Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πως ειναι η οθονη του? ειναι καλη? ειδικα αυτο το μοντελο με IPS display με ενδιαφερει να το δω. λετε να το εχουν εκθεσιακο πουθενα?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δουλευω σε εταιρια πληροφορικης. Το 5570 δεν νομιζω να βγαινει με IPS και η ΤΝ που φοραει ειναι απλά απαράδεκτη! Στον γιο που του αγορασα Το 5577 την άλλαξα απο την 1η μερα με IPS (Κόστος 50€ απο AMAZON)

Επεξ/σία από HPPRO
Δημοσ.
1 ώρα πριν, qweasdasfq είπε

πως ειναι η οθονη του? ειναι καλη? ειδικα αυτο το μοντελο με IPS display με ενδιαφερει να το δω. λετε να το εχουν εκθεσιακο πουθενα?

Από αυτό σου γράφω τώρα, οθόνη είναι απλά απαράδεκτη και δεν νομίζω να είναι μόνο το θέμα ΤΝ. Το 1366*768 σου βγάζει τα μάτια. + το πληκτρολόγιο είναι πολύ φθηνοκατασκευή και αν το πατάς με λίγη δύναμη είναι σαν να κάνει ένα μικρό βαθούλωμα. Κατά τα άλλα απο επιδόσεις για καθημερινή χρήση δεν έχω κανένα πρόβλημα. Είχε χαλάσει (λόγω κακής χρήσης μου είπαν) το βίσμα του φορτιστή, από την εσωτερική μεριά και δεν τροφοδοτούνταν καλά το λάπτοπ με αποτέλσμα να κολλάει απίστευτα και να πέφτουν τα FPS. Εν το μεταξύ δεν ξέρω για ποιά κακή χρήση μιλούσαν μιας και είναι μόνιμα συνδεδεμένο στην πρίζα. Η αντικατάσταση κόστισε 20 ευρώ από τοπικό μαγαζί με επισκευές ηλεκτρονικών συσκευών.

Δημοσ.

Για το e5510 η οθόνη τι λέει? Το έκανα παραγγελία και σαν χόμπι θα κάνω και επεξεργασία εικόνας σε αυτό 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, ribo7 είπε

Όταν λέτε για το 5570 εννοείτε αυτό εδώ dell-inspiron-5570-i7-8550u?

Γιατί αυτό στα χαρακτηριστικά λέει ανάλυση 1920 x1080 και όχι 1366*768 που ανέφερε ο @ASTOU πιο πάνω.

Βγαινει και με HD, Και τα 2 πανελ ομως ειναι ΤΝ και μάλλιστα κακής ποιότητας

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...