phanispal Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, Fulgore είπε Το μονο λαθος στην προσεγγιση τους ειναι οτι οι περισσοτερες της σειρας 9 (μιας και ειναι σειρα του 2014)το πιο πιθανο ειναι να ειναι εκτος εγγυησης. Άντε πάλι με αυτό το πενιχρό επιχείρημα. Για πες μας εσύ, ποια τιμή θεωρείς λογική να δίνεται μια 970 εκτός εγγύησης, και ποια αν είχε κάποια εγγύηση ακόμα. Μετά, πες μας την τιμή που θεωρείς εσύ λογικό να δίνεται μια 1070 με 1-1½ έτος εγγύηση ακόμα και με την κουτσή Μαρία να ασχολείται με το σκάψιμο στις μέρες μας.
Fulgore Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 9 λεπτά πριν, phanispal είπε Άντε πάλι με αυτό το πενιχρό επιχείρημα. Για πες μας εσύ, ποια τιμή θεωρείς λογική να δίνεται μια 970 εκτός εγγύησης, και ποια αν είχε κάποια εγγύηση ακόμα. Μετά, πες μας την τιμή που θεωρείς εσύ λογικό να δίνεται μια 1070 με 1-1½ έτος εγγύηση ακόμα και με την κουτσή Μαρία να ασχολείται με το σκάψιμο στις μέρες μας. Προσωπικα αν ειχα τωρα 970 εκτος εγγυησης δεν θα την πουλαγα καθολου για αυτο ακριβως τον λογο(την δικη μου με σχεδον 1.5χρονο εγγυηση για την ιστορια την ειχα δωσει νομιζω 210ευρω).... Οσο για το πενιχρο επιχειρημα που μου λες,δωσε εσυ 280ευρω για 970 εκτος εγγυησης οταν την ιδια στιγμη με 292ευρω απο Ελλαδα κιολας την φθηνοτερη(και αναλογη υλοποιηση βεβαια)1060 3gb... Αν τωρα ο αλλος πουλαει 970 πχ εντος εγγυησης(πχ 6μηνες υπολοιπο)τοτε ναι να ζητησει 250+ευρω. https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?from=catspan&keyphrase=gtx+1060&order_by=pricevat&order_dir=asc και αν σου παθει η καρτα κατι μετα απο λιγο καιρο να κλαις τα χρηματα σου.
phanispal Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι, αυτό είναι το ένα σκέλος του post μου. Για το άλλο, που θέλει ένα σεβαστό ποσοστό των νεότερων καρτών να έχει λιώσει στο σκάψιμο, το μόνο που έχεις να πεις είναι ότι έχουν 1-2 έτη εγγύησης ακόμα. Το ότι η δική μου 970 (άσχετα αν κάηκε) σε 39 μήνες δούλεψε όσο δουλεύει ενός miner σε 2 μήνες, δε σου λέει κάτι. Ή μήπως ό,τι είναι να βγάλει θα το βγάλει πριν τελειώσει η εγγύηση; Εξακολουθείς να μην αναφέρεις τιμές για μια 970 χωρίς εγγύηση και μια 1070 με εγγύηση, μετάχειρες και οι δύο. Δε σε ρώτησα αν θα την/τις πουλούσες. Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2018 από phanispal
Chrysostomos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Η 970 γιατί να πάρει τα πάνω της αρχικά; Σιγά την ζήτηση που έχει πλέον σε σχέση με την 1070/1060 Απλά βλέπετε ότι πουλάνε την νέα σειρά ακριβά και θέλετε να σπρώξετε και τις παλιατζουρες. Παράλογο,αλλά αποδεκτό. Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2018 από Chrysostomos
Fulgore Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 29 λεπτά πριν, phanispal είπε Ναι, αυτό είναι το ένα σκέλος του post μου. Για το άλλο, που θέλει ένα σεβαστό ποσοστό των νεότερων καρτών να έχει λιώσει στο σκάψιμο, το μόνο που έχεις να πεις είναι ότι έχουν 1-2 έτη εγγύησης ακόμα. Το ότι η δική μου 970 (άσχετα αν κάηκε) σε 39 μήνες δούλεψε όσο δουλεύει ενός miner σε 2 μήνες, δε σου λέει κάτι. Ή μήπως ό,τι είναι να βγάλει θα το βγάλει πριν τελειώσει η εγγύηση; Εξακολουθείς να μην αναφέρεις τιμές για μια 970 χωρίς εγγύηση και μια 1070 με εγγύηση, μετάχειρες και οι δύο. Δε σε ρώτησα αν θα την/τις πουλούσες. Ωραια θες να σου πω τιμη ειπες για 970 χωρις εγγυηση?Μεχρι 200ευρω αναλογα(αρα σε χειροτερες υλοποιησεις κατω απο 200ευρω προφανως) την υλοποιηση δεδομενου οτι η 970 αποδιδει μεν καλυτερα απο 1050ti αλλα ειναι χωρις εγγυηση για να φτανει σε τιμες την 1060 ακομα και την 3gb εκδοση. Για 1070 δεν χρειαζεται να πω τιμη.Οπως αναφερθηκε καινουργιες υπαρχουν στην αγορα,Ελληνικη ή ξενη αρα ο καθενας βγαζει τα δικα του συμπερασματα. 12 λεπτά πριν, Chrysostomos είπε Η 970 γιατί να πάρει τα πάνω της αρχικά; Σιγά της ζήτηση που έχει πλέον Γιατι ξεφυγε η τιμη της 1060 και υπαρχει ενα κενο πανω απο 100ευρω μεταξυ 1050ti και 1060,αρα ορισμενοι ειπαν να επωφεληθουν απο αυτο.
phanispal Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 4 λεπτά πριν, Fulgore είπε Μεχρι 200ευρω αναλογα(αρα σε χειροτερες υλοποιησεις κατω απο 200ευρω προφανως) Εδώ και αρκετούς μήνες απ' ότι θυμάμαι η τιμή μιας μέσης 970 είχε πέσει κάτω από τα 200€, άρα πώς έχει παραμείνει σε αυτά τα επίπεδα; Έχουμε Μάρτη του 2018. Αλλά και 200€ να πεις ότι πιάνει ακόμα και τώρα, αυτά τα 400€ διαφορά (μέχρι τα 600€ που ζητάνε κάποιοι για τις 1070), για μένα δεν δικαιολογούνται από καμία εγγύηση, καμία σημερινή κατάσταση, τίποτα. Η διαφορά είναι τεραστίου μεγέθους. 1
Fulgore Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, phanispal είπε Εδώ και αρκετούς μήνες απ' ότι θυμάμαι η τιμή μιας μέσης 970 είχε πέσει κάτω από τα 200€, άρα πώς έχει παραμείνει σε αυτά τα επίπεδα; 1)Νομιζω ημουν ξεκαθαρος και ειπα μεχρι 200ευρω αναλογα την υλοποιηση 2)Η 1070 που κολλαει ακριβως σε σχεση με την 970 και ποσο πωλειται?Καμια σχεση απο επιδοσεις η μια με την αλλη. 3)Τι εννοεις 600ευρω που ζητανε καποιοι για 1070?Εγω και 450ευρω ειδα αγγελια για 1070 για ποιο λογο το μετρο συγκρισης μας ειναι το αλλο ακρο στις αγγελιες?
Chrysostomos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 8 λεπτά πριν, phanispal είπε Εδώ και αρκετούς μήνες απ' ότι θυμάμαι η τιμή μιας μέσης 970 είχε πέσει κάτω από τα 200€, άρα πώς έχει παραμείνει σε αυτά τα επίπεδα; Έχουμε Μάρτη του 2018. Αλλά και 200€ να πεις ότι πιάνει ακόμα και τώρα, αυτά τα 400€ διαφορά (μέχρι τα 600€ που ζητάνε κάποιοι για τις 1070), για μένα δεν δικαιολογούνται από καμία εγγύηση, καμία σημερινή κατάσταση, τίποτα. Η διαφορά είναι τεραστίου μεγέθους. Συγκρίνεις τις κάρτες μεταξύ τους βασικά;
phanispal Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Fulgore είπε Η 1070 που κολλαει ακριβως σε σχεση με την 970 και ποσο πωλειται?Καμια σχεση απο επιδοσεις η μια με την αλλη. Θες να πεις ότι η απόδοση κάποιων προϊόντων δεν παίζουν κανένα ρόλο στην τιμολόγησή τους; Ότι δε λαμβάνεται υπόψη η συγκριτική απόδοση μεταξύ δύο (τουλάχιστον) προϊόντων στον καθορισμό της τιμής του νεότερου; 9 λεπτά πριν, Fulgore είπε Τι εννοεις 600ευρω που ζητανε καποιοι για 1070?Εγω και 450ευρω ειδα αγγελια για 1070 για ποιο λογο το μετρο συγκρισης μας ειναι το αλλο ακρο στις αγγελιες? Ξέρω 'γω, μήπως επειδή το περισσότερο κράξιμο πέφτει σ' εκείνους που πουλάνε τόσο ακριβά; Είδες πουθενά προωσπικά εμένα να κράζω εκείνους που τις δίνουν 450€; Που και πάλι αν το εξετάσεις απόλυτα, πολλά είναι, αλλά μέχρι εκεί τουλάχιστον εγώ, το δέχομαι. 6 λεπτά πριν, Chrysostomos είπε Συγκρίνεις τις κάρτες μεταξύ τους βασικά; Δεν τις συγκρίνω, τουλάχιστον όχι όπως μπορεί να το έχεις εσύ, ο Fulgore και κάποιοι άλλοι στο μυαλό τους. Το σκεπτικό μου είναι του τύπου «αν δίνεις το Χ τόσο, το Ψ που είναι Ω του Χ πόσο θα το έδινες;». Σου φαίνεται κάτι παράλογο; Δεν έχεις σκεφτεί και πράξει ποτέ ανάλογα; Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2018 από phanispal
Chrysostomos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 δεν πάει ακριβώς έτσι. Γιατί η μία κάρτα είναι στην αγορά μια 4ετία και η άλλη μια διετία. Πέρα λοιπόν από την απόδοση,θα παίξει ρόλο και η εγγύηση αν υπάρχει για πόσο διάστημα είναι αλλά και η ηλικία της κάρτας.
phanispal Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Μαζί σου, δεν είπα ότι όλα τ' άλλα δεν παίζουν κανένα ρόλο, απλά ξαναλέω, ότι κάποιες διαφορές σε τιμές μεταχειρισμένων είναι παράλογες. Όπως ξαναλέω ότι τα 450€ για μια 1070 (δυστυχώς) αποτελούν λογική τιμή σήμερα. Αν το δει κάποιος ρεαλιστικά, δε μπορεί να περιμένει να δίνονται και 320€ (που θα ήταν μια πιο λογική τιμή αν δεν υπήρχε το θέμα με τις διαθεσιμότητες, και αν είχε βγει νέα σειρά). Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2018 από phanispal
splanis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 https://www.skroutz.gr/s/5580574/Asus-GeForce-GTX970-4GB-Strix-OC-90YV07F0-M0NA00.html αυτη που πηρα με 1 χρονο εγγυηση 200 ευρω, τον εκλεψα λετε;
Chrysostomos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Εγώ δεν θα τα έδινα,αλλά καλή τιμη είναι πάνω κάτω. 2 λεπτά πριν, splanis είπε https://www.skroutz.gr/s/5580574/Asus-GeForce-GTX970-4GB-Strix-OC-90YV07F0-M0NA00.html αυτη που πηρα με 1 χρονο εγγυηση 200 ευρω, τον εκλεψα λετε;
splanis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) τι καλυτερο θα επαιρνα σ αυτα τα λεφτα αυτη την περιοδο; αα ναιι παιζει μια r9 380 220 ευρω και μαλιστα ο πωλητης μας λεει οτι ειναι τοσο καλη η τιμη που γραφει "να φευγει" Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2018 από splanis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα