litaris Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Εγώ άλλο θέλω να πω εγώ! Καλά ρε φίλε 12 GB mobile ίντερνετ?! ΠΩΣ?
Dreamcatcher Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 19 λεπτά πριν, litaris είπε Εγώ άλλο θέλω να πω εγώ! Καλά ρε φίλε 12 GB mobile ίντερνετ?! ΠΩΣ? Εύκολα. 1.2 giga δώρο κάθε φορα που κάνεις ανανέωση 10 ευρώ online στα οποία προστίθενται και οσα δεν έχεις καταναλώσει απο τον προηγούμενο μηνά.
Mitsos_The_Great Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 litaris από ανανεώσεις μάλλον μαζεύονται. Να δες.
vrwmiaris Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Ναι ρε από ανανέωση, από τον Σεπτέμβρη που έβαλα WU. Οφ, έχει κανείς μβ για τράμπα , πάρε μοίρασε; σε πμ
mynam3 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 37 λεπτά πριν, Dreamcatcher είπε Εύκολα. 1.2 giga δώρο κάθε φορα που κάνεις ανανέωση 10 ευρώ online στα οποία προστίθενται και οσα δεν έχεις καταναλώσει απο τον προηγούμενο μηνά. Στειλε μου ενα pm για το πως γινεται αυτο Θενξ TS
geodimis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Ότι πρέπει για streaming ψησταρίας σε χορτοφάγους
Dreamcatcher Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 52 λεπτά πριν, mynam3 είπε Στειλε μου ενα pm για το πως γινεται αυτο Θενξ TS https://www.whatsup.gr/reloadit/
mp3buddy Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Ισχύει και για CosmoΚάρτα.. με κλήση στο 1330. 1
DownUNDERground Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Μήπως πρέπει να κάνεις ανανέωση πριν τη λήξη του εκάστοτε τρέχοντος μήνα για να μεταφερθεί το υπόλοιπο των MB στον επόμενο; Γιατί ενεργοποιώ σε συγγενικό πρόσωπο ένα WU με 10ευρη ανανέωση και ποτέ δεν έχει μεταφερθεί υπόλοιπο MB. Βέβαια είναι δευτερεύων αριθμός οπότε συνήθως δεν ανανεώνω άμεσα. 1
vrwmiaris Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 13 ώρες πριν, DownUNDERground είπε Μήπως πρέπει να κάνεις ανανέωση πριν τη λήξη του εκάστοτε τρέχοντος μήνα για να μεταφερθεί το υπόλοιπο των MB στον επόμενο; Γιατί ενεργοποιώ σε συγγενικό πρόσωπο ένα WU με 10ευρη ανανέωση και ποτέ δεν έχει μεταφερθεί υπόλοιπο MB. Βέβαια είναι δευτερεύων αριθμός οπότε συνήθως δεν ανανεώνω άμεσα. Ναι, αγοράζεις το ίδιο πακέτο και μεταφέρονται 1
smerliao Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 να ρωτήσω λίγο. πως απενεργοποιώ πακέτο των 600mb που ειχα ενεργοποίησει και τώρα μου τραβάει λεφτα κάθε μήνα? μου φτάνουν αυτά του reload it
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα