Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 125
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ανοίγουν νέες θέσεις εργασίας. π.χ. γραμματέας αυτοκινήτου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έτσι βεντούζα, παραλογισμός σε όλα τα επίπεδα, το μετρο θηγει και τους τους δήθεν και ω τι θαύμα αντιδρούν, σε όλες τις άλλες μαλακίες πρώτοι , πολιτικά ορθοί κι ετσι.

Peoplekind και κλαίω

Επεξ/σία από gnsX
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εκεί στην Γαλλία το μόνο που ξέρουν να κάνουν τα τελευταία χρόνια είναι  να απαγορεύουν τα πάντα...

Επεξ/σία από alex8850
Δημοσ.
5 ώρες πριν, SilverMachine είπε

Ναι αλλα μετα δημιουργεις δυσαρεστημενους που θα γινουν πελατες της ακρας δεξιας αδερφε !!! Λες να μη κοιτα η αστυνομια τι κανουμε? Εχουν διαταγες απο "πανω" να κανουν τα στραβα ματια για να μην σκασει η "χυτρα ταχυτητας" που λεγεται Ελλαδα. Για σκεψου να σε εχει κατσει κατω γερα το μνημονιο κ να φας 700αρι κληση για κοκκινο. Μπορει να φταις αλλα τι γευση θα σου μεινει? Κ οταν θα κληθεις να ψηφισεις τι θα θυμηθεις? (μεταξυ περικοπων μισθων/ συνταξεων/ ακριβειας/ σκανδαλων κλπ) ΚΑΙ το κερατιατικο 700αρι που σου ριξαν!

Φίλε silvermachine αν δεν κάνεις πλάκα ή δεν τρολάρεις τοτε no offence λες χαζομάρες.

Σε προκαλώ να πας να δουλεψεις μια εβδομάδα σε εντατική μεγαλου νοσοκομείου, μια εβδομάδα σε κλινικες αποκατάστασης, μια εβδομάδα σε γραφείο τελετών και να μιλάς τακτικά με τους περίοικους των εμπλεκομένων (θύτες ή θύματα). Ελα μετά να μου πεις για ακροδεξια, ακροαριστερα, μνημόνια και λοιπα ανουσια. Το κοκκινο, το stop και η μέθη ειναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ για την κοινωνία, τιποτα λογότερο.

Τους εγκληματίες μπορείς να τους κάνεις 4 πράγματα. Να τους χαϊδέψεις, να τους ρίξεις σκαμπίλι, να τους ρίξεις πολύ ξύλο, να τους βαλεις φυλακή και οσο πας απο το πρώτο στο 4ο, μειώνονται στατιστικά τα πραχθέντα εγκλήματα (γιατί η έννοια εγκλημα ειναι μεσα στο dna μας). Αυτη τη στιγμή ειμαστε στο 2ο και εσύ μου λες αερολογίες για ακρο-πολιτική και μνημόνια.  Δηλαδή αν κάποιος σκοτωθεί απο παραβίαση stop/κοκκινο/μεθη/ναρκωτικά εσύ θεωρείς λογικό να πάμε στην οικογένεια (παιδια/γυναικα/γονεις) του εκλιπόντος και να πουμε "Επειδή ο οδηγός που σκότωσε το παιδί σας ήταν καλό παιδί και ήταν η κακιά στιγμή και επειδή εχουμε μνημόνιο, θα του βαλουμε προστιμό 350 ευρω". Πάμε καλα;

Αν είχα τη δυνατότητα να επιβάλω ή εστω να υποστηρίξω μια τετοια τροποποίηση, το λιγοτερο που θα θεωρούσα κοινωνικα αποδεκτό θα ήταν για μεθη/ναρκωτικά/κοκκινο/stop προστιμο τουλάχιστον το 50% του τελευταίου εκκαθαριστικού  (με ελάχιστο 7000 ευρω, οχι 700, δηλαδη 350),  άμεση αφαίρεση διπλώματος με υποχρεωση επανεξέτασης ικανοτητας και παραλληλη νομοθέτηση οτι με οδήγηση χωρίς διπλωμα άμεση φυλάκιση 3 μηνών χωρίς αναστολες, εφέσεις, εξαγορα κλπ παπαριες. Στη δευτερη επαναληψη μονιμη αφαιρεση διπλώματος και άμεση φυλάκιση τουλαχιστον 3 μηνών. Αφου δεν πιπτει λόγος/ηθική/φιλότιμο πίπτει ράβδος και πέλεκυς.

Να δεις μετά πως οι "καπετάνιοι" (δίκυκλοι ή τετράτροχοι) θα προσέχουν και πόσο θα μειωθούν τα ατυχήματα αναπηρίας ή θανάτου (τις υλικές ζημιες τις εχω κυριολεκτικά αφοδευμένες)

Το μονο που συμφνώ απολυτα μαζί σου και με στεναχωρεί πολύ σαν γεγονός (οχι οτι συμφωνώ, αλλά το γεγονός) ειναι οτι η εκτελεστική εξουσία, όντως ακολουθεί εντολές των "απο πάνω" και κάνει τα στραβά ματια αλλά το μάρμαρο το πληρώνει ο ίδιος ο κοσμάκης.

Ενα τελευταίο σχόλιο για την ακρο-πολιτική. Ο γκαου άνθρωπος θα γινει ακροδεξιος ή ακροαριστερός επειδή ειναι γκάου και αφορμή μπορεί να ειναι οτιδηποτε ασήμαντο, απο οτι σταμάτησαν να βγαίνουν πορτοκαλί καλαμάκια μέχρι οτι πληρώνει εως 24αρι internet και πιάνει 15. Η ανθρώπινη ηλιθιότητα (που την εχουμε όλοι μας - και εγω) ειναι ανίκητη.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, isay είπε

Φίλε silvermachine αν δεν κάνεις πλάκα ή δεν τρολάρεις τοτε no offence λες χαζομάρες.

Σε προκαλώ να πας να δουλεψεις μια εβδομάδα σε εντατική μεγαλου νοσοκομείου, μια εβδομάδα σε κλινικες αποκατάστασης, μια εβδομάδα σε γραφείο τελετών και να μιλάς τακτικά με τους περίοικους των εμπλεκομένων (θύτες ή θύματα). Ελα μετά να μου πεις για ακροδεξια, ακροαριστερα, μνημόνια και λοιπα ανουσια. Το κοκκινο, το stop και η μέθη ειναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ για την κοινωνία, τιποτα λογότερο.

Τους εγκληματίες μπορείς να τους κάνεις 4 πράγματα. Να τους χαϊδέψεις, να τους ρίξεις σκαμπίλι, να τους ρίξεις πολύ ξύλο, να τους βαλεις φυλακή και οσο πας απο το πρώτο στο 4ο, μειώνονται στατιστικά τα πραχθέντα εγκλήματα (γιατί η έννοια εγκλημα ειναι μεσα στο dna μας). Αυτη τη στιγμή ειμαστε στο 2ο και εσύ μου λες αερολογίες για ακρο-πολιτική και μνημόνια.  Δηλαδή αν κάποιος σκοτωθεί απο παραβίαση stop/κοκκινο/μεθη/ναρκωτικά εσύ θεωρείς λογικό να πάμε στην οικογένεια (παιδια/γυναικα/γονεις) του εκλιπόντος και να πουμε "Επειδή ο οδηγός που σκότωσε το παιδί σας ήταν καλό παιδί και ήταν η κακιά στιγμή και επειδή εχουμε μνημόνιο, θα του βαλουμε προστιμό 350 ευρω". Πάμε καλα;

Αν είχα τη δυνατότητα να επιβάλω ή εστω να υποστηρίξω μια τετοια τροποποίηση, το λιγοτερο που θα θεωρούσα κοινωνικα αποδεκτό θα ήταν για μεθη/ναρκωτικά/κοκκινο/stop προστιμο τουλάχιστον το 50% του τελευταίου εκκαθαριστικού  (με ελάχιστο 7000 ευρω, οχι 700, δηλαδη 350),  άμεση αφαίρεση διπλώματος με υποχρεωση επανεξέτασης ικανοτητας και παραλληλη νομοθέτηση οτι με οδήγηση χωρίς διπλωμα άμεση φυλάκιση 3 μηνών χωρίς αναστολες, εφέσεις, εξαγορα κλπ παπαριες. Στη δευτερη επαναληψη μονιμη αφαιρεση διπλώματος και άμεση φυλάκιση τουλαχιστον 3 μηνών. Αφου δεν πιπτει λόγος/ηθική/φιλότιμο πίπτει ράβδος και πέλεκυς.

Να δεις μετά πως οι "καπετάνιοι" (δίκυκλοι ή τετράτροχοι) θα προσέχουν και πόσο θα μειωθούν τα ατυχήματα αναπηρίας ή θανάτου (τις υλικές ζημιες τις εχω κυριολεκτικά αφοδευμένες)

Το μονο που συμφνώ απολυτα μαζί σου και με στεναχωρεί πολύ σαν γεγονός (οχι οτι συμφωνώ, αλλά το γεγονός) ειναι οτι η εκτελεστική εξουσία, όντως ακολουθεί εντολές των "απο πάνω" και κάνει τα στραβά ματια αλλά το μάρμαρο το πληρώνει ο ίδιος ο κοσμάκης.

Ενα τελευταίο σχόλιο για την ακρο-πολιτική. Ο γκαου άνθρωπος θα γινει ακροδεξιος ή ακροαριστερός επειδή ειναι γκάου και αφορμή μπορεί να ειναι οτιδηποτε ασήμαντο, απο οτι σταμάτησαν να βγαίνουν πορτοκαλί καλαμάκια μέχρι οτι πληρώνει εως 24αρι internet και πιάνει 15. Η ανθρώπινη ηλιθιότητα (που την εχουμε όλοι μας - και εγω) ειναι ανίκητη.

Θα διαφωνήσω μόνο ως προς την δεύτερη ευκαιρία σε περίπτωση μέθης, ναρκωτικών,  κόκκινο.  Μόνιμη και μη αναστρέψιμη αφαίρεση διπλώματος, εκτός προστίμων,  ποινών κλπ. Αυτό ειλικρινά πονάει πολύ. 

• Like 1
Δημοσ.

Μου φαινεται εκει στη Γαλλια πρεπει να εχουν κανενα σουργελο υπουργο...πρωτα το γελοιο οριο ταχυτητας 80χλμ την ωρα και τωρα η απαγορευση χρησης κινητου ενω το οχημα ειναι ακινητοποιημενο στην ακρη του δρομου!!!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, alex8850 είπε

Εκεί στην Γαλλία το μόνο που ξέρουν να κάνουν τα τελευταία χρόνια είναι  να απαγορεύουν τα πάντα...

Και να προσθέσω ότι οι Γάλλοι "πρωτοπόροι"μας κληρονόμησαν την δημόσια γραφειοκρατεία μετά την επανάσταση του 1821 και μεχρι σήμερα πληρώνουμε τις ξενόφερτες αμαρτίες αυτών στο όνομα της προόδου και καλά ....200 χρόνια ελληνικό δημόσιο σχεδόν ,δανεισμένο από τους Γάλλους ....

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Retromaniac είπε

Απαγορεύεται το κλάσιμο με κλειστά τα παράθυρα γιατί το μεθάνιο έχει αποδειχθεί ότι μπορεί να φέρει ζάλη στον οδηγό. Ομάδες των ΕΚΑΜ με ειδικά όργανα, θα μπορούν να μετρούν το μεθάνιο μέσα στο αμάξι ενώ αυτό είναι εν κινήσει. Σε περίπτωση παράβασης τα ΕΚΑΜ θα βάζουν τα γκλοπ τους στην έξοδο μεθανίου του οδηγού ή οποιοδήποτε επιβάτη έχει την επικίνδυνη διαρροή.

Υπουργείο Προστασίας του Οπλίτη.

Επίσης για παραδειγματική τιμωρία του κλανιάρη οδηγού(σε κλειστό χώρο και όχι αεριζόμενο), προτείνω να πετάνε ένα αναμμένο σπίρτο στο εσωτερικό του αυτοκινήτου: με τόσο μεθάνιο, θα γίνει πυροτέχνημα.

Δημοσ.

Έχουμε πλάκα όμως κι εμείς, οι χρήστες του σάιτ/φόρουμ. Ξεκινώ από τα βασικά:

- Τρεις-τέσσερις ήδη αναρωτήθηκαν μήπως έγινε λάθος στη μετάφραση, αλλά κανείς δεν ασχολήθηκε να το ψάξει.

- Το Insomnia έβαλε την είδηση όπως τη βρήκε από το Engadget. Ο αγαπητός συντάκτης του άρθρου, Γιώργος Ιωσηφίδης, δεν πάτησε όμως το λινκ της παραπομπής/πηγής για να πάει στην Le Figaro και να εμπλουτίσει το δικό του κείμενο με όλες τις λεπτομέρειες.

- Λεπτομέρειες υπάρχουν επίσης σε αγγλόφωνο γαλλικό Μέσο.

Το αποτέλεσμα; Τέσσερις σελίδες σχόλια για ένα θέμα όπου τελικά αποδεικνύεται ότι κανείς μας δεν γνωρίζει επακριβώς.

Εξηγώ:

1) Η ιστοσελίδα The Local (η αγγλόφωνη που γράφω παραπάνω) αναφέρει ότι το μέτρο ΔΕΝ θα ισχύσει όταν το όχημα έχει εγκατεστημένο σύστημα bluetooth. Ισχύει όταν ο οδηγός έχει τηλέφωνο "στα χέρια του", κάτι που περιλαμβάνει και handfree/bluetooth επέκταση.

2) Η χρήση του handsfree έχει απαγορευτεί από το 2015. Για το bluetooth δεν έχω απάντηση, ίσως το "εγκατεστημένο σύστημα bluetooth" να περιλαμβάνει και τα "κλασικά" bluetooth. Παραμένει ασαφές, δεν το ξέρω, δεν είμαι άλλωστε ο εισηγητής :) 

3) Στο ίδιο άρθρο, αλλά και στη Le Figaro αναφέρεται ότι το μέτρο ΔΕΝ θα ισχύσει όταν το όχημα είναι σταματημένο σε πάρκινγκ ή σε ιδιωτικό δρόμο ή όπου επιτρέπεται η στάθμευση τέλος πάντων ("προκαθορισμένο χώρο στάθμευσης" όπως σωστά αναφέρει ο Γιώργος Ιωσηφίδης στο άρθρο). Προφανώς δεν μπορείς να σταματήσεις ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ στην άκρη του δρόμου για να μιλήσεις στο τηλέφωνο διότι ενοχλείς.

Όλα ξεκίνησαν από έναν οδηγό που έκανε δικαστικό αγώνα εναντίον ενός προστίμου που του επιβλήθηκε. Είχε σταματήσει σε πλατεία (κυκλική κίνηση οχημάτων) με τα αλάρμ αναμμένα και έφαγε πρόστιμο. Το δικαστήριο θεώρησε ότι ακόμα κι ένα σταματημένο όχημα είναι "όχημα σε κυκλοφορία" εφόσον βρίσκεται σε δημόσιο δρόμο. Επίσης είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι στη Γαλλία οι 9/10 οδηγοί παραδέχονται πώς οδηγούν και χρησιμοποιούν το κινητό τους είτε για κλήσεις είτε για μηνύματα.

Η Γαλλία επίσης παίρνει σειρά μέτρων κατά της χρήσης κινητών όχι μόνο για τους οδηγούς, αλλά και για τους μαθητές στα σχολεία

* Η σημερινή κοινωνία τρέχει με απίστευτους ρυθμούς, αλλά προτείνω στο insomnia να προσέχει λίγο περισσότερο τα άρθρα. Είναι δύσκολο, το ξέρω, αλλά είναι κι απαραίτητο αν θέλει να είναι έγκυρο :)

• Like 13
  • Thanks 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, isay είπε

όταν κάποιος όντως πεθάνει η ποινή δεν είναι μόνο το πρόστιμο της τροχαίας, δικάζεται και με βάση το νόμο έχει και επιπλέον συνέπειες δεν είναι λογικό να δίνεις σε κάποιον ποινή σαν να έκανε κάτι

όσο για την αυστηρότητα των προστίμων είναι αποτρεπτική αλλά  μέχρι ένα σημείο, θυμίζω ότι αλλού υπάρχει θανατική ποινή κι όμως εγκλήματα συνεχίζουν και συμβαίνουν. 

• Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, logistoulis είπε

όταν κάποιος όντως πεθάνει η ποινή δεν είναι μόνο το πρόστιμο της τροχαίας, δικάζεται και με βάση το νόμο έχει και επιπλέον συνέπειες δεν είναι λογικό να δίνεις σε κάποιον ποινή σαν να έκανε κάτι

όσο για την αυστηρότητα των προστίμων είναι αποτρεπτική αλλά  μέχρι ένα σημείο, θυμίζω ότι αλλού υπάρχει θανατική ποινή κι όμως εγκλήματα συνεχίζουν και συμβαίνουν. 

Τα λες καλά αλλά σηκώνει εξομάλυνση.

Για τη θανατική ποινή. Η ανθρώπινη ψυχοσύνθεση ειναι τοσο δαιδαλώδης που ακομα κι αν καθιερώσεις θανατική ποινή σε ολο το σόι κάποιου που αξιζει ο ιδιος τη θανατική ποινη, πάλι θα εχουμε εγκλήματα. Είναι στη φύση μας, οποτε το απολυτο σαν μετρο δεν υφίσταται. Υπάρχει όμως η στατιστική που εκει τα πραγματα ειναι ξεκάθαρα. Οταν υπάρχει αυστηρή τιμωρία ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ έχουμε κατακορυφη μείωση των παραβατικών πράξεων. Θα στο παω στην άλλη πλευρα. Δες χώρες που η ανθρώπινη αξία ειναι πολύ πιο χαμηλή (τυχαία επιλεγω Νιγηρία, Αφγανιστάν και Σουδαν). Εκει αν σκοτώσεις κάποιον ή κάποια, το πιο πιθανό ειναι να τη βγάλεις λάδι. Δεν είμαι υπερ της θανατικής ποινής γιατί πάντα υπάρχει το σφάλμα του αποτελεσματος της δικης, ενω στο θανατο δεν υπάρχει αναστρεψιμο σφάλμα. Αν όμως όντας μεθυσμένος παρεις σβάρνα και σκοτώσεις 2 άτομα και αφήσεις αλλα 2 αναπηρα, τοτε ειμαι φανατικά στον ισοβιο εγκλεισμό σε χειριστη φυλακή χωρίς καμια μα καμια πιθανότητα αποφυλάκισης ή ολιγοήμερης άδειας. Εφόσον ζουμε σε κοινωνία, τα επικίνδυνα στοιχεία πρεπει να κρατούνται μακρια.

Ξεφύγαμε τελειως απο το αρχικό θεμα, αλλα σαν συντομη απαντηση, η αυστηρή εφαρμοστέα τιμωρία δρα παραδειγματικά και αποτρεπτικά για πολύ περισσότερους.  Είναι σαν τους ελέγχους του σδοε σε καλοκαιρινα θερετρα. Μολις σκάσουν και γινει γνωστό οτι εγιναν ελεγχοι σε 3-4 μαγαζια, τσουπ ολοι κόβουν αποδειξεις, εξαφανίζουν τους ανασφάλιστους δουλεργάτες, κλπ. Δρα αποτρεπτικά. 

Για την πρώτη προταση. Αφενός συμφωνω με το τεκμήριο της αθωότητας (βλ και ταινία minority report) αλλα'δυστυχώς η έννοια κόκκινο/stop/μεθη/ναρκωτικά ΔΕΝ εμπεριέχει ΜΟΝΟ το θάνατο κάποιου ΑΛΛΑ και αναπηρία κάποιου, η οποία πρώτον είναι επιζημια για τον ίδιο, τον κύκλο του αλλά και την ίδια την κοινωνία που οχι μονο χάνει ενα παραγωγικό μελος της αλλα αντιθετα επιβαρύνεται απο την φροντίδα του. Εφόσον λοιπον δεν θέλουμε/μπορουμε/γίνεται μονοι μας πιο έξυπνοι και να προστατευόμαστε (για απο stop μπορει να σκοτωθεί και ο ίδιος ο παραβάτης) ας ερθει η εκτελεστική κοινωνία να προστατευσει τα μελη της. Και τώρα βεβαια αν κάποιος μείνει αναπηρος μπορει να στραφει νομικά εναντίον του παραβάτη και της ασφαλιστικής και να ζητήσει αποζημείωση ΑΛΛΑ γνωρίζεις πολύ καλα οτι αυτό απαιτεί πολύ χρονο, χρήμα (δικηγόροι, δικαστήρια) και συνήθως αυτός που εχει τα λεφτα ... τη βγαζει καθαρή. Αυτή η γκρίζα ζώνη ειναι που πλήττει περισσότερο τη μεσαία και κατώτερη τάξη, η οποία νοιώθει απροσταυτευτη στην καταφορη αδικία και ισως οδηγηθεί σε αυτοδικία ή στις αγκαλιες ομαδων με ιδιοτελεις σκοπους (π.χ. ακροπολιτικές ομαδες που ελεγα στο φιλο παραπάνω). Αν όμως η εκτελεστική εξουσία εχει γερές τιμωρίες, εξοντωτικές θα τολμήσω να πω, αυτό δρα ευεργετικά και στη στατιστική και στην ηρεμία της κοινωνίας.

Βεβαια υπάρχει και η άλλη (μη πρακτική λύση). Να γίνεται πολύ εντονη αστυνομευση (στα ορια καταλλησης της δημοκρατίας) και να μην ξεφευγει κανενα αδικημα, οποτε πάλι αυτό δρα αποτρεπτικά ΑΛΛΑ πρακτικά ειναι οικονομικά πολύ επιζημειο για την κοινωνία και το επιπροσθετο κερδος (σε σχεση με την περιοδική πολυ αυστηρη τιμωρία) θεωρώ οτι ειναι μικρό και αναλογικά μπορει και επιζημειο σε αλλους τομεις.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, isay είπε

Δεν εχω καμια διαφωνια μαζι σου σε αυτα που λες. Ειμαι μαζι σου κ επαυξανω. ΑΛΛΑ--->

Νομιζω εισαι αρκετα εξυπνος να καταλαβεις οτι η αρχουσα ταξη μας εχει γραμμενους κυριολεκτικα στα μπαλακια της. Οσοι κυβερνανε αυτον τον τοπο ειναι ΠΑΓΕΡΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ για το ποιος ζει κ ποιος πεθαινει, φτανει να μην ειναι ατομο του στενου τους κυκλου/ εαυτος τους. Απ την στιγμη που χεστηκαν στην κυριολεξια για το τι γινεται στις λεωφορους, τι μενει? ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ !!! Το οποιο ειναι κ το ΜΟΝΑΔΙΚΟ για το οποιο τους καιγεται καρφακι. Αν οι δρομοι γεμισουν νεκρους αλλα κατα παραξενο λογο δεν γινει θεμα στα μιντια, τοτε ουτε φυλο δεν θα κουνηθει απο νομοθετικης αποψης. Αν εστω κ μια κλανια πεσει κ γινει ζητημα στα μιντια, θα απαγορεψουν τα φασολια δια νομου κ με ισοβια καθειρξη. Αυτο -αν δεν εχεις καταλαβει ηδη- σου λειπει απ την εικονα-> Η παντελης αδιαφορια των κυβερνωντων για να φτιαξουν το οτιδηποτε ΑΝ αυτο δεν οδηγει σε προσωπικο πλουτισμο τους, η δεν εχει πολιτικο κερδος για τις επομενες εκλογες. Σαν φυσικο επακολουθο (κ αφου ειμαστε "συνηθισμενοι" στα τροχαια εδω κ δεκαετιες), δεν ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ τους νομους που ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Ουτε προκειται να το κανουν -ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ξανατονιζω. Κ οχι φιλε isay, δεν λεω χαζομαρες. Το να πλακωσουν τον κοσμο (=τους πανυβλακες ελληναρες που νομιζουν οτι οι δρομοι φτιαχτηκαν για παρτυ τους- αλλα που ειναι ψηφοφοροι) στις κλησεις δεν θα το κανουν γιατι μετα ο κοσμακης θα την δει ασχημα κ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θα εχουν πολιτικο κοστος. Αν αποφασιζαμε σαν λαος να φτιαξουμε την οδηγικη συμπεριφορα μας, ποσες γενεες θα μας επαιρνε λες? 2? 3? Η πρωτη κυβερνηση θα ετρωγε την "στραπατσα" ομως. Γιαυτο κ κανενας τους δεν το παιρνει αποφαση. Οι νομοι -το ξερεις οτι- ηδη υπαρχουν. Κ αυτα που λεω μπορεις να τα καταλαβεις νομιζω.

Οσο για ατυχηματα.... 35 χρονια μηχανη οδηγω... εσυ τι λες? Δεν ξερω για τι πραμα μιλαμε? Μη μου λες για νοσοκομεια. Ξερω εκ πειρας. Μη μου λες για θανατους κ συγγενεις κ φιλους του εκλιποντος. Τα εχω ζησει αρκετες φορες. Κ κηδειες κ ασθενοφορα κ χειρουργεια κ δικαστηρια κ ασφαλιστικες κ ολα τα καλα που εχει το να ζεις Ελλαδισταν. 

Να σου δωσω κ μια ιστορια, μια κ εισαι μαγκιτης? Μεσογειων-Περικλεους προ δεκαετιας. ΚΤΜ παραβιαζει κοκκινο αβλεπει κ χτυπα βεσπακι ακριβως πισω μου. Εγω με Busa γκαζωσα κ ημουν πρωτος- το παιδι με το βεσπακι ακολουθουσε στο φαναρι μου. Πεταει τον βεσπακια πανω απ τα φαναρια σε υψος κ οταν αυτος σκαει κατω χτυπα ασχημα κεφαλι κ πολλαπλα καταγματα παντου. Εχω φρεναρει κ περιμενω στη μεση του δρομου.  Ο ΚΤΜ ειναι στα αιματα κ αυτος. Εχω παει απο πανω του κ του ριχνω γ@μοσταυριδια γιατι ειχα την γυναικα πανω στην μηχανη κ ημουν χεσμενος μονο στην ιδεα να ηταν αυτη στη θεση του βεσπακια. Το παιδι με την βεσπα σε 15 μερες πεθαινει αφηνοντας γυναικα χηρα κ 3 ορφανα. Κανα χρονο μετα γινεται η δικη κ ειμαι ο μοναδικος (!!!! απο γεματη Μεσογειων αδερφε μερα μεσημερι !!!! <-- αυτο κ αν δειχνει ποιοι ειμαστε...) μαρτυρας. Ο ΚΤΜ εχει βρεθει μεθυσμενος εν τω μεταξυ. Ποινη? Η ασφαλιστικη του πληρωσε τη βεσπα, ο ιδιος χρεωθηκε μισο εκατομμυριο κ 2 χρονια με αναστολη, λογω προτερου εντιμου βιου (επειδη ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ δλδ).Απ εξω απ την αιθουσα με βλεπει κ με αναγνωριζει. Τι μου ειπε ξερεις??? "Εφταιξα φιλε αλλα μην με κατηγορεις γιατι δεν το ηθελα. ΗΤΑΝ Η ΚΑΚΙΑ ΣΤΙΓΜΗ" !!! Κ εφυγε με την καινουργια του μοτοσυκλετα (!!!!). Εμεινα μαρμαρο να κοιταω κ ρωταω τον αστυνομικο διπλα μου πως γινεται ενας να καταδικαζεται για ανθρωποκτονια σε τροχαιο ατυχημα κ να φευγει οδηγωντας κ μου λεει "το διπλωμα δεν παιρνεται ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ" !!!! 

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ?????? (κ σε τι κολαση ζουμε?) 

Επισης μια φιλικη συμβουλη -παλι γιατι σε καταλαβαινω κ συμφωνω---> μη βριζεις τα ακρα. Σε αυτα ανηκεις ηδη (αν δεν το εχεις καταλαβει, σε πληροφορω εγω ΛΟΛ). Ο "νορμαλ" ανθρωπος των σημερινων καιρων ειναι ο φιλελε-ωχαδερφιστης. Εσυ που θες να κανεις κατι, κ προτεινεις λυσεις, κ βλεπεις τα προβληματα κ νευριαζεις, κ μιλας για ραβδους, πελεκυς, φυλακισεις κλπ, εσυ εισαι ο ακραιος. Το υπαρχον συστημα τις τελευταιες 3 δεκαετιες ειναι 100% φιλελε σε παγκοσμιο επιπεδο. Αν κατι δεν σου αρεσει= εισαι κοντρα σε αυτο. Ο κοσμος ειναι χρωματισμενος. Παντου- οχι μονο στο Ελλαδισταν. Αυτοι που τον τρεχουν τον βλεπουν σαν "δικο τους δημιουργημα". Με τα καλα του κ με τα στραβα του. Για να μπορεις να μιλησεις πρεπει να εισαι "γνωστος". Να εισαι στην πελατειακη λιστα με καποιο τροπο. Αλλοιως ΟΤΙ Κ ΝΑ ΠΕΙΣ εισαι ακραιος.                                                                               Κ μην βιαστεις να κρινεις αυτο που σου λεω. Σκεψου το. Σε ποσα προβληματα βλεπουμε ξεκαθαρα το φταιξιμο? Σε πολλα, σωστα? Κ οταν προτεινουμε λυσεις τι ειμαστε? χαχαχα! Νομιζω καταλαβαινεις. Δεν προκειται να ακουσεις ποτε αντιλογο πραγματικο στις προτασεις σου. Γιατι πολυ απλα δεν νοιαζεται κανενας απο πανω. Αντι απαντησης, θα παρεις χαρακτηρισμους. Θα γινεις ο "κακος". Θα σε πουνε διαφορα επιθετα. Αν εχεις κανει το λαθος να πεις αυτα που ειπες εδω???? ΛΟΛ αδερφε... Τι ναζι θα σε ανεβαζουν, τι ακροδεξιο λαμογιο θα σε κατεβαζουν. Βλεπεις, φιλε isay, δεν εχει σημασια για αυτους το μηνυμα που λεμε. Σημασια για παρτυ τους εχει μονο αν ειμαστε αλληλεγγυοι μαζι τους, η εμποδια στο δρομο τους. Κ αμα μιλας για "λυσεις" στο ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ συστημα.... εισαι εμποδιο. Κ κατι τελευταιο. Για σενα κ μενα που ζουμε ζωη κανονικη (οσο γινεται να το πουμε αυτο τελος παντων...), το να μιλαμε για ατυχηματα ειναι ζητημα ζωης κ υγειας. Για αυτους που νομοθετουν ομως, κ οσους τους στηριζουν, ειναι ζητημα EΞΟΥΣΙΑΣ/ΕΛΕΝΧΟΥ. Ποτε μην νομισεις κατι αλλο φιλε isay.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μηπως παντως πριν κραζουμε ολο το κοσμο καλο θα ηταν να κραξουμε και να κινηγησουμε εμεις ως συνειδητοι οδηγοι και λιγο το κρατος,δημους κλπ;
Καθε 2 μετρα και λακουβα και 5 και γρκεμος. Αμ το αλλο; Που εχουν γεμισει τους δρομους με παρανομα σαμαρακια (σαμαρακια ασφαλτου διχως καμια σημανση). Ποσα στοπ/φαναρια εχουμε δει να τα κρυβουν κλαδια δεντρων, ποσα στοπ ξεθωριασμενα; Ποσες πινακιδες βαμμενες με παο αεκ ολυμπιακος ή αυτοκολλητα; 
Ουτε δηλαδη τα στανταρς δεν εχουμε.. οχι μονο δολοφονους οδηγους δηλαδη αλλα ουτε καν μια σωστη ασφαλτο που να μπορεις να φρεναρεις σαν ανθρωπος ακομα και με 20km/h.

Θα ηθελα πολυ να φτιαξω ενα γκρουπακι/site με αυτα τα πραγματα με βιντεο κλπ ωστε καποια στιγμη να αναγκασουμε αυτους που καθονται σε μια καρεκλα και πληρωνονται, κσποια στιγμη να ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ!!!

ΑΑΑ και στην Ελλαδα ενα πραγμα θελει. Ρουφιανια με καμερα. Να το πηγαινεις το βιντεο ξερω γω στην εφορια με την ταδε πινακιδα και να τσιμπας ενα 20% απο το προστιμο που θα τρωει το οχημα για την ταδε παρανομια.

Επεξ/σία από greed
  • Like 1
  • Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...