stelios_merlin Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Εχω την τηλεοραση JVC LT48K770 και θελω να συνδεσω το home cinema ΗΤ-J5150.. H τηλεοραση μου δεν εχει τα 3 βισματα που εχει το home cinema .. Εχω αγορασει οπτικη ινα την εχω συνδεσει και παλι δεν παιζει.. Μπορειτε να με βοηθησετε?
heavyrain Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καπου στις ρυθμισεις ηχου θα λεει εξοδος ηχου, εκει επιλεξε οπτικη ινα (optical /toslink/SPDIF) Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2018 από heavyrain
stelios_merlin Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 apo to dvd auta i apo thn thleorash ?
stelios_merlin Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 re paidia den mou exei tetoia epilogh h thleorash mou... to sunedesa me thleorash samsung kai bhke kateu8eian !! alla ta 2 pisw hxeia den paizoun.. me exei trelanei ...
group131 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Από ότι βλέπω το home cinema και η τηλεόραση σου έχουν HDMI. Γιατί δεν κάνεις τη σύνδεση έτσι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα