aglos92 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπέρα! Εχω : όλα τα dimms είναι ίδια ,Windows 7 ultimate ,64bit , max motherboard (Asus p5b-de) readable ram 8 gb σε 4 slots, οι μνήμες αναγνωρίζονται από τα bios και από το cpuz και speccy κανονικά (4χ2gb=8gb) αλλά τα windows μου βγάζουν 3.44gb usable... "Λυσεις" που έχω κοιτάξει χωρίς αποτέλεσμα. 1.msconfig>boot>advanced settings>max memory 2.αλλαγη των dimms από σλοτ σε σλοτ ΥΓ. Έγινε ταυτόχρονα αλλαγή επεξεργαστή και αναβάθμιση ραμ χωρίς φορμάτ....δούλεψε για 5 μέρες κανονικά 8gb ...έπειτα έπεσε στα 3.44 Καμία πρόταση ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
c0stas13 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Καλημερα, για δες στο bios το ram remapping. advanced chipset features > northbridge configuration > memory remap να ειναι enabled.
aglos92 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 @c0stas13 ευχαριστώ πολύ! Το έκανα και πήγε 7,44gb...λογικα θα είναι κάποιο hardware reserved... ευχαριστώ πολύ και πάλι! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα