Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας παιδια..εχω ενα macbook pro mid 12 ... μ εβγαλε περυσι προβλημα στη μητρικη , το πηγα σε ενα καταστημα i..κατι τελος παντων...μου την επισκευασαν με κοστος 200 ευρω κ εγγυηση 6 μηνων. Στον 5ο μηνα εκανε παλι τ ιδιο προβλημα κ τελικα καταφερα να το επιστρεψω στ καταστημα 10 μερες πριν ληξει η εγγυηση.Το ειχαν 3 μηνες κ μ ειπαν τελικα οτ δε μπορουν ν τ επισκευασουν κ μου το εδωσαν πισω. !! Επειδη δε μπορω ν δινω οπως καταβαινετε 200 ευρω ανα 5 μηνες γνωριζετε τι μπορω να κανω.?? Υπαρχουν καπου μητρικες καινουριες ν αγορασω μια να ξεμπερδευω.?? Να σημειωθει οτ το μηχανημα το προσεχα σαν τα ματια μου! Σας ευχαριστω

Δημοσ.

Αυτοι εκει μου ειπαν οτ καποια ολοκληρωμενα εφταιγαν..τ αλλαξαν την 1η φορα κ δουλευε κανονικα για 5 μηνες...προχτες που πηγα κ τ πηρα που μ ειπαν οτ τελικα δεν επισκευαζεται...μ ελεγαν οτ αλλαζε καποια ολοκληρωμενα κ μετα εβγαζε προβλημα σε αλλη μερια τς πλακετας

Δημοσ.

ετσι ειπαν..οτ δεν επισκευαζεται μετα απο πολλες προσπαθειες..κοιτα δε μπορω ν κανω κτ..κ ν τους τ αφηνα κ αλλο δε ξερω καν αν θα ασχολουνταν οποτε ψαχνω μηπως βρω καποια λυση μονος μ!!  ;) 

Δημοσ.

Αδερφε το ιδιο προβλημα ειχα και εγω...δυστυχως αυτη η φουρνια δεν βγηκε καλη και γενικα οι τεχνητες της apple εδω στην ελλαδα δεν το πολυ κατεχουν και πολυ σε τετοια σοβαρα θεματα...παιδευομουν για χρονια και δεν εβγαλα ποτε ακρη...η μονη λυση ειναι καινουργιο και μακρια απο μοντελα τους 12'...κοιτα απο 13 κ μετα..

Δημοσ.

πάντως εαν έχεις εγγύηση και δεν στο επισκευάζουν πρέπει να σου επιστρέψουν τα χρήματα εφόσον είναι σωστοί

μετά μπορείς εσύ να ψάξεις και αλλού χωρίς να σκέφτεσαι τα 200 ότι τα έδωσες άδικα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, costa_s είπε

Αδερφε το ιδιο προβλημα ειχα και εγω...δυστυχως αυτη η φουρνια δεν βγηκε καλη και γενικα οι τεχνητες της apple εδω στην ελλαδα δεν το πολυ κατεχουν και πολυ σε τετοια σοβαρα θεματα...παιδευομουν για χρονια και δεν εβγαλα ποτε ακρη...η μονη λυση ειναι καινουργιο και μακρια απο μοντελα τους 12'...κοιτα απο 13 κ μετα..

καταλαβα τ λες..την πατησαμε ασχημα τοτε...καινουριο δεν παιζει macbook ν σ πω τν αληθεια..οποτε ή επισκευη σε καποιον εμπιστο ή αγορα λαπτοπ αλλης εταιρειας οικονομικοτερης!!

8 λεπτά πριν, sil_unique είπε

πάντως εαν έχεις εγγύηση και δεν στο επισκευάζουν πρέπει να σου επιστρέψουν τα χρήματα εφόσον είναι σωστοί

μετά μπορείς εσύ να ψάξεις και αλλού χωρίς να σκέφτεσαι τα 200 ότι τα έδωσες άδικα

το σκεφτηκα αλλα λεω δε θα βγαλω ακρη κ ειχα κ φολες τοτε που το κρατησαν 3  μηνες χωρις ν καταφερουν τιποτα οποτε το πηρα κ εφυγα..!!! απλα μ κανει τρομερη εντυπωση π δεν υπαρχουν εστω απο εξωτερικο καινουριες μητρικες..εστω και με τσιμπημενη την τιμη τους.!!

Δημοσ.

Τα macbook pro του 2012 είναι άριστα μηχανήματα και τα 13αρια και τα 15αρια.

Φίλε μου μητρική καινούργια μπορείς να βρεις αλλά θα την πληρώσεις ακριβά και βάλε και το τελωνείο θα σου φτάσει καινούργιο εγώ σου προτείνω να την επισκευή αυτής που έχεις. 

Αλλιώς κοίτα εδώ 

https://www.ebay.com/p/Apple-820-3115-B-Intel-Motherboard/216104124

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω παντως σ προτυνω ως παθων να μην ασχοληθεις καθολου , ουτε με επισκευες ουτε τπτ δεν θα βγαλεις ακρη ειναι ενας φαυλος κυκλος...κατι θα σ αλλαζουνε κατι αλλο θα φταιει μετα,τζαμπα λεφτα...ειναι περιεργα μηχανηματα αμα στραβωσει κατι δυσκολα φτιαχνει..κοιτα για οικονομικο μεταχειρισμενο...αυτα απο μενα .. Καλη τυχη σε οτι κι αν κανεις! 😉

Επεξ/σία από costa_s
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, costa_s είπε

Εγω παντως σ προτυνω ως παθων να μην ασχοληθεις καθολου , ουτε με επισκευες ουτε τπτ δεν θα βγαλεις ακρη ειναι ενας φαυλος κυκλος...κατι θα σ αλλαζουνε κατι αλλο θα φταιει μετα,τζαμπα λεφτα...ειναι περιεργα μηχανηματα αμα στραβωσει κατι δυσκολα φτιαχνει..κοιτα για οικονομικο μεταχειρισμενο...αυτα απο μενα .. Καλη τυχη σε οτι κι αν κανεις! 😉

Αυτό που λες φίλε μου είναι εντελώς εκτός πραγματικότητας. Είναι σαν να συμβουλεύεις κάποιον που χαλάει το αυτοκίνητο του να πάρει άλλο. Υπάρχει αξιόπιστη επισκευή στα συγκεκριμένα μηχανήματα από ανθρώπους με κατάλληλες γνώσεις, δεξιότητες και εξοπλισμό. Το ότι έχει γεμίσει η αγορά με καταστήματα που τα κάνουν όλα και συμφερουν (και τελικά δεν κάνουν τίποτα καλά) είναι μια πραγματικότητα οπότε θα πρέπει να προσέχετε που εμπιστευεστε τις συσκευές σας.

• Like 2
  • Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Zenor είπε

Αυτό που λες φίλε μου είναι εντελώς εκτός πραγματικότητας. Είναι σαν να συμβουλεύεις κάποιον που χαλάει το αυτοκίνητο του να πάρει άλλο. Υπάρχει αξιόπιστη επισκευή στα συγκεκριμένα μηχανήματα από ανθρώπους με κατάλληλες γνώσεις, δεξιότητες και εξοπλισμό. Το ότι έχει γεμίσει η αγορά με καταστήματα που τα κάνουν όλα και συμφερουν (και τελικά δεν κάνουν τίποτα καλά) είναι μια πραγματικότητα οπότε θα πρέπει να προσέχετε που εμπιστευεστε τις συσκευές σας.

γνωριζεις Zenor καποιο αξιπιστο καταστημα-ηλεκτρονικο που μπορω ν το στειλω ν παρω μια γνωμη.??

Δημοσ.

Τι ακριβώς παρουσιάζει το μηχάνημα ;

Ανάβει; 

Εάν όχι όταν συνδέσεις τον φορτιστή ανάβει 

πράσινο και πορτοκαλί λαμπάκι η όχι;

Εάν σε ενδιαφέρει μπορώ να βοηθήσω και να στο επισκευάσω εκτός εάν έχει πρόβλημα με CPU η με PCH οπότε δεν αξίζει να ασχοληθούμε. 

Αλλά και πάλι υπάρχει λύση.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, jrepair είπε

Τι ακριβώς παρουσιάζει το μηχάνημα ;

Ανάβει; 

Εάν όχι όταν συνδέσεις τον φορτιστή ανάβει 

πράσινο και πορτοκαλί λαμπάκι η όχι;

Εάν σε ενδιαφέρει μπορώ να βοηθήσω και να στο επισκευάσω εκτός εάν έχει πρόβλημα με CPU η με PCH οπότε δεν αξίζει να ασχοληθούμε. 

Αλλά και πάλι υπάρχει λύση.

πλεον οταν συνδεω φορτιστη δεν κανει τιποτα..ουτε καποιο φωτακι στο φορτιστη ουτε πατωντας το start button αναβει η λυχνια στο κατω μερος δεξια τς συσκευης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...