Lagrange Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπέρα. Πριν λιγο καιρό έκανα αναβάθμιση και τώρα έχω το εξής build: AMD Ryzen 5 1600 , Corsair vengeance 3000Mhz 16GB, Palit GTX 1060 6GB, Samsung ssd evo 250 pro , Gigabyte Gaming 3 .Corsair CX600M , Οθόνη Dell U2414H Ανα τυχαία χρονικά διαστήματα ( μια φορά τη μέρα), μου μαυρίζει η οθόνη ξαφνικά σαν να έβγαλα το καλώδιο ή απλά η κάρτα γραφικών να σταμάτησε να δίνει εικόνα. Μάλιστα το pc φαίνεται να δουλεύει κανονικά γιατί έπαιζε ένα βίντεο απο streaming και συνέχισε να παίζει κανονικά απ'τα ηχεία. Το μόνο που μπορώ να κάνω για να τον επαναφέρω είναι restart. Drivers είναι όλοι τελευταίοι και είμαι σε Windows 10. Σήμερα π.χ ξαφνικά μετά απο 5 ώρες ανοικτός, πάω να ανοίξω ένα game και έγινε το ίδιο. Όποιος μπορεί ας βοηθήσει. Ευχαριστώ
DeathStalkerGR Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπέρα φίλτατε. Δοκίμασες να αλλάξεις έκδοση των οδηγών της κάρτας γραφικών; Επειδή εγώ εχω RX470 και AMD και δεν γνωρίζω ποια drivers της NVIDIA ειναι πιο stable απο άλλα, θα σου πρότεινα να κάνεις μια μικρή google ερευνα για να βρεις μήπως ο τωρινός σου Nvidia Driver είναι προβληματικός, με ή χωρίς συνδυασμό του υπόλοιπου συστήματος. Αν δεν στο λύσει και αυτό, οταν στο κανει , και πας για restart, μετά το restart μπες στον event viewer και δες (και βγάλε φωτο) τα σφάλματα που σου λεει. Αν σου λεει τίποτα "display driver stopped working and successfully restarted" ή κάτι με αυτο το vibe, τοτε κατέβασε σε ενα φλασάκι το MemTest και δοκίμασε τις μνήμες σου τουλάχιστον πάνω απο 4-5 ώρες. *ΠΡΟΣΟΧΗ* Θα δοκιμάσεις ένα DIMMακι τη φορά, γιατι εγώ έκανα RYZEN upgrade οπως και εσυ , το Δεκέμβριο και επι ένα μηνα είχα καπως παρόμοιο πρόβλημα και ήταν οι μνήμες εν τέλη. Αλλα εγώ στην αρχή τις δοκίμαζα μαζί και δεν εβγαζαν καθόλου σφάλματα επι 19 ωρες σερι. Απαξ και τις ετρεξα μια μια, ή μια δεν postάρε ποτέ, η αλλη μου εβγαζε 86 σφαλματα στα πρώτα seconds. Ας ελπίσω να βοήθησα εστω και λιγο. 1
Lagrange Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Όντως έψαξα λίγο event viewer και βρήκα ενα warning οπως το περιεγραψες : Display driver nvlddmkm stopped responding and has successfully recovered. Φαίνεται να έχουν αρκετοί αντίστοιχο θέμα απ'ότι είδα πρόχειρα σε forums. θα το κοιτάξω και θα τσεκάρω και τις μνήμες. Thx again ! 1
razorblade334 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 στην ενοτητα drivers στο geforxe forum θα λεει σιγουρα ποιοι ειναι οι πιο stable. θα εχει και λινκ hotfix drivers. προσεχε!!uninstall με το τελευταιο DDU σε safe mode και επιλογη της καθαρης εγκαταστασης στο μενου εγκαταστασης των οδηγων! αυτος ειναι ο σωστος τροπος αλλιως το προβλημα μπορει να παραμεινει αφου θα αναβαθμισει μονο τα ενημερωμενα components και τις ιδιες εκδοσεις οχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα