Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα εχω το εξης συστημα :

i5 4590

gpu: 1060 6gb evga

hdd 1tb

sdd 240 gb

ram 8gb sta 1333mhz ddr3

το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να παιξω smooth το pubg medium high γραφικα και πανω απο 60-70 φπσ δεν παιρνω και εχω συχνα ντροπς τι φταιει ? εχω δοκιμασει τα παντα με το κωλοπαιχνιδο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά τα τελευταία update το παιχνίδι έπαιζε πολύ καλά και είχε σπάνια  drops, εγώ με χειρότερο σύστημα το έπαιζα 70-80 σταθερά (σπάνια drops) και επίσης δεν παίζουν ρόλο τα settings στα drops πάρα μόνο στο average fps 

Επεξ/σία από splanis
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δοκιμασα να ριξω σεττινγκς τα ιδια χαλια και ολα βερι λοου να τα βαλω περα απο ενα δυο σεττινγκς που εχω ουλτρα πεφτει στα 30-40 φπς με μεσο ορο 70 με το ζορι και επισης δεν ειναι σμουθ σαν να κολλαει η οθονη ειναι στιγμιαια αλλα το καταλαβαινεις και ειναι πολυ ενοχλητικο. Τι μπορει να φταει χω ελεγχει θερμοκρασιες ολα κομπλε μηπως να ξανακανω ινσταλλ ντραιβερς και σχετικα γιατι η καρτα ειναι καινουργια

Επεξ/σία από Psavv44
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, splanis είπε

Δες στο YouTube το κλεινεις απ τo regedit 

to regedit ti einai? ειδα βιντεακι κλειστο το εχω οπως ακριβως και στο γιουτιουμπ δεν νομιζω να ιναι αυτο που φταιει! ευχαριστω πολυ παντως απλα εχουν σπασει τα νευρα μου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Psavv44 είπε

Παιδια καλησπερα εχω το εξης συστημα :

i5 4590

gpu: 1060 6gb evga

hdd 1tb

sdd 240 gb

ram 8gb sta 1333mhz ddr3

το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να παιξω smooth το pubg medium high γραφικα και πανω απο 60-70 φπσ δεν παιρνω και εχω συχνα ντροπς τι φταιει ? εχω δοκιμασει τα παντα με το κωλοπαιχνιδο

βάλε ο msi afterburner και καθώς παίζεις παρακολούθησε: cpu usage, cpu temp, gpu usage, gpu temp, memory (ram, όχι vram)...

Κάπως έτσι: Υπόψιν εγώ παίζω με κόφτη στα 78fps λόγο 80hz freesync monitor, αν βγάλω τον κόφτη έχω 100+ με drops στα 70fps, σε ανάλυση 2560x1080 και κάρτα γραφικών rx580 8gb.

20180122181836_1.jpg

Επεξ/σία από leros2004
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Psavv44 είπε

auta panw aristera pws ta evales kai sta deixnei?

Με το msi afterburner .....για αυτο σου είπα να το περάσεις 

Δημοσ.

Δεν παίζει ρόλο τι κάρτα γραφικών έχεις, το πρόγραμμα δουλεύει σε όλες τις κάρτες... Όταν ξεκινήσεις να έχεις drops παρατήρησε το usage cpu & gpu...

Μετα απο 2-3 συνεχόμενα παιχνίδια επίσης έχε το νου σου και στις θερμοκρασίες. 

Επίσης τα 8gb ram είναι οριακά για το παιχνίδι, γενικά κοίτα πόσο ram φτάνει την ώρα που παίζεις ...

Δημοσ.

Φιλε χιλια ευχαριστω για τον χρονο σου σε λιγο θα παω σπιτι και θα το τσεκαρω ! Θα σετιλω εδω αργοτερα αν εχεις χρονο να με βοηθουσες περαιτερω θα το εκτιμουσα ιδιαιτερα και παλι ευχαριστω :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...