Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Dr_73 είπε

Το ξέρουμε ήδη . Υπάρχει χρήστης εδώ με 7000+ posts που πρότεινε FX σε όλους, έναντι όλων των sandybridge , haswel & skylake.  Είναι επεξεργαστάρες. Ειδικά αν ήσουν υπάλληλος της ΔΕΗ με τσάμπα ρεύμα, γιατί η κατανάλωση συγκρίνεται με kumtel .

Πολύ μίσος για τους fx ......εγώ τουλάχιστον όταν ήμουν με fx 8350 4,7ghz + 780ti μια χαρά απέδιδε το σύστημα στα games και ήταν όλα κομπλέ και σε ρεύμα και σε temps.....έχεις χειριστεί ποτέ fx cpu?

• Like 5
  • Thanks 1
  • Απαντ. 182
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Πολύ μίσος για τους fx ......εγώ τουλάχιστον όταν ήμουν με fx 8350 4,7ghz + 780ti μια χαρά απέδιδε

Και γιατί πήγες στον 4790Κ ;

Δημοσ.

Λόγω αλλαγής σε  144hz monitor (από 60hz που είχα) και 980ti που έβαλα τότε και σίγουρα για παραπάνω επεξεργαστική δύναμη που την χρειαζόμουν σε daily καταστάσεις και μου είναι ακόμα και σήμερα αρκετή..........

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, KNSM είπε

Αυτή την εποχη θα πρεπει να εισαι προετοιμασμενος να πληρωσεις υπεραξια.,ειτε σε καινούργια ειτε σε μεταχειρισμενη. 

Η ερώτηση μου είναι για τα αρνητικά σχόλια των αγγελιών που πουλάνε ακριβά τις κάρτες τους. Δηλαδή να πουλήσει λιγότερο από ότι την αγόρασε αλλά πώς θα αγοράσει μετά την ανώτερη?

Γιατί είναι κακό δηλαδή να ακολουθήσει τις σημερινές τιμές που παίζουν οι κάρτες?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, nectons είπε

Η ερώτηση μου είναι για τα αρνητικά σχόλια των αγγελιών που πουλάνε ακριβά τις κάρτες τους. Δηλαδή να πουλήσει λιγότερο από ότι την αγόρασε αλλά πώς θα αγοράσει μετά την ανώτερη?

Γιατί είναι κακό δηλαδή να ακολουθήσει τις σημερινές τιμές που παίζουν οι κάρτες?

Κακο δεν ειναι τιποτα. Για υπεραξια μιλησα. Οταν κατι κοστιζει x και μετά απο λιγο κοστιζει x+30%,τοτε μιλαμε για υπεραξια. Οι τιμες εδω και καιρο δεν ειναι στα φυσιολογικά επίπεδα. Όποιος έχει ανάγκη να αλλαξει καρτα και διαθετει τα χρήματα, ας μπει σε αυτο το γαιτανακι. Η ολη κατασταση ομως δεν εινσι φυσιολογική. 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, KNSM είπε

Κακο δεν ειναι τιποτα. Για υπεραξια μιλησα. Οταν κατι κοστιζει x και μετά απο λιγο κοστιζει x+30%,τοτε μιλαμε για υπεραξια. Οι τιμες εδω και καιρο δεν ειναι στα φυσιολογικά επίπεδα. Όποιος έχει ανάγκη να αλλαξει καρτα και διαθετει τα χρήματα, ας μπει σε αυτο το γαιτανακι. Η ολη κατασταση ομως δεν εινσι φυσιολογική. 

Ναι αδερφέ αλλά στα περισσότερα ποστ γράφουν αρνητικά σχόλια για αυτούς που το κάνουν. Τι δεν καταλαβαίνεις?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πρόβλημά σου πού έγκειται ακριβώς; Μην θίξουμε κανά γνωστό;

Αν εξαιρέσουμε εκείνους που στοχεύουν σε αναβάθμιση, και ασχολούμαστε με τους υπόλοιπους, θα 'ναι καλύτερα;

Επεξ/σία από phanispal
  • Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, nectons είπε

Ναι αδερφέ αλλά στα περισσότερα ποστ γράφουν αρνητικά σχόλια για αυτούς που το κάνουν. Τι δεν καταλαβαίνεις?

Στο πρωτο σου post στο οποιο απαντησα, ρωτας τι να κανει καποιος. Σου μιλησα για υπεραξια=κατι το πληρωνεις αρκετα παραπανω λογω ειδικων συνθηκων. Η γνωμη μου ειναι να μην αλλαξει καρτα αυτην την εποχη. Απο εκει και περα πουληστε οσο θελετε και αγοραστε οσο θελετε. Αφηστε η οχι αρνητικα σχολια. Ποσως με ενδιαφερει. Τι δεν καταλαβαινεις?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

χαχα χα εντωμεταξύ εχουμε ξεφύγει παντελως παντελακι μου,

ειδα αγγελία με καρτουλα υπερκοστολογημένη και ο πωλητης απαγορέυει στα μηνυματα να τον ρωτήσεις κατι για την καρτα ,

οπως π.χ αν ειναι διαθέσιμη .

πολύ θυμος επειδη μένουν απούλητη η υπερκοστολογιμένη πραμάτια του καθενος.

αυτά και περιμένω τους εξυπνάκηδες να με κριτικάρουν .

Επεξ/σία από makis269
  • Like 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, makis269 είπε

χαχα χα εντωμεταξύ εχουμε ξεφύγει παντελως παντελακι μου,

ειδα αγγελία με καρτουλα υπερκοστολογημένη και ο πωλητης απαγορέυει στα μηνυματα να τον ρωτήσεις κατι για την καρτα ,

οπως π.χ αν ειναι διαθέσιμη .

πολύ θυμος επειδη μένουν απούλητη η υπερκοστολογιμένη πραμάτια του καθενος.

αυτά και περιμένω τους εξυπνάκηδες να με κριτικάρουν .

Η απλα δεν εχει ορεξη να ακουσει τα ανουσια παζαρια του καθενος. Και εγω πχ οταν εβαλα για αγγελια την δικη μου καρτα ειχα καποιους εξυπνους να μου προσφερουν μεχρι και 80ευρω κατω για ''να μου διωξουν το βαρος της καρτας''.

Και με αρκετα αλλα ατομα πιο παλια πριν το mining τα ιδια μου λεγανε πολλοι στις συναλλαγες.Οτι πανε και τους πριζουν ορισμενοι για παζαρια μπας και γλυτωσουν απο καρτες αξιας 500+ευρω(ή και σε κινητα ακομα)5-10ευρω λες και θα σωθουν.

Αλλοι παλι σου στελνουν μνμ και σε ρωτανε αν η καρτα ειναι διαθεσιμη και μετα εξαφανιζονται χωρις λογο.

Αρα οχι δεν ειναι τα πραγματα οπως τα νομιζεις και ουτε νομιζω ο καθενας εχει ορεση να τρωει στο κεφαλι τα ψυχολογικα του καθενος.

5 ώρες πριν, nectons είπε

Εχεις πετυχει ποτε σου σε καποιο προιον να γραφουν καλα σχολια οταν μιλαμε για αγγελιες και μεταπωληση?

Δημοσ.
6 minutes ago, Fulgore said:

Και με αρκετα αλλα ατομα πιο παλια πριν το mining τα ιδια μου λεγανε πολλοι στις συναλλαγες.Οτι πανε και τους πριζουν ορισμενοι για παζαρια μπας και γλυτωσουν απο καρτες αξιας 500+ευρω(ή και σε κινητα ακομα)5-10ευρω λες και θα σωθουν.

Δεν έχεις καταλάβει ότι έχουμε γεμίσει φτωχομπινέδες σ' αυτή τη χώρα..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι όπως ο πωλητής βάζει κάτι 5-10 ευρώ πάνω για να βγάλει κάτι παραπάνω έτσι κι μεις κάνουμε παζάρια

edit: παιζει μια r9 280 στα 270 ευρω στις αγγελιες, να του κανω παζαρι στα 265 η θα μαι γυφτος; :D

Επεξ/σία από mariosgal
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mariosgal είπε

Ναι όπως ο πωλητής βάζει κάτι 5-10 ευρώ πάνω για να βγάλει κάτι παραπάνω έτσι κι μεις κάνουμε παζάρια

Να κανεις παζαρια οταν ομως στο αναφερει ο αλλος οτι η τιμη ειναι συζητησιμη,οχι οταν σου ξεκαθαριζει ο αλλος οτι δεν θελει παζαρια.

Τα 5-10ευρω πανω απο που ακριβως προκυπτουν?Υπαρχει καποια συγκεκριμενη τιμη γυρω απο την οποια πρεπει να πωλειται μια καρτα γραφικων?

Ιδια τιμη θα πουλησει καποιος μια 1050 με εγγυηση και ιδια τιμη μια χωρις?

Ιδια τιμη θα πουλησει καποιος μια 1050 η οποια ειναι η χειροτερη υλοποιηση (και η φθηνοτερη της αγορας)και ιδια ενας που πουλαει μια ακριβοτερη εκδοση?

Επισης ο πωλητης δεν εχει πολλες επιλογες να ανεβασει την τιμη πανω γιατι υπαρχουν ποσοι αλλοι που πουλανε καρτες γραφικων.

Αρα δεν ισχυουν(τουλαχιστον με βαση κατι)αυτα που αναφερεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ακομα και στην αγορα των μεταχειρισμενων υπαρχουν καποιοι κανονες οπως, προιοντα χωρις εγγυηση ειναι στην μιση τιμη και κατω, αναλογως το προιον.

Επεξ/σία από james rod
  • Like 2
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Να κανεις παζαρια οταν ομως στο αναφερει ο αλλος οτι η τιμη ειναι συζητησιμη,οχι οταν σου ξεκαθαριζει ο αλλος οτι δεν θελει παζαρια.

Τα 5-10ευρω πανω απο που ακριβως προκυπτουν?Υπαρχει καποια συγκεκριμενη τιμη γυρω απο την οποια πρεπει να πωλειται μια καρτα γραφικων?

Ιδια τιμη θα πουλησει καποιος μια 1050 με εγγυηση και ιδια τιμη μια χωρις?

Ιδια τιμη θα πουλησει καποιος μια 1050 η οποια ειναι η χειροτερη υλοποιηση (και η φθηνοτερη της αγορας)και ιδια ενας που πουλαει μια ακριβοτερη εκδοση?

Επισης ο πωλητης δεν εχει πολλες επιλογες να ανεβασει την τιμη πανω γιατι υπαρχουν ποσοι αλλοι που πουλανε καρτες γραφικων.

Αρα δεν ισχυουν(τουλαχιστον με βαση κατι)αυτα που αναφερεις.

Προφανώς υπάρχουν κανόνες. Σου έδωσα παράδειγμα πάνω στο edit 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...