Γιαούρτι Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δοκίμασα να κάνω resize το δίσκο ενός λάπτοπ. Κάνει ρεσταρτ κι έχει 4 ώρες κολλημένο στην παρακάτω εικόνα. Θα το αφήσω μέχρι το πρωί. Αν δεν αλλάξει τι κάνω; Έχω κάνει πολλές φορές resize. Ποτέ δεν είχα τέτοιο θέμα. Το πρόβλημα είναι ότι έχω αρχεία που χρειάζομαι. Αν το σταματήσω θα μπορέσω να τα σώσω ;
kormos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Στις 2/8/2018 στις 2:03 ΠΜ, Γιαούρτι είπε Δοκίμασα να κάνω resize το δίσκο ενός λάπτοπ. Κάνει ρεσταρτ κι έχει 4 ώρες κολλημένο στην παρακάτω εικόνα. Θα το αφήσω μέχρι το πρωί. Αν δεν αλλάξει τι κάνω; Έχω κάνει πολλές φορές resize. Ποτέ δεν είχα τέτοιο θέμα. Το πρόβλημα είναι ότι έχω αρχεία που χρειάζομαι. Αν το σταματήσω θα μπορέσω να τα σώσω ; Το ποιό πιθανό είναι να γίνουν "αχταρμάς" αν το κόψεις...
Γιαούρτι Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Τελικά μέχρι το μεσημέρι που το άφησα δεν άλλαξε τίποτα. Αποφάσισα να το σταματήσω. Μου εμφάνισε ένα μύνημα ότι κάτι δε μπορεί να γίνει, μπήκε στα windows και όλα ήταν μια χαρά. Είχε γίνει και το resize. Έκανα φορμάτ που ήθελα και όλα καλά. Τα αρχεία δε χάθηκαν
kormos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 10 ώρες πριν, Γιαούρτι είπε Τελικά μέχρι το μεσημέρι που το άφησα δεν άλλαξε τίποτα. Αποφάσισα να το σταματήσω. Μου εμφάνισε ένα μύνημα ότι κάτι δε μπορεί να γίνει, μπήκε στα windows και όλα ήταν μια χαρά. Είχε γίνει και το resize. Έκανα φορμάτ που ήθελα και όλα καλά. Τα αρχεία δε χάθηκαν Τέλεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα