iznotak Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Προτάσεις για παιχνίδια στο Xbox One αν δεν ξέρεις αγγλικά Ο γαμπρός μου πήρε Xbox one με Fallout 4 αλλά δυσκολεύεται γιατί δεν γνωρίζει αγγλικά. Ποια άλλα παιχνίδια προτείνετε; Είδα στις προφορές ότι έχει το forza 6 σε χαμηλή προσφορά και φαίνεται καλό. Επίσης πώς μπορεί να παίζει παλιά παιχνίδια (bubble bubble, tetris, street fighter II etc); Πρέπει να αγοράσει κάποιο pack ή μπορεί να κάνει το Xbox να δουλεύει σαν emulator κάπως; Επίσης σχετικά και χρήσιμα threads: Quote Προτάσεις για παιχνίδια στο Xbox One (γενικό thread) Προτάσεις για παιχνίδι για 2 ή περισσότερα άτομα στο Xbox One [couch co-op, vs, split-screen] Προτάσεις για παιχνίδια RPG [Xbox One]
lak10 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 δεν γινεται να δουλεψει ως emulator παρα μονο για ορισμενα παιχνιδια του xbox360 μπορει να παιξει καποιο shooter που δεν απαιτει γνωσεις αγγλικων η καποιο αθλητικο παιχνιδι 1
keropi Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 πήρε λάθος ΧΒΟΧ για emulators, το 1ο είναι αυτό που κάνει παπάδες σε emulators.... ούτε το 360 δεν το φτάνει και ας έχει σπάσει πλήρως για homebrew. Το μόνο που είναι κοντά στο κλασσικό ΧΒΟΧ είναι το wii.
bedazzled Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 πήρε λάθος ΧΒΟΧ για emulators, το 1ο είναι αυτό που κάνει παπάδες σε emulators.... ούτε το 360 δεν το φτάνει και ας έχει σπάσει πλήρως για homebrew. Το μόνο που είναι κοντά στο κλασσικό ΧΒΟΧ είναι το wii. Γιατί είναι καλύτερο το OG XBOX; Λόγω x86 CPU;
HarryGrey Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Ο γαμπρός μου πήρε Xbox one με Fallout 4 αλλά δυσκολεύεται γιατί δεν γνωρίζει αγγλικά. Ποια άλλα παιχνίδια προτείνετε; Είδα στις προφορές ότι έχει το forza 6 σε χαμηλή προσφορά και φαίνεται καλό. Επίσης πώς μπορεί να παίζει παλιά παιχνίδια (bubble bubble, tetris, street fighter II etc); Πρέπει να αγοράσει κάποιο pack ή μπορεί να κάνει το xbox να δουλεύει σαν emulator κάπως; Μπορεί να παίξει ΜΟΝΟ στο xbox one το Rare Replay, πρόκειται για συλλογή-διαμάντι που αποτελείται από 30 παιχνίδια. http://www.metacritic.com/game/xbox-one/rare-replay Και αυτομάτως θα έχει στη κονσόλα του περισσότερα n64 games απ ότι έχει το wii u. http://national.suntimes.com/national-entertainment/7/72/1624056/xbox-one-wii-u-n64-games Καθόλου άσχημα νομίζω...
Markantonis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Xbox One - Προτάσεις για παιχνίδι Μετά από μια δεκαετία και, έχω στην κατοχή την παραπάνω παιχνιδομηχανή. Καταλαβαινετε πως πελαγωνω στην επιλογή παιχνιδιών, μιας και το τελευταίο που έπαιξα ήταν το Age of Mythology. Ποια παιχνίδια θα μου προτείνατε; Άκουσα πως είναι καλά τα PES 2018, Call of duty ww2, Halo 5
kostiger Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Επισης.Gears of War 4. Quantum Break. Rise of the Tomb raider. 1
postfire Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) δες και την υπηρεσια xbox game pass εχει αρκετους τιτλους που προαναφερθηκαν με 10 ευρω το μηνα επισης τσεκαρε και το rime ειναι νεος τιτλος λιγο ιδιαιτερος αλλα πολυ καλο παιχνιδι Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2018 από postfire 3 1
Markantonis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Επίσης, ανάμεσα στα PES 2018 και FIFA 2018, ποιο θα προτιμούσατε;
Socratis_g Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Με γεια φίλε! Και τα δύο είναι τέλεια ποδόσφαιρα. Απειρες ώρες και στα δύο. Απλά στο xbox Παίρνεις μόνο Fifa 18, γιατί στο PRO 18 δεν έχεις δυνατότητα να φορτώσεις αρχείο και να φτιάξεις ομάδες και ομίλους όπως γίνεται στο ps4 και το pc. Εκτός απο τα παραπάνω που σου είπαν τα παιδιά, αν σου αρέσουν τα αυτοκίνητα, Οποσδήποτε παίρνει forza horizon 2 + 3! Και τα τελευταία forza motorsport! 1 1
donakos83 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Καλημέρα και από μένα....είμαι κάτοχος xbox one s (ελπίζω μέσα στο 18 να κάνω αντικατάσταση με το x). Λοιπόν ωποσδηποτε call of duty ww2 πολύ δυνατό!Αν μπεις και κάποια στιγμή online στείλε μου να γίνουμε φίλοι καθώς παίζω...Halo 5 εννοείται χωρίς αυτό xbox δεν γίνεται..και fifa 18 πολύ καλύτερο του pro..και θα σου πρότεινα και mortal kombat xl αν είσαι fun....καλό λιώσιμο φίλος!!!! 1
Socratis_g Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 αν μπλέξεις και με fighting εννοείται κοιτάς Ιnjusice 2 με κλειστά ματια. 1 1
Fulgore Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Halo MCC ρε,τι Halo 5 και πρασινα αλογα. 1
kostiger Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 3 ώρες πριν, Fulgore είπε Halo MCC ρε,τι Halo 5 και πρασινα αλογα. To MCC δεν εχει πατσαριστει ακομα... 1
Fulgore Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, kostiger είπε To MCC δεν εχει πατσαριστει ακομα... Ναι και τι παει να πει αυτο. Δηλαδη τα ποδοσφαιρακια που αναφερει παραπανω ειναι γιατι εχουν πατσαριστει για το One X και τον ενδιαφερουν?Ουτως ή αλλως γενικα ρωταει ποια παιχνιδια αξιζουν και οχι ποια παιχνιδια τρεχουν καλυτερα στο X. Στις 8/2/2018 στις 5:38 ΠΜ, Markantonis είπε Καταλαβαινετε πως πελαγωνω στην επιλογή παιχνιδιών, μιας και το τελευταίο που έπαιξα ήταν το Age of Mythology. Ποια παιχνίδια θα μου προτείνατε; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα