Fir3fly Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Στην Βιοιατρικη Αλιμου που εκανα μαγνητικη τον Σεπτεμβριο, σε ανοιχτο τομογραφο ηταν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thory Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, Fir3fly είπε Στην Βιοιατρικη Αλιμου που εκανα μαγνητικη τον Σεπτεμβριο, σε ανοιχτο τομογραφο ηταν. Σε ποιο σημείο έκανες μαγνητική αν επιτρέπεται; Και ο ανοιχτός τομογράφος δεν είχε μεγάλη διαφορά με τον κλειστό όντως; Τώρα με αγχωσες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fir3fly Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, thory είπε Σε ποιο σημείο έκανες μαγνητική αν επιτρέπεται; Και ο ανοιχτός τομογράφος δεν είχε μεγάλη διαφορά με τον κλειστό όντως; Τώρα με αγχωσες. Εκανα μαγνητικη κατω κοιλιας. Αλλα δεν ειναι τιποτα μην ανησυχεις, εμενα πιο πολυ ωρα μου πηρε για να βρουν φλεβα γιατι επρεπε να μου βαλουν ορο για το σκιαγραφικο παρα ολη η εξεαση. Για κλειστο δεν ξερω να σου πω, αλλα δεν σε νοιαζει αφου στον Αλιμο εχουν ανοιχτο τομογραφο. Μην αγχωνεσαι, μια εξεταση ειναι μονο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctorkostis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 1 hour ago, Fir3fly said: Μην αγχωνεσαι, μια εξεταση ειναι μονο. Ντάξει, τώρα του πέρασε η κλειστοφοβία. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δεν δίνουν τίποτα ηρεμιστηκά σε τέτοιες περιπτώσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
draculias Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Καλημέρα μας, Μαγνητικές μπόλικες στην ζωή μου ελέω γονάτου. Μια φορά χρειάστηκε να κάνω μαγνητική για τον ώμο και επειδή μπήκα... ανάποδα (από την μέση και πάνω μέσα...) τα πρώτα περίπου 30 δευτερόλεπτα ήταν ολίγον εφιαλτικά είτε λόγω κλειστοφοβίας (αν έχω, δεν γνωρίζω) είτε λόγω πρωτόγνωρης εμπειρίας. Αλλαγή σκέψης αμέσως, μουσικούλα στο μυαλό μου και όλα καλά. Την επομένη φορά (φτού) δεν θα με χαλάσει βέβαια να δοκιμάσω τον ανοιχτό τομογράφο...πριν χρόνια που έκανα την μαγνητική στον ώμο (Βιοιατρική) ανοιχτό είχαν μόνο στους Αμπελόκηπους αλλά διαθέσιμο ραντεβού εβδομάδες αργότερα τότε και δεν μπορούσα να περιμένω. Ηρεμιστικά όχι δεν δίνουν, σου δίνουν το κουμπάκι ειδοποίησης εάν για οποιονδήποτε λόγο κατα την διάρκεια της μαγνητικής θες να διακόψεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prometheas Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Ανοιχτό τομογράφο νέας τεχνολογίας εχει η Βιοιατρική στους Αμπελόκηπους αλλά η αναμονή ειναι μεγάλη. Σημαντικό θέμα εκεί ειναι και η μεγάλη δυσκολία στο παρκάρισμα σε μόνιμη βάση.. Δυστυχώς η κλειστοφοβια ειναι θεμα, εγώ δεν μπορώ παρά μόνο σε ανοιχτό τομογράφο. Τουλάχιστον δεν έχεις την αισθηση οτι είσαι σε ενα κουτί.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duende Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Καλησπερα, για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα, εχει κανεις αποψη για τους μαγνητικους τομογραφους της βιοιατρικης σε Κορυδαλλο, Νικαια η Αλιμο? Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, duende είπε Καλησπερα, για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα, εχει κανεις αποψη για τους μαγνητικους τομογραφους της βιοιατρικης σε Κορυδαλλο, Νικαια η Αλιμο? Ευχαριστω Πως να έχουμε άποψη... σαν ασθενείς? Έχω κάνει μαγνητική εγκεφάλου στην βιοιατρικη της Λ. Α. και σε αυτήν του Αλίμου. Προσωπικά δεν είδα διαφορά αναμεσα στον κλειστό της Λ. Α. και στον ανοιχτό του Αλίμου. Μη σου πω πως στον ανοιχτό φοβήθηκα παραπάνω γιατί στον κλειστό είχα καθρεφτάκι και έβλεπα τουλάχιστον την γυναίκα μου. Το κτήριο του Αλίμου μου βγάζει μια ντεκαντανς αισθητική, γυφτέ να το πω; Καλά δεν θα μείνω και μέσα, Just saying. Το υπαλληλικο προσωπικό ήτοι οι κοπέλες έξω μου φάνηκαν ανοργασμικιες. Επειδή δεν είμαι και πολύ της υπομονής μια ξενέρωτη εκεί γλίτωσε κάνα δυο μάτσο χαστουκακια επειδή η σύζυγος μου υποσχέθηκε el catrin αν δεν εξωτερικευσω τον ορεσιβιο που κρύβω μέσα μου Ανάμεσα στα δύο θα προτιμούσα αυτό της Λ. Α. Την επόμενη μαγνητική θα την κάνω στα affidea με τα οποία συνεργάζεται πλέον η εθνική που έχω ασφαλισμένη την οικογένεια πιο πολύ για να τα τσεκάρω (εμένα με έχω ανασφαλιστο γιατί δεν μασάω να πούμε είπαμε είμαι μάτσο :lol:) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duende Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 12 ώρες πριν, chill είπε Πως να έχουμε άποψη... σαν ασθενείς? Έχω κάνει μαγνητική εγκεφάλου στην βιοιατρικη της Λ. Α. και σε αυτήν του Αλίμου. Προσωπικά δεν είδα διαφορά αναμεσα στον κλειστό της Λ. Α. και στον ανοιχτό του Αλίμου. Μη σου πω πως στον ανοιχτό φοβήθηκα παραπάνω γιατί στον κλειστό είχα καθρεφτάκι και έβλεπα τουλάχιστον την γυναίκα μου. Το κτήριο του Αλίμου μου βγάζει μια ντεκαντανς αισθητική, γυφτέ να το πω; Καλά δεν θα μείνω και μέσα, Just saying. Το υπαλληλικο προσωπικό ήτοι οι κοπέλες έξω μου φάνηκαν ανοργασμικιες. Επειδή δεν είμαι και πολύ της υπομονής μια ξενέρωτη εκεί γλίτωσε κάνα δυο μάτσο χαστουκακια επειδή η σύζυγος μου υποσχέθηκε el catrin αν δεν εξωτερικευσω τον ορεσιβιο που κρύβω μέσα μου Ανάμεσα στα δύο θα προτιμούσα αυτό της Λ. Α. Την επόμενη μαγνητική θα την κάνω στα affidea με τα οποία συνεργάζεται πλέον η εθνική που έχω ασφαλισμένη την οικογένεια πιο πολύ για να τα τσεκάρω (εμένα με έχω ανασφαλιστο γιατί δεν μασάω να πούμε είπαμε είμαι μάτσο :lol:) Θελω να πω η εμπειρια οσον αφορα τον εξοπλισμο και την αξιοπιστια των αποτελεσματων (καλη απεικονιση). Ευχαριστω για το feedback Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 3 λεπτά πριν, duende είπε Θελω να πω η εμπειρια οσον αφορα τον εξοπλισμο και την αξιοπιστια των αποτελεσματων (καλη απεικονιση). Ευχαριστω για το feedback Ναι ήταν μια χαρά. Δεδομένου ότι έκανα την ίδια εξέταση σε αμφότερα και πήρα σχεδόν ίδια αποτελέσματα σε απόσταση 6μηνών θεωρώ πως όλα είναι καλά. Εξάλλου και ο doc του δημόσιου νοσοκομείου (Θριάσιο) που έλεγξε τα dvd με την μαγνητική δεν σχολίασε κάτι αρνητικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkar206 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Για όσους έχουν Θέμα υπάρχει και αυτός εδώ ο τομογράφος στην Θεσσαλονίκη, νομίζω μοναδικός στην Ελλάδα (αν κάνω λάθος διορθώσετε με). http://www.orthomagnitiki.com/orthios-magnitis/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adinows Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Πηγα βιοιατρικη περυσι και ο και καλα ανοιχτος που λενε σε ολες τις κλινικες....Ειναι τοσο χαμηλοταβανος που ελεγα ειμαι σαν μπιφτεκι σε burger,εννοειται δεν αντεξα 10 δευτερολεπτα...Επισης επειδη παλιοτερα πριν το κομπλεξ εκανα σε διαφορους ειχα παρατηρησει οτι υπαρχουν και πιο ευρυχωροι μαγνητικοι....Αλλα Δεν θυμαμαι ομως που ρε γαμωτο... Αν ξερει καποιος τον μεγαλυτερο μαγνητικο η κλειστο η ανοιχτο....Περιμενουμε πληροφοριες! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα