Προς το περιεχόμενο

Βιοϊατρική. Μαγνητική τομογραφία

giannis2429

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κι εγώ καλά πέρασα στην μαγνητική εγκεφάλου στο Ιατρόπολις! Σε μια φάση μέσα στο μηχάνημα ήταν σαν νά'μαι σε συναυλία των Kraftwerk. Πρώιμα μπλιμπλίκια κι έτς. Μ'άρεσε!
[ακόμα πιο πολύ μου άρεσε που ήταν όλα ολοκαίνουργια και καθαρά, και ευγενικό προσωπικό]

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, *nenya* είπε

Κι εγώ καλά πέρασα στην μαγνητική εγκεφάλου στο Ιατρόπολις! Σε μια φάση μέσα στο μηχάνημα ήταν σαν νά'μαι σε συναυλία των Kraftwerk. Πρώιμα μπλιμπλίκια κι έτς. Μ'άρεσε!
[ακόμα πιο πολύ μου άρεσε που ήταν όλα ολοκαίνουργια και καθαρά, και ευγενικό προσωπικό]

Οντως ειναι σα να εισαι σε συναυλία των Kraftwerk και συγχαρητήρια που τους ξέρεις. Πίστευα οτι ημουν ο μοναδικός :P:P 

• Like 1

Εντυπώσεις από Ιατρόπολις Αργυρούπολης;

Λέω να πάω αύριο πρωί, αντί για Βιοϊατρική που πάμε έως τώρα.

Στα σχόλια στο Google δε διαβάζω και τα καλύτερα για την εξυπηρέτηση.

11 ώρες πριν, phanispal είπε

Εντυπώσεις από Ιατρόπολις Αργυρούπολης;

Λέω να πάω αύριο πρωί, αντί για Βιοϊατρική που πάμε έως τώρα.

Στα σχόλια στο Google δε διαβάζω και τα καλύτερα για την εξυπηρέτηση.

Τι θες να μάθεις; Πριν ενάμιση μήνα έκανα μαγνητική ώμου εκεί 

Καλημέρα. Κάτι διαβάζω για κακή εξυπηρέτηση, μάλιστα ένας έγραφε για χειρότερη απ' το δημόσιο.

Νταξ θα μου πεις σχόλια στο Google είναι, αλλά συνήθως τα αρνητικά έχουν πολύ μεγαλύτερη βαρύτητα από τα θετικά, τα οποία συνήθως είναι «φυτεφτά».

Ναι στα γκισέ καθυστερούν λίγο. Πιάνουν την πάρλα μεταξύ τους και σε ψιλογράφουν. 

Η όλη διαδικασία να πάρουν το παραπεμπτικό και με βάλουν στην αναμονή κράτησε 15 λεπτά με εμένα 4ο στην ουρά . 

Για να με φωνάξει ο γιατρός να μου πάρει μίνι ιστορικό ,κάνα 20λεπτο αναμονή .

Μετα τον γιατρό ,5 λεπτά για να μπω στον μαγνητικό 

Η κοπέλα στον μαγνητικό φανταστική σε όλα της.

Την απάντηση την πήρα σε μια βδομάδα.

Το ραντεβού κλείστηκε τηλεφωνικά σε 5 ημέρες αφού μίλησα με την γραμματεία .

Η απάντηση ήταν ένα cd και σελίδα χαρτί που έγραφε 5 αράδες πάνω . Ο ορθοπαιδικός που είδε το cd μου είπε πολλά παραπάνω από αυτές τις αράδες. 

Σε μαγνητική νοσοκομείου που έχω κάνει μαγνητική στο χαρτί γράφαν ολόκληρη έκθεση

• Like 1
  • Thanks 1

Ο κάθε γιατρός κάποιο από τα δύο κέντρα πατρονάρει αν δεν είναι μέτοχος και σε κάποιο από τα δύο έχει συμφέρον.Μη περιμένετε αντικειμενικές απαντήσεις.Εάν δεν συμβαίνει τίποτε από τα δύο απλά δεν θα προτείνει κανένα όπως πρέπει να κάνει κάποιος ανεξάρτητος γιατρός.

Προσωπικά όταν πρόκειται για σοβαρές εξετάσεις δεν εμπιστεύομαι ούτε το ένα ούτε το άλλο.Μόνο Δημόσιο και ας φάω λίγο μεγαλίτερη ουρά.

Εάν είναι κάποιες τυπικές να κλείσει ο φάκελλος που λέμε πάω Βιοιατρική για τον απλό λόγο ότι  είναι κοντά μου.:)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα και από μένα.

Πριν λίγο καιρό είχα ραντεβού για μαγνητική την οποία τελικά δεν κατάφερα να κάνω λόγω του ότι έχω κλειστοφοβία, μέσα στον τομογράφο (ο οποίος ήταν πάρα πολύ μικρός) κοντεψα να λιποθυμήσω και έτσι η μαγνητική αναβλήθηκε.

Επειδή όμως πρέπει να γίνει, έχω ραντεβού σε λίγες μέρες στην βιοϊατρική Αλίμου σε ανοιχτό τομογράφο.

Έχει κανείς εμπειρία από ανοιχτό τομογράφο; Υπάρχει αυτό το αίσθημα Κλεισούρας όπως στον κανονικό;

Επεξ/σία από thory

Λιγο ασχετο με το θεμα, αλλά σχετικό για οσους απο εσάς ενδιαφέρονται για σωστή διαγνωση • σε αμφιλεγομενα ευρήματα - παιζει πολυ μεγάλο ρόλο και ο εμπειρος ακτινολογος που θα δει την απεικόνιση και πρεπει κατα τη γνωμη μου, να δωσει μια σαφη απαντηση σε οτι αφορά τη διαφοροδιαγνωση ενος ευρηματος. Π.χ. το " εντοπίζονται υποπυκνες βλαβες στο ηπαρ " μπορει να το δει και ενας φοιτητης Ιατρικής και είναι ντροπή να έρχεται σε επίσημο ενυπόγραφο έγγραφο απο ειδικό.

• Thanks 2

6 ώρες πριν, thory είπε

Καλημέρα και από μένα.

Πριν λίγο καιρό είχα ραντεβού για μαγνητική την οποία τελικά δεν κατάφερα να κάνω λόγω του ότι έχω κλειστοφοβία, μέσα στον τομογράφο (ο οποίος ήταν πάρα πολύ μικρός) κοντεψα να λιποθυμήσω και έτσι η μαγνητική αναβλήθηκε.

Επειδή όμως πρέπει να γίνει, έχω ραντεβού σε λίγες μέρες στην βιοϊατρική Αλίμου σε ανοιχτό τομογράφο.

Έχει κανείς εμπειρία από ανοιχτό τομογράφο; Υπάρχει αυτό το αίσθημα Κλεισούρας όπως στον κανονικό;

Στην Βιοιατρικη Αλιμου εχω κανει και εγω μαγνητικη. Βασικα αμα εισαι κλειστοφοβικος θα υποφερεις λιγο ειτε ανοιχτος ειναι ο τομογραφος ειτε κλειστος. Αλλα σκεψου οτι 15-20 λεπτα ειναι μονο και τελειωνεις. Και αμα νοιωσεις δυσφορια ,σου δινουν και ενα κουμπι να πατησεις και να σε βγαλουν.

Κοτζαμ αντρες ρε φοβαστε :P :P

Εχω κανει τριτη γυμνασιου μαγνητικη υποθαλαμου υποφυσης και ηταν τοτε 45' αν θυμαμαι καλα.. πανω απο μισαωρο σιγουρα παντως. Σε κανονικο τομογραφο στο Ντυναν. Παιζει να ταν κ ωρα ολοκληρη.

Απλα κλεινεις τα ματια και σκεφτεσαι κατι αλλο,κανε πχ σχεδια για διακοπες και η ωρα περνα πραγματικα χωρις να το καταλαβεις.

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 2/8/2018 at 11:39 AM, giannis2429 said:

Καλημέρα. Έχω σε λίγες μέρες ραντεβού στο συγκεκριμένο διαγνωστικό κέντρο για μαγνητική εγγεφαλου και αυχένα.

Με ανησύχησαν όμως κάποια πράγματα που άκουσα τυχαία εχθές από κάποιον γιατρό για την εγκυρότητα των εξετάσεων τους και τα μηχανήματα τους και θα ήθελα να ρωτήσω αν έχετε κάποια εμπειρία στο συγκεκριμένο διαγνωστικό,αν μείνατε ικανοποιημένοι και γενικά οποιαδήποτε πληροφορία.

Βιοϊατρική από Βιοϊατρική διαφέρουν. Δεν σημαίνει ότι όλες οι μονάδες έχουν τον ίδιο εξοπλισμό.

Έκανα μαγνητική γονάτου σε ειδικό τομογράφο στην Βιοϊατρική Κηφισιάς (στον οποίο μπαίνει μέσα μόνο το γόνατο) κι ο ορθοπεδικός με ρωτούσε που την έκανα (εντυπωσιάστηκε με το αποτέλεσμα). Αυτό το μηχάνημα δεν το έχουν σε όλες τις μονάδες της Βιοϊατρικής.

Όπως επίσης δεν έχουν παντού ανοιχτούς τομογράφους (νομίζω μόνο στη Κηφισιά και στους Αμπελόκηπους). 

Επεξ/σία από nikko_

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...