giannis2429 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Καλημέρα. Έχω σε λίγες μέρες ραντεβού στο συγκεκριμένο διαγνωστικό κέντρο για μαγνητική εγγεφαλου και αυχένα. Με ανησύχησαν όμως κάποια πράγματα που άκουσα τυχαία εχθές από κάποιον γιατρό για την εγκυρότητα των εξετάσεων τους και τα μηχανήματα τους και θα ήθελα να ρωτήσω αν έχετε κάποια εμπειρία στο συγκεκριμένο διαγνωστικό,αν μείνατε ικανοποιημένοι και γενικά οποιαδήποτε πληροφορία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pintsie Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 τι άκουσες; Έχουν τα καλύτερα μηχανήματα μαγνητικού τομογράφου. Κάνω κάθε 6 μήνες εδώ και 4-5 χρόνια. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontez2 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Καλοί ειναι αν και ακομα καλύτεροι θεωρούνται αυτοί στο ιατρόπολης. 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pintsie Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Ναι. Έχουν και οι 2 από τα καλύτερα μηχανήματα. Δεν ξέρω ποιοι έχουν τα καλύτερα γιατί και στα δύο μου φάνηκαν τα ίδια. Πάντως όλοι οι γιατροί που έχω πάει, μου λέγανε "προτιμώ να την κάνεις είτε στο ιατρόπολις είτε στη βιοϊατρική" γιατί έχουν πλάτες κι έχουν τα καλύτερα μηχανήματα. Το κακό με τη βιοϊατρική είναι ο μεγάλος χρόνος αναμονής. Αν και έχω βρει το κόλπο. Λέω συγκεκριμένη ημερομηνία και προσπαθούν να με βολέψουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 17 λεπτά πριν, Pintsie είπε Ναι. Έχουν και οι 2 από τα καλύτερα μηχανήματα. Δεν ξέρω ποιοι έχουν τα καλύτερα γιατί και στα δύο μου φάνηκαν τα ίδια. Πάντως όλοι οι γιατροί που έχω πάει, μου λέγανε "προτιμώ να την κάνεις είτε στο ιατρόπολις είτε στη βιοϊατρική" γιατί έχουν πλάτες κι έχουν τα καλύτερα μηχανήματα. Το κακό με τη βιοϊατρική είναι ο μεγάλος χρόνος αναμονής. Αν και έχω βρει το κόλπο. Λέω συγκεκριμένη ημερομηνία και προσπαθούν να με βολέψουν. καλά, αυτό μπορεί να έχει πολλές άλλες προεκτάσεις γιατί το λένε....την εξής μία....το χρήμα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Η αληθεια ειναι οτι και ο δικος μου ο νευρολογος μου ειπε να παω στο ιατροπολις για μαγνητικη στο κεφαλι γιατι θεωρειται πολυ καλο στα μηχανηματα του. Κατι θα ξερει. Απλα μενω επαρχια και μου ειναι ολιγον δυσκολο. Εχετε και το τυχερο οσοι μενετε αττικη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kargo130 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Σε μηχανηματα που κοστιζουν πανω απο εκατομμυριο ειναι καπως αστειο να λεμε οτι καποιοι εχουν καλυτερα μηχανηματα μιας και δεν υπαρχουν κακα μηχανηματα. Το πιο σωστο ειναι να λεμε οτι καποιοι εχουν νεωτερης γενιας. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έλα μου ντε, ποιος ξέρει τι παίζει στην πραγματικότητα. Πάντως ότι έχει βγει βρώμα για τη Βιοατρική, ότι τα αποτελέσματα είναι ψιλό ό,τι να 'ναι, έχει βγει. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2018 από phanispal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis2429 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Και ο γιατρός στον οποίο αναφέρομαι ιατροπολις πρότεινε στον συγγενή μου. Για βιοϊατρική πάντως υπάρχουν κι άλλες αναφορές στο νετ. Τι να πω. Πιο πάνω ο φίλος λέει ότι όλα καλά. Δεν ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotodv7 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Ναι λες και οι άλλοι πήραν τον τομογράφο από aliexpress και δεν είναι καλός. Σίγουρα μπορεί κάποια διαγνωστικά κέντρα να έχουν τομογράφους νεότερης τεχνολογίας ( ψηφιακή απεικόνιση κλπ) αλλά δε νομίζω ότι έχει τοοοση μεγάλη διαφορά. Όπως και να έχει, καλά αποτελέσματα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Επειδή δουλεύω σε τομέα που σχετίζεται με την υγεία, αποτελέσματα απο την Βιοιατρική είναι συνήθως χαμηλής ποιότητας/πιστότητας, και πολλοί γιατροί συνιστούν να αποφεύγεται το συγκεκριμένο διαγνωστικό κέντρο, και να προτείνουν το Ιατρόπολις για θέματα μαγνητικού τομογράφου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Μιλώντας με γιατρό, μου είπε ότι είναι και θέμα καλιμπραρίσματος των μηχανημάτων. Τώρα πόση λογική έχει αυτό, δεν το γνωρίζω. Υποτίθεται ότι το θέμα είναι σοβαρό, μιλάμε για υγεία, δεν περνάμε ΚΤΕΟ το αυτοκίνητο (που κι εκεί έχω τις ενστάσεις μου, αλλά τα έχουμε ξαναπεί). Εκτός κι αν οι αποκλίσεις είναι αμελητέες, οπότε τι σου δείξει η Βιοϊατρική 180 χοληστερίνη, τι σου δείξει 183 μια άλλη κλινική (με ακριβώς το ίδιο δείγμα αίματος), δεν έχει τόση σημασία. Άλλο 180 κι άλλο 140 όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnbond Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Η εθνική ασφαλιστική σταμάτησε να συνεργάζεται με την βιοιατρική στα συμβόλαια υγείας. Δεν ξέρω αν έγινε για οικονομικούς λόγους ή για άλλους λόγους απλά το αναφέρω. Απο εξυπηρέτηση δε μου άρεσαν πάντως. Πάντα έχανα πολύ χρόνο για να κάνω εξετάσεις εκεί. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2018 από johnbond Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Πριν λίγο καιρό μιλώντας με (μεγαλο)γιατρό μου είπε ότι αν χρειαστεί τελικά να κάνω μαγνητική θα με στείλει σε έναν συγκεκριμένο τομογράφο που έχει τα κατάλληλα μενού για να κοιτάξουν το πρόβλημα που θέλουμε σε ένα συγκεκριμένο σημείο, γιατί κάποιοι τομογράφοι που δεν έχουν τα κατάλληλα μενού απλά δεν θα δείξουν τίποτα στην εν λόγω περιοχή που εντοπίζεται το θέμα. Γενικότερα πάντως το ότι πρόκειται για μηχανήματα εκατομυρίων δεν λέει τίποτα για την μεταξύ τους ποιότητα, κάλλιστα μπορεί κάποιο να είναι γτπ σε κάποιο ζήτημα. Μιλώντας γενικά, όχι για τομογράφους συγκεκριμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Κι εμενα μου εχουν πει να κανω μαγνητικες στο Ιατροπολις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα