Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους ,

Σημερα το απογευμα με πειρανε τηλεφωνο για προσφορα απο την vodafone  προσφερωντας μου να μεταφερθω στην εταιρεια τους με ADSL  και να πληρωνω παγιο 18.90 τον μηνα και να αναβαθμησουμε την γραμμη απευθειας σε VDSL 50  Μbps με εξτρα χρεωση 6 ευρω , απεριοριστα σταθερα και 4 ωρες κινητα και το παγιο 2 πρωτους μηνες δωρεαν 

οι ερωτησεις μου ειναι οι εξης : 

1) ειναι καλη εταιρεια? 

2) δεν ειναι πολυ χαμηλο το πακετο για VDSL? μηπως κατι παιζει η εγω ειμαι καχυποπτος? 

3) μηπως θα ηταν καλυτερα αν θελω να κλεισω για πακετο να παω απευθειας απο το καταστημα τους ? 

Δημοσ.

Μίπως λένε ότι να ναι γτ το πακέτο της vodafone έχει απεριόριστα σταθερά 6 ώρες κινητά και εξωτερικά και 50 internet είναι στα 33,8 αν έχεις και κινητό το πάνε στα 31,8

Εκτός αν είναι προωθητική ενέργεια

Ρώτα αν μπορούνε να σου στείλουν τα συμβόλαια μέσω email να τα διαβάσεις 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, pinakas0 είπε

Μείνε μακριά από αυτήν την εταιρεία. Μηδενική τεχνική υποστήριξη, ψεύτες, κακό ιντερνετ

Εγω εχω θεμα με το internet σε vodafone.

Εχω VDSL και δεν πιανο την ταχητα 24 ωρες την ημερα.

Και η vodafone λεει μια χαρα εισαι

Επεξ/σία από Margiras
Δημοσ.

Καλησπέρα.Επειδή είμαι παθών θα σου πω δύο πράγματα.είχα forthnet μαζί με nova.το συμβόλαιο μου ήταν για 35 ευρώ ίντερνετ σταθερό(απεριόριστα σταθερά και υπεραστικά και 8 ώρες σε κινητά).καλή τιμή.αλλά δεν πλήρωνα ποτέ τόσα.τα 40 Ήταν μίνιμουμ.

Πήγα σε βονταφον tv μαζί με ίντερνετ κτλ.ενώ μου είχαν πει ότι δεν θα έχω Την μεταφορά κτλ μου ήρθε πρώτος λογαριασμός 100 ευρώ.

Η ταχύτητα είναι ακριβώς η ίδια οπότε μην περιμένεις διάφορα επειδή άλλαξες εταιρία.6 mbps 6 έχω ακομα

Σας τα γράφω αναλυτικά γιατί είναι όλοι λαμόγια και θέλουν μονο να φάνε.

Στην τηλεφωνική σου Επικοινωνία αν βάλεις vbsl να είσαι ξεκάθαρος ότι άμα δεν πιάσω πάνω από τόσα mbps θα ζητήσω διακοπή συμβολαίου.θα σε πάρουν για εξακρίβωση και θα ηχογραφούν την συνομιλία.στο λέω γιατί φίλος έβαλε vbsl και είχε ταχύτητα λίγο πιο πάνω από όσο έπιανε χωρις.

Πολυ Προσοχή.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Margiras είπε

Εγω εχω θεμα με το internet σε vodafone.

Εχω VDSL και δεν πιανο την ταχητα 24 ωρες την ημερα.

Και η vodafone λεει μια χαρα εισαι

Χρειάζομαι 10 σελίδες για να σου γράψω ιστορίες τρόμου πελατών της Vodafone. Οι κόφτες που έχουν δε στο ιντερνετ είναι για να κλαις τα λεφτά σου. 

Επεξ/σία από pinakas0
Δημοσ.

Εγω τωρα εχω παρατεριση με το speedtest.

Εχω ενα μηνα που το παρατιρισα.

Και η ταχυτητα παει σε adsl.

Δεν το περιμενα αυτο απο την vodafone.

Το cosmote πος ειναι;

Δημοσ.

Να ξέρεις όλες οι εταιρίες χρεώνουν όσα θέλουν και απο υπηρεσίες είναι αστα 

Αν δουν ότι έχουν να κάνουν με πελάτη που φωνάζει κτλ μια χαρα σε εξυπηρετουν 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...