Undertaker25 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους. Εδώ και ένα τρίμηνο έχω σοβαρό πρόβλημα με το συγκεκριμένο αντάπτορα. http://www.netis-systems.com/Suppory...d/1/de/86.html Συχνά πυκνά, αποσυνδέεται από το ρούτερ και ξανασυνδέεται, κάτι που δεν έκανε ποτέ πριν. Μόνο που εμφάνισε και ένα άλλο θέμα. Πλέον εκεί που δουλεύει, αποσυνδέεται ξαφνικά μόνος του από το pc. Συνεχίζει να φαίνεται στη Διαχείριση Συσκευών αλλά ούτε εμφανίζει τα διαθέσιμα δίκτυα, ούτε κάνει σάρωση ενώ το λαμπάκι του παραμένει σβηστό, λες και έχει απενεργοποιηθεί από τα Windows. Όταν συμβαίνει αυτό, εμφανίζεται το γνωστό εικονίδιο με το δίκτυο και το κόκκινο Χ και η μόνη λύση για να δουλέψει είναι να τον αποσυνδέσω από τη θύρα και να τον ξανασυνδέσω χειροκίνητα. Να πω πως από άποψη απόδοσης δεν έχει κανένα θέμα, το σήμα είναι 3/3 γραμμές και η ταχύτητα στο μάξιμουμ. Τα ίδια ΑΚΡΙΒΩΣ προβλήματα εμφανίζει ο δεύτερος αντάπτορας που έχω, ο TP-Link WN725N. Έχω δοκιμάσει τα πάντα: απενεργοποίηση του κλεισίματος της συσκευής από τα Windows (10αρια) για εξοικονόμηση ενέργειας, αλλαγή θύρας usb, απενεργοποίηση της επιλογής για το USB στο πλάνο ενέργειας, καθαρή επανεγκατάσταση συσκευής, χειροκίνητη εγκατάσταση και επιλογή των drivers που δίνουν οι εταιρείες (Netis και TP-Link) αντί για αυτούς που επιλέγουν αυτόματα τα Windows αλλά τζίφος. Καμία διαφορά. Όποιος γνωρίζει ας βοηθήσει παίδες. (Ο λόγος που έβαλα το θέμα εδώ είναι γιατί δεν θεωρώ πως είναι θέμα δικτύου αλλά hardware) Eδώ και το event viewer με ατελείωτα σφάλματα WLAN Autoconfig (wlan extensibility module has stopped) Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2018 από Undertaker25
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα