Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά,

Έχω την εξής απορία, γίνεται να ζητήσω την ηχογραφημένη συνομιλία με υπάλληλο της Forthnet?

Μου έκανε μια πρόταση την οποία δέχτηκα και την επόμενη μέρα προσπάθησα να βρω τον τύπο για να το προχωρήσουμε ,δεν τον βρήκα, βρήκα όμως μια άλλη υπάλληλο η οποία με πληροφόρησε ότι η προσφορά του συναδέλφου της δεν ισχύει.

Τι μπορώ να κάνω σε αυτήν την περίπτωση?

Υ.Γ Να σημειώσω ότι όλο το σκηνικό έγινε διότι ενώ είχα προπληρώσει όλο το 2017 ,όταν θέλησα να φύγω 01/01/2018 μου λένε ότι επειδή πήρα ένα router το καλοκαίρι του 2017 ανανεώθηκε το συμβόλαιο για έναν χρόνο.(Χωρίς να με ενημερώσουν).(Το καινούριο ρούτερ το πήρα αναγκαστικά διότι είχα πολλές αποσυνδέσεις και μου το πρότειναν απο την ίδια την Forthnet) .

Επομένως έπρεπε να κάτσω στην FORTHNET μέχρι το καλοκαίρι του 2018 αλλά όχι με το παλιό πάγιο που είχα ,(ο συνάδελφος της μου είπε οτι μπορώ να μείνω μέχρι το καλοκαίρι με την προηγούμενη τιμολόγηση) ,η νέα τιμολόγηση είναι 10 ευρώ πάνω και δεν με συμφέρει.Για να πετύχω την παλιά χρέωση θα πρέπει να προπληρώσω ολο το 2018.

Εν τέλει τους είπα άκυρο και τώρα θέλουν 70 ευρώ πέναλτυ επειδή έφυγα.

Έχει κανείς καμία συμβουλή για την περίπτωση μου. 

Δημοσ.

Ωραία,υπάρχει όμως περίπτωση να με βοηθήσει κάπως η συνομιλία με τον 1ο υπάλληλο σε περίπτωση που με τρέχουν δικαστικά ?? Επειδή δεν νομίζω να πληρώσω το πέναλτυ έτσι όπως τράβηξε η διαδικασία.

Δημοσ.

Πρέπει να ξέρουμε πως όταν μας δίνουν κάτι πέραν αυτών που δικαιούμαστε από το αρχικό συμβόλαιο που υπογράψαμε πάντα υπάρχει ο κανόνας τουλάχιστον για ένα χρόνο στην παράταση του συμβολαίου μας ή κάποια οικονομική επιβάρυνση.

Για αυτό όταν μας λένε όταν μας δίνουν κάτι χωρίς υποχρέωση (συνήθως δεν το κάνουν ποτέ και πάντα υπάρχει παγίδα) πρέπει να ζητάμε να μιλήσουμε με κάποιον Προιστάμενο επώνυμα με την υποχρέωση μαγνητοφωνημένης συνομιλίας στην οποία να δέχονται ότι η οποιαδήποτε παροχή τους δεν ενέχει καμία περαιτέρω υποχρέωση οικονομική ή παράταση συμβολαίου από εμάς. Να είστε σίγουροι ότι δεν θα το κάνουν γιατί απλά άλλος είναι ο σκοπός του ευγενικού τηλεφωνήματός τους.:P

Κανείς σήμερα δεν μας χαρίζει τίποτε γιατί μας απλά μας αγαπά.Πάντα θα υπάρχει στο βάθος αντάλλαγμα της προσφοράς του.

Δημοσ.

Το κακό με τις τρίτες εταιρίες. Αυτό που λες είναι ιδιαίτερα έντονο τόσο σε wind όσο και fortnet. Γιατί; Γιατί πολύ απλά τα τμήματα που κάνουν αυτά είναι έξω εταιρικά και γι αυτό δεν βρίσκεις τον αρχικό υπάλληλο. Καλά ξεμπερδέματα φίλε μου, θέλει υπομονή τώρα από μέρους σου. 

Για το θέμα της ποινής πλέον γνώμη μου είναι να μην τα αφήνεις λόγο Τειρεσία. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...