yiorta Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 21 ώρες πριν, leo066 είπε Ποιο κόλπο? Αγορά παιχνιδιών από άλλο store με gift card? Ναι. 13 ώρες πριν, d_gkal είπε Έχω μέρες να αγοράσω. Στο λογαριασμό σου φαίνεται αγορασμενο; Στο store (κονσόλα) τι εμφανίζει; Το έκανα από Βραζιλία και μπερδεύτηκα αρκετά. Τελικά το κατάφερα, αλλά δεν θυμάμαι πόσα πισωγυρίσματα έκανα μέχρι να πετύχει. Τέτοιο μπέρδεμα, που μου εμφανίζει ότι το έχω 2 φορές στον λογαριασμό μου, η μία δωρεάν...
leo066 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 10 λεπτά πριν, yiorta είπε Ναι. Το έκανα από Βραζιλία και μπερδεύτηκα αρκετά. Τελικά το κατάφερα, αλλά δεν θυμάμαι πόσα πισωγυρίσματα έκανα μέχρι να πετύχει. Τέτοιο μπέρδεμα, που μου εμφανίζει ότι το έχω 2 φορές στον λογαριασμό μου, η μία δωρεάν... Πας στο βραζιλιάνικο store βρίσκεις το παιχνίδι και το αγοράζεις με την gift card, στο τέλος επιλέγεις να γίνει εγκατάσταση στην κονσόλα 1
NoMans Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Καλά όλα αυτά, αν για ένα παιχνίδι (Forza Horizon 5 - 400BR) χρειάζεσαι 2 gift cards των 200BR (δεν βρήκα των 400) θα το δεχτεί άραγε? Ή τσάμπα κόπος και χρήμα?
leo066 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 4 λεπτά πριν, NoMans είπε Καλά όλα αυτά, αν για ένα παιχνίδι (Forza Horizon 5 - 400BR) χρειάζεσαι 2 gift cards των 200BR (δεν βρήκα των 400) θα το δεχτεί άραγε? Ή τσάμπα κόπος και χρήμα? Φυσικά και το δέχεται. Επίσης τυχών υπόλοιπο μένει στο λογαριασμό σου 1
riklove Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Καλημέρα! το κολπάκι που αναφέρεται πλέον δεν δουλεύει σε μένα βλέπει ότι είμαι από Ελλάδα και δεν μου κάνει την εξαργύρωση έχει αλλάξει κάτι;
The_Judas Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 59 λεπτά πριν, riklove είπε Καλημέρα! το κολπάκι που αναφέρεται πλέον δεν δουλεύει σε μένα βλέπει ότι είμαι από Ελλάδα και δεν μου κάνει την εξαργύρωση έχει αλλάξει κάτι; Μπορείς να βάλεις vpn να, ορίσεις χώρα βραζιλία και μετά να πατήσεις εξαργύρωση. ισως σου ζητήσει και βραζιλιάνικη διεύθυνη. Βρίσκεις στο ιντερνετ μια πραγματική διεύθυνση και την δηλώνεις. 1
riklove Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Όντως αυτό ήτανε έπρεπε να αλλάξω χώρα και να ανοίξω το VPN. Ωχ ξυπνάνε σιγά-σιγά. Το περίεργο ήτανε ότι είχα κάνει αρκετές αγορές πριν τον Σεπτέμβριο. Βασικά το Έχω λιώσει και παίρνω auric cells στο dbd. Να σαι καλά σε ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σου, καλή συνέχεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα