετα.Κανενα καλο rom παιζει?καλο σε επιδοσεις και εμφανιση!
saruman123 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 6 ώρες πριν, Valind είπε Έχω πολλα χρονια να κανω root και να βαλω αλλη rom.ξερω απο αυτα και πριν παντα θα ειμαι 100% σιγουρος για το τι θα κανω μετα.Κανενα καλο rom παιζει?καλο σε επιδοσεις και εμφανιση! http://rootmygalaxy.net/best-custom-roms-exynos-galaxy-note-4-sm-n910c/
asdfaster Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, Valind είπε Έχω πολλα χρονια να κανω root και να βαλω αλλη rom.ξερω απο αυτα και πριν παντα θα ειμαι 100% σιγουρος για το τι θα κανω μετα.Κανενα καλο rom παιζει?καλο σε επιδοσεις και εμφανιση! 1 ειναι η ρομ για note4 Resurrection remix καλητερη δεν εχει ουτε σε ωρες ουτε σε ταχυτητα ουτε σε modes σαν xposed πχ Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2018 από asdfaster
Voodooman Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Για εμένα, η καλύτερη ROM όταν είχα το 910C ήταν η Nemesis rom. Βασισμένη σε marshmallow, με πολλά features από Note 7 και συχνές αναβαθμίσεις, ήταν εξαιρετική και μου έδωσε πάνω από 6 μήνες επιπλέον με το κινητό. Δεν προτείνω AOSP roms, γιατί χρειάζεται περαιτέρω ψάξιμο για να δουλεύει σωστά το S-pen (αν το χρειάζεσαι) και δεν ξέρω αν η κάμερα του κινητού επηρεάζεται και κατά πόσο.
grrenarrow Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 αυτή τη στιγμή, χρησιμοποιώ το Resurrection Remix 5.8.0 Nougat ROM on στο σημείωμα galaxy note 4 πνίγει πιο γρήγορα και καθυστερεί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα