Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είπα και εγώ να πάρω ένα macbook pro για να πετάξω ένα χάρβαλο pc που με έχει κρεμάσει 5 φορές το τελευταίο μήνα. Δυσκολεύομαι να συνηθίσω το νέο λειτουργικό αλλά πιστευω θα τα καταφέρω. Το χρησιμοποιώ μόνο για μουσική και ειδικά σερατο, οπότε όταν είμαι στο πρόγραμμα δεν μου φαίνεται διαφορά αν είμαι σε windows η mac.

Το πρόβλημα είναι όταν φτιάχνω τα τραγούδια μου. Υπάρχει κάτι καλύτερο από το finder, όπως ο file explorer των windows.; Δηλαδή να έχει ένα tree αριστερά για εύκολη μεταβίβαση μεταξύ φακέλων, CUT-paste (όχι μόνο copy), και το ποιο βασικό λίστα με περισσότερες λεπτομέρειες για τα αρχεία (φωτο).

Capture.JPG

Δημοσ.
14 ώρες πριν, hdonoblepsias είπε

Είπα και εγώ να πάρω ένα macbook pro για να πετάξω ένα χάρβαλο pc που με έχει κρεμάσει 5 φορές το τελευταίο μήνα. Δυσκολεύομαι να συνηθίσω το νέο λειτουργικό αλλά πιστευω θα τα καταφέρω. Το χρησιμοποιώ μόνο για μουσική και ειδικά σερατο, οπότε όταν είμαι στο πρόγραμμα δεν μου φαίνεται διαφορά αν είμαι σε windows η mac.

Το πρόβλημα είναι όταν φτιάχνω τα τραγούδια μου. Υπάρχει κάτι καλύτερο από το finder, όπως ο file explorer των windows.; Δηλαδή να έχει ένα tree αριστερά για εύκολη μεταβίβαση μεταξύ φακέλων, CUT-paste (όχι μόνο copy), και το ποιο βασικό λίστα με περισσότερες λεπτομέρειες για τα αρχεία (φωτο).

Capture.JPG

https://cocoatech.com/#/

Δημοσ.
Στις 2/8/2018 στις 1:30 ΠΜ, hdonoblepsias είπε

Δηλαδή να έχει ένα tree αριστερά για εύκολη μεταβίβαση μεταξύ φακέλων, CUT-paste (όχι μόνο copy), και το ποιο βασικό λίστα με περισσότερες λεπτομέρειες για τα αρχεία (φωτο).

Είχα δει ένα video στο youtube για το πως μπορείς να έχεις cut-paste στον finder. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η καλύτερη ενναλακτική λύση του finder είναι το PATHFINDER.

Μπορείς να κάνεις σχεδόν τα πάντα από εκεί,αν και έχει ένα σχετικό learning curve.

Το χρησιμοποιώ χρόνια και με έχει βολέψει πολύ.

Κατέβασε το trial από εδώ 

https://cocoatech.com/#/

Στο finder Cut + paste είναι CMD C  (όπως το Copy) και μετά Option (Alt) +CMD + V.

Πάντως μπορείς να δεις όλα τα στοιχεία που χρειάζεσαι από το finder, αν αλλάξεις το view σου. (Πάνω αριστερά στο menu bar).

Επεξ/σία από Jiakometi

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...