Fulgore Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 18 λεπτά πριν, james rod είπε ακομα και στην αγορα των μεταχειρισμενων υπαρχουν καποιοι κανονες οπως, προιοντα χωρις εγγυηση ειναι στην μιση τιμη και κατω, αναλογως το προιον. Δεν υπαρχουν κανονες στην αγορα μεταχειρισμενων,οσο θελει πουλαει ο καθενας αρκει να μην πουλαει πολλα ιδια προιοντα σε ποσοτητα(γιατι εκει θα θεωρηθει εμπορος και παμε σε αλλη κατηγορια). Το αν θα τα αγορασει καποιος σε οτι τιμη να ναι αυτο ειναι αλλο θεμα. 11 λεπτά πριν, mariosgal είπε Προφανώς υπάρχουν κανόνες. Σου έδωσα παράδειγμα πάνω στο edit Τι ακριβως παραδειγμα μου εδωσες πιο πανω?Οτι ενας πουλαει μια 280 σε χ τιμη?Δικαιωμα του. 1
mariosgal Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Προφανώς υπάρχουν κανόνες. Όταν πουλάς κάτι μεταχειρισμένο το δίνεις 10-20% κάτω απ ότι έχει καινούργιο, αν δεν έχει εγγύηση άλλο 20% κατω(ψιλό τυχαία τα νούμερα). Τώρα οποίος θέλει το βάζει και 10% πάνω απ το σκρουτζ και το έχεις αγγελία 3 χρόνια να κάθεται... Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2018 από mariosgal 1
makis269 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Fulgore είπε Η απλα δεν εχει ορεξη να ακουσει τα ανουσια παζαρια του καθενος. Και εγω πχ οταν εβαλα για αγγελια την δικη μου καρτα ειχα καποιους εξυπνους να μου προσφερουν μεχρι και 80ευρω κατω για ''να μου διωξουν το βαρος της καρτας''. Και με αρκετα αλλα ατομα πιο παλια πριν το mining τα ιδια μου λεγανε πολλοι στις συναλλαγες.Οτι πανε και τους πριζουν ορισμενοι για παζαρια μπας και γλυτωσουν απο καρτες αξιας 500+ευρω(ή και σε κινητα ακομα)5-10ευρω λες και θα σωθουν. Αλλοι παλι σου στελνουν μνμ και σε ρωτανε αν η καρτα ειναι διαθεσιμη και μετα εξαφανιζονται χωρις λογο. Αρα οχι δεν ειναι τα πραγματα οπως τα νομιζεις και ουτε νομιζω ο καθενας εχει ορεση να τρωει στο κεφαλι τα ψυχολογικα του καθενος. Εχεις πετυχει ποτε σου σε καποιο προιον να γραφουν καλα σχολια οταν μιλαμε για αγγελιες και μεταπωληση? Έχεις γράψει ένα κάρο πράγματα ασυναρτητα με αυτά που γράφω .διαβάζεις αυτά που γράφω ή απλώς πληκτρολογείς όλην την ώρα στο σπίτι.που γράφω για καλύτερη τιμή .αυθαίρετα το λες .διάβαζε πρώτα τουλάχιστον τι γράφω. 6 ώρες πριν, Fulgore είπε Η απλα δεν εχει ορεξη να ακουσει τα ανουσια παζαρια του καθενος. Και εγω πχ οταν εβαλα για αγγελια την δικη μου καρτα ειχα καποιους εξυπνους να μου προσφερουν μεχρι και 80ευρω κατω για ''να μου διωξουν το βαρος της καρτας''. Και με αρκετα αλλα ατομα πιο παλια πριν το mining τα ιδια μου λεγανε πολλοι στις συναλλαγες.Οτι πανε και τους πριζουν ορισμενοι για παζαρια μπας και γλυτωσουν απο καρτες αξιας 500+ευρω(ή και σε κινητα ακομα)5-10ευρω λες και θα σωθουν. Αλλοι παλι σου στελνουν μνμ και σε ρωτανε αν η καρτα ειναι διαθεσιμη και μετα εξαφανιζονται χωρις λογο. Αρα οχι δεν ειναι τα πραγματα οπως τα νομιζεις και ουτε νομιζω ο καθενας εχει ορεση να τρωει στο κεφαλι τα ψυχολογικα του καθενος. Εχεις πετυχει ποτε σου σε καποιο προιον να γραφουν καλα σχολια οταν μιλαμε για αγγελιες και μεταπωληση? Αν κάποιος πωλητής δεν έχει όρεξη μπορεί να μην βάζει δημόσιες αγγελίες .είναι πολύ απλό τι δεν κατάλαβες. Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2018 από makis269 1
Fulgore Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, makis269 είπε Αν κάποιος πωλητής δεν έχει όρεξη μπορεί να μην βάζει δημόσιες αγγελίες .είναι πολύ απλό τι δεν κατάλαβες. Οταν βαζεις μια αγγελια σαν πωλητης δεν εισαι υποχρεωμενος να δεχεσαι τα παζαρια του καθενος. Δικαιωμα σου ειναι αν θα δεχτεις παζαρια ή οχι. Η δεν γραφεις τιποτα ή γραφεις τιμη συζητησιμη αλλιως το ξεκαθαριζεις οτι παζαρια δεν σε ενδιαφερουν.Ξεκαθαρα πραγματα. Αν εσυ εισαι αυτος που δεν μπορεις να το καταλαβεις ρωτησε αν θες και τους moderators του forum. Γιαυτο και αρκετοι το τονιζουν στις αγγελιες τους οτι''τυχον παζαρια θα διαγραφονται αυτοματα'',για να μην τους ζαλιζει ο καθε ακυρος. Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2018 από Fulgore 1
makis269 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, Fulgore είπε Οταν βαζεις μια αγγελια σαν πωλητης δεν εισαι υποχρεωμενος να δεχεσαι τα παζαρια του καθενος. Δικαιωμα σου ειναι αν θα δεχτεις παζαρια ή οχι. Και απο την στιγμη που το ξεκαθαριζεις αυτο γραφοντας το και στην αγγελια δεν υπαρχουν μα και μου. Ειναι απλο/ξεκαθαρο. Αν εσυ εισαι αυτος που δεν μπορεις να το καταλαβεις ρωτησε αν θες και τους moderators του forum. Γιαυτο και αρκετοι το τονιζουν στις αγγελιες τους οτι''τυχον παζαρια θα διαγραφονται αυτοματα'',για να μην τους ζαλιζει ο καθε ακυρος. Να μου κανει παραπονο καποιος για τους πωλητες που δεν βαζουν πολλα στοιχεια για τα προιοντα που πουλανε(απο που αγοραστηκε,αν υπαρχει αποδειξη και απο που κλπ). Αυτοι οι οποιοι πουλανε προιοντα (για τα οποια ομως υπαρχει αποθεμα στην αγορα)μεταχειρισμενα ακριβοτερα απο οσο εχουν καινουργια σε καταστηματα,τοτε προφανως απλα δεν ασχολεισαι μαζι τους και τους προσπερνας. Ναι υπαρχουν και αυτοι,οπως υπαρχουν και απαραδεκτοι αγοραστες(γιατι μην ξεχναμε οτι αυτος που ειναι αγοραστης μπορει να γινει ταυτοχρονα και πωλητης και το αντιστροφο). Ουφ κουράστηκα μαζί σου θα απαντάς συνέχεια και δεν έχω τώρα εγώ την όρεξη .
Fulgore Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, makis269 είπε Ουφ κουράστηκα μαζί σου θα απαντάς συνέχεια και δεν έχω τώρα εγώ την όρεξη . Μην φοβασαι,το παραπανω σχολιο μου ειναι το τελευταιο γιατι και πολυ ασχοληθηκα. Στις 7/2/2018 στις 9:39 ΜΜ, kostasneo είπε Δεν έχει και πολύ καιρό από τότε που το 90% των καρτών γραφικών , παγκοσμίως , εξαφανίστηκαν απο τα ράφια των εταιρειών στην Ελλάδα αλλα και στο εξωτερικό λόγω του Bitcoin Και της εξόρυξής του . Θέλω να εκφράσω τον προβληματισμό μου προς τους Διαχειριστές οι οποίοι δεν έχω δει να κάνουνε κάποιο post περι αγγελιών οι οποίες ειναι εξωφρενικά φουσκωμένες με όλους τους ανθρώπους να πουλάνε τις 1070 600 ευρω μεταχειρισμένες για να βγάλουνε τα φράγκα τους πίσω . Παρακλώ πολύ όποιος θελει να αγοράσει κάρτα γραφικών καλό θα είναι να είναι πάρα πολύ προσεκτικός. Διανύουμε μία κρίση η οποία δε ξέρουμε που θα βγεί. Να θυμισω μονο για ποιο λογο ανοιχτηκε το εν λογω θεμα. Ανοιχτηκε απο καποιον ο οποιος κανει παραπονα επειδη ορισμενοι πουλανε καρτες γραφικων φθηνοτερα απο οσο υπαρχουν στα καταστηματα αλλα ακριβοτερα απο οσο ειχαν παλια. 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Η κατάσταση αυτή είναι σας αρέσει δεν σας αρέσει. Απ' την στιγμή που η 1070 ξεκινάει από τα 615 ευρώ καινούργια στο σκρουτζ, τότε άνετα θα την δεις και 500 ευρώ σε αγγελίες(Με εγγύηση φυσικά). Αλλιώς βολευτείτε με κάμια 1050.
nectons Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 9 ώρες πριν, Fulgore είπε Η απλα δεν εχει ορεξη να ακουσει τα ανουσια παζαρια του καθενος. Και εγω πχ οταν εβαλα για αγγελια την δικη μου καρτα ειχα καποιους εξυπνους να μου προσφερουν μεχρι και 80ευρω κατω για ''να μου διωξουν το βαρος της καρτας''. Και με αρκετα αλλα ατομα πιο παλια πριν το mining τα ιδια μου λεγανε πολλοι στις συναλλαγες.Οτι πανε και τους πριζουν ορισμενοι για παζαρια μπας και γλυτωσουν απο καρτες αξιας 500+ευρω(ή και σε κινητα ακομα)5-10ευρω λες και θα σωθουν. Αλλοι παλι σου στελνουν μνμ και σε ρωτανε αν η καρτα ειναι διαθεσιμη και μετα εξαφανιζονται χωρις λογο. Αρα οχι δεν ειναι τα πραγματα οπως τα νομιζεις και ουτε νομιζω ο καθενας εχει ορεση να τρωει στο κεφαλι τα ψυχολογικα του καθενος. Εχεις πετυχει ποτε σου σε καποιο προιον να γραφουν καλα σχολια οταν μιλαμε για αγγελιες και μεταπωληση? Πολύ μιζέρια για το τίποτε... εγώ προσωπικά όταν δω μια αγγελία που δεν μου κάνει απλά την προσπερνώ. Απλά. Και αν έχει παράλογη τιμή ίσως και να στείλω ένα μήνυμα εντελώς συμβουλευτικό γιατί ίσως να μην γνωρίζει ο πωλητής την πραγματική τιμή η ίσως απλά είναι καινούριος και δεν γνωρίζει πως έχουν τα πράγματα. 11 ώρες πριν, KNSM είπε Στο πρωτο σου post στο οποιο απαντησα, ρωτας τι να κανει καποιος. Σου μιλησα για υπεραξια=κατι το πληρωνεις αρκετα παραπανω λογω ειδικων συνθηκων. Η γνωμη μου ειναι να μην αλλαξει καρτα αυτην την εποχη. Απο εκει και περα πουληστε οσο θελετε και αγοραστε οσο θελετε. Αφηστε η οχι αρνητικα σχολια. Ποσως με ενδιαφερει. Τι δεν καταλαβαινεις? βρε εγώ σχολίασα τα αρνητικά σχόλια. Για αυτό δεν μιλάει το θέμα? Δεν μας ενδιαφέρει το γιατί και πως βάζει κάποιος μια αγγελία η τι τιμή κοστολογεί και γιατί αυτό που πουλάει. Συζητάμε για τα αρνητικά σχόλια και την μιζέρια αυτών που κριτικάρουν την τιμή που βάζει ο καθένας στις αγγελίες.
strawman Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Κανονες στα μεταχειρισμενα δεν υπαρχουν. Ο καθενας οτι του καπνισει μπορει να κανει. Υπαρχουν βεβαια κατι αστεια τυπακια (και δεν μιλαω μονο για οσους πουλανε καρτες γραφικων) που πουλανε σε οτι τιμες τους ερθει στο κεφαλι, οπως i5 6600 στα 200€ ας πουμε.Περα απο το αστειο του πραματος, δεν βλεπω γιατι πρεπει να μας απασχολει αυτο. Οσο για τις καρτες, προφανως και καποιος θα την πουλησει ακριβοτερα απο οτι την πηρε αν οι τιμες εχουν παει στο θεο. Δηλαδη αν θες να αναβαθμισεις μια 1060 σε 1070 θα πουλησεις την 1060 200€ και θα βαλεις 400€ απτην τσεπη σου? 1
james rod Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 12 ώρες πριν, Fulgore είπε Οταν βαζεις μια αγγελια σαν πωλητης δεν εισαι υποχρεωμενος να δεχεσαι τα παζαρια του καθενος. Δικαιωμα σου ειναι αν θα δεχτεις παζαρια ή οχι. Η δεν γραφεις τιποτα ή γραφεις τιμη συζητησιμη αλλιως το ξεκαθαριζεις οτι παζαρια δεν σε ενδιαφερουν.Ξεκαθαρα πραγματα. Αν εσυ εισαι αυτος που δεν μπορεις να το καταλαβεις ρωτησε αν θες και τους moderators του forum. Γιαυτο και αρκετοι το τονιζουν στις αγγελιες τους οτι''τυχον παζαρια θα διαγραφονται αυτοματα'',για να μην τους ζαλιζει ο καθε ακυρος. δεν ισχυουν αυτα που γραφεις. δηλαδη αν καποιος βαλει μια καρτα σε εντελως ακυρη τιμη δε θα προσπαθησει ο αλλος να την μειωσει? δεν ειναι αγορα καινουργιου που εχει φιχ τιμη. σαφως και υπαρχουν κανονες στα μεταχειρισμενα. 32 λεπτά πριν, strawman είπε Οσο για τις καρτες, προφανως και καποιος θα την πουλησει ακριβοτερα απο οτι την πηρε αν οι τιμες εχουν παει στο θεο. Δηλαδη αν θες να αναβαθμισεις μια 1060 σε 1070 θα πουλησεις την 1060 200€ και θα βαλεις 400€ απτην τσεπη σου? εννοειται οτι o καθενας θα βαλει 400 απο την τσεπη του. δηλαδη αν καποιος παρει μια καρτα 1070 400 ευρω πριν ενα χρονο, τωρα πρεπει να την πουλησει 500? εγω προσωπικα θα εδινα τα 600 στην nvidia για καινουργια. τουλαχιστον αυτη πληρωνει και καποιους για ερευνα, ασχετως αν κερδοσκοπει και αυτη. επισης η καρτες δεν ειναι αυτοκινητα να εξαρτωνται απο τελη κυκλοφοριας και καταναλωση ή κυβικα για να ανεβοκατεβαινει η τιμη τους.
strawman Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 11 minutes ago, james rod said: εννοειται οτι o καθενας θα βαλει 400 απο την τσεπη του. δηλαδη αν καποιος παρει μια καρτα 1070 400 ευρω πριν ενα χρονο, τωρα πρεπει να την πουλησει 500? εγω προσωπικα θα εδινα τα 600 στην nvidia για καινουργια. τουλαχιστον αυτη πληρωνει και καποιους για ερευνα, ασχετως αν κερδοσκοπει και αυτη. επισης η καρτες δεν ειναι αυτοκινητα να εξαρτωνται απο τελη κυκλοφοριας και καταναλωση ή κυβικα για να ανεβοκατεβαινει η τιμη τους. Αυτα που λες απλα δεν στεκουν. Αν ευχαριστως θα εδινες τα 600 στην nvidia αντι για 500 σε μεταχειρισμενη τοτε το ιδιο θα εκανες και αν η μεταχειρισμενη ειχε 300 και η καινουργια 400. Ας κανουμε ενα υποθετικο παραδειγμα. Εχεις μια 1060 και θες να αναβαθμισεις σε 1070. Εχω 1070 και θελω να αναβαθμισω σε 1080. Αν η 1080 που θελω να παρω εχει 700€ και η 1070 που θες να παρεις εχει 500€ με ποια λογικη εγω θα την δωσω 300? Για να βαλω αλλα 400 απτην τσεπη μου? Και εσυ μετα ποσο θα την δωσεις την 1060? Θα κανεις δωρεαν αναβαθμιση σε 1070? Οι τιμες ακολουθουν το νομο προσφορας και ζητησης. Τελος. Δεν υπαρχει επιχειρημα εδω. Αν η ζητηση ειναι στο θεο και οι τιμες παιρνουν ανηφορα. Δεν γινεται αλλιως. Αν πουλαγαν ολοι τις 1070 στα 300€ τοτε καταρχας δεν θα βρισκες καν καρτα να αγορασεις γιατι θα ειχαν εξαφανιστει ολες. Στην τελικη, 200€ την ειχα την 1060 κουτατι με εγγυηση και μου κανανε παζαρια. Τωρα λουστειτε τα με ultrex. Αμα την βαλω παλι αγγελια στα 220€ θα την βαλω αλλα επειδη ειμαι καλος ανθρωπος, οχι επειδη δεν θελω να "αισχροκερδισω" 1
james rod Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, strawman είπε Αυτα που λες απλα δεν στεκουν. Αν ευχαριστως θα εδινες τα 600 στην nvidia αντι για 500 σε μεταχειρισμενη τοτε το ιδιο θα εκανες και αν η μεταχειρισμενη ειχε 300 και η καινουργια 400. Ας κανουμε ενα υποθετικο παραδειγμα. Εχεις μια 1060 και θες να αναβαθμισεις σε 1070. Εχω 1070 και θελω να αναβαθμισω σε 1080. Αν η 1080 που θελω να παρω εχει 700€ και η 1070 που θες να παρεις εχει 500€ με ποια λογικη εγω θα την δωσω 300? Για να βαλω αλλα 400 απτην τσεπη μου? Και εσυ μετα ποσο θα την δωσεις την 1060? Θα κανεις δωρεαν αναβαθμιση σε 1070? Οι τιμες ακολουθουν το νομο προσφορας και ζητησης. Τελος. Δεν υπαρχει επιχειρημα εδω. Αν η ζητηση ειναι στο θεο και οι τιμες παιρνουν ανηφορα. Δεν γινεται αλλιως. Αν πουλαγαν ολοι τις 1070 στα 300€ τοτε καταρχας δεν θα βρισκες καν καρτα να αγορασεις γιατι θα ειχαν εξαφανιστει ολες. Στην τελικη, 200€ την ειχα την 1060 κουτατι με εγγυηση και μου κανανε παζαρια. Τωρα λουστειτε τα με ultrex. Αμα την βαλω παλι αγγελια στα 220€ θα την βαλω αλλα επειδη ειμαι καλος ανθρωπος, οχι επειδη δεν θελω να "αισχροκερδισω" αυτα πο υγραφεις δεν υπαρχουν στα μεταχειρισμενα. προσφορα - ζητηση ειναι στα νεα προιοντα. καλα προσωπικα εγω εννοειται οτι θα την αγοραζα καινουργια, αλλα δεν μιλαμε γι' αυτο. για να παρει καποιος κατι μεταχειρισμενο πρεπει να εχει αρκετη διαφορα απο την τιμη που πωλειται καινουργιο, αλλιως δεν εχει κανενα νοημα η αγορα του. εδω αυτοκινητο παιρνεις και την επομενη αν πας να το πουλησεις στην αντιπροσωπεια σου λεει 4/5 χιλιαρικα κατω χαλαρα, οχι καρτα γραφικων. τελος η καρτα γραφικων δεν ειναι ειδος αναγκης να πρεπει να την αλλαξεις. αν τωρα θες να την αλλαζεις συχνα και εχεις τα φραγκα το κανεις, αλλιως δε κανεις αναβαθμιση. Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2018 από james rod
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Με την νοοτροπία που έχει αυτός ο γυφτολαός και σούπερ τιμή να βάλεις, πάλι θα προσπαθήσουν να κάνουν παζάρια. Δεν έχουν μάθει να εκτιμάνε το καλό μεταχειρισμένο και δεν μιλάω μόνο για GPUs αλλά π.χ. για ένα μεταχειρισμένο αμάξι σε άριστη κατάσταση ας πούμε που αν το δεις σαν τρίτος και όχι σαν γύφτος αγοραστής, καταλαβαίνεις ότι η τιμή είναι σούπερ και είναι γυφτιά να παζαρέψεις. Κατά τα άλλα, είπαμε, iPhone για μόστρα αλλά κάρτα ούτε για αναπάντητη. 3 minutes ago, james rod said: αυτα πο υγραφεις δεν υπαρχουν στα μεταχειρισμενα. προσφορα - ζητηση ειναι στα νεα προιοντα. καλα προσωπικα εγω εννοειται οτι θα την αγοραζα καινουργια, αλλα δεν μιλαμε γι' αυτο. για να παρει καποιος κατι μεταχειρισμενο πρεπει να εχει αρκετη διαφορα απο την τιμη που πωλειται καινουργιο, αλλιως δεν εχει κανενα νοημα η αγορα του. εδω αυτοκινητο παιρνεις και την επομενη αν πας να το πουλησεις στην αντιπροσωπεια σου λεει 4/5 χιλιαρικα κατω χαλαρα, οχι καρτα γραφικων. τελος η καρτα γραφικων δεν ειναι ειδος αναγκης να πρεπει να την αλλαξεις. αν τωρα θες να την αλλαζεις συχνα και εχεις τα φραγκα το κανεις, αλλιως δε κανεις αναβαθμιση. Η τιμή στα μεταχειρισμένα διαμορφώνεται ανάλογα με το τις τιμές των νέων. Με την 1070 να ξεκινάει από τα 600 νέα, την EVGA FTW μου δεν θα την έριχνα αυτή τη στιγμή κάτω από 450 σε αγγελία ούτε για αστείο. 1
3DJIN Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 οι τιμες στα μεταχειρισμενα ειναι χαμηλοτερες κυριως για 2 λογους 1.εχει βγει νεοτερο μοντελο και καλυτερο 2.δεν εχουν εγγυηση στην περιπτωση των 1080/1070/1060 ουτε νεο μοντελο εχει βγαλει η πρασινη ουτε οι καρτες ειναι εκτος εγγυησης αρα γιατι θελετε να αγορασε το τελευταιο-συγχρονο μοντελο σε τιμη του προηγουμενου? (gtx980) υπαρχει κατι καινουργιο? οχι
james rod Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 37 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Με την νοοτροπία που έχει αυτός ο γυφτολαός και σούπερ τιμή να βάλεις, πάλι θα προσπαθήσουν να κάνουν παζάρια. Δεν έχουν μάθει να εκτιμάνε το καλό μεταχειρισμένο και δεν μιλάω μόνο για GPUs αλλά π.χ. για ένα μεταχειρισμένο αμάξι σε άριστη κατάσταση ας πούμε που αν το δεις σαν τρίτος και όχι σαν γύφτος αγοραστής, καταλαβαίνεις ότι η τιμή είναι σούπερ και είναι γυφτιά να παζαρέψεις. Κατά τα άλλα, είπαμε, iPhone για μόστρα αλλά κάρτα ούτε για αναπάντητη. Η τιμή στα μεταχειρισμένα διαμορφώνεται ανάλογα με το τις τιμές των νέων. Με την 1070 να ξεκινάει από τα 600 νέα, την EVGA FTW μου δεν θα την έριχνα αυτή τη στιγμή κάτω από 450 σε αγγελία ούτε για αστείο. κοιτα το παζαρι ειναι παιχνιδι στα μεταχειρισμενα και μη νομιζεις, σαφως και οι περισσοτεροι ξερουν οτι ειναι καλο το αυτοκινητο απλα προσπαθουν να ριξουν κι αλλο την τιμη. εγω παντως μιλαω για αυτοκινητα που θα ειναι μηνων οχι παλια 5ετιας και πανω. πες οτι παιρνεις ενα με 20.000 πχ και θες να το αλλαξεις γιατι σε 6 μηνες ηρθε νεο πιο καυ.....κο. για να πουλησει κατι που ειναι μεταχειρισμενο η αντ/πια πρεπει να δωσει κινητρο στον αγοραστη αρα θα ριξει τον πωλητη. θα του πει στο αγοραζω 14 ξερω γω θα βγαλει και 2 απο την πωληση και ο επομενος αγοραστης θα ειναι ευχαριστημενος γιατι θα γλιτωσει 4 απο το καινουργιο που ειναι σεβαστο ποσο. αν του πει ομως στο 18 πχ ο αλλος θα βαλει 2 ακομα και θα το παρει καινουργιο. τα νουμερα τυχαια εννοειται. η τιμη εξαρταται και απο ποσο την εχεις αγορασει. αν εχεις δωσει 600 ειναι μια καλη τιμη τα 450 αν εχει εγγυηση η καρτα. αν εχεις δωσει ομως 450-500, τοτε δεν ειναι καλη η τιμη της.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα